*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 6
Mirtha spune:
Otilia daca interpretarea suna "le-ati facut in copilarie" atunci sigur au fost incurcate IGM cu IGG. Una pozitiva , cu una negativa plus interpretarea "le-ati facut in copilarie" nu poate semnifica decit ca ai anticorpi iar infectia este absenta in prezent.
Sunt convinsa ca rezultatele vor bune si la tine si la Elilov si maine chiar veti da de baut.
Vb mai tirziu , acum ma pregatesc de drum.
Cata
!
Mirtha
21+
leeloo5979 spune:
Nu mai pot de draci!!! De ceva vreme am probeme noaptea cu partea de sus a danturii, si pe o parte si pe alta, curios este ca pe partea dreapta nu am nimic stricat, totul a fost reparat, iar pe partea stanga am doua cioturi ca nu am altfel cum sa le spun, relicve care nu m-au deranjat deloc si am tot omis sa fac ceva in sensul asta (ca de, asa e romanul, pana nu il doare...trece cu vederea). Ei bine...acum mi s-a umflat gingia exact la relicve, si ce frumos...ditamai punga de puroi pe care am spart-o deja de doua ori (am putut pt ca nu ma doare, am impresia ca nervul mi-a fost scos acum ceva ani) si care vad ca tot colecteaza. Am intrebat ieri dr mea cu dentistul, si a zis ca am liber la stomatolog in trim 2, dar sa nu uit sa specific faptul ca sunt gravida, pentru ca exista si o atentie sporita si materiale mai speciale.
Ideea e fetelor...care va stiti cu mici probleme, cariute si chestii d-astea, acum e momentul sa vi le rezolvati, in trim 2, ca decat sa ajungeti pe urma sa nu dormiti noptile si nici sa nu se poata interveni medicamentos in breun fel...nu e de dorit. Eu maine am sa ajung de urgenta la medic, si va tin la curent.
Leeloo
19 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
nov-dec2008 spune:
userul nov-dec2008 pt DC are parola noua. voi trimite parola doar celor 14 mamici care si-au pus poze pe webshots. cine altcineva -din lista- doreste aceasta parola, sa ridice manuta si va primi PM.
am vrut sa schimb toate parolele, dar nici eu nu reusesc sa intru pe contul comun de pe yahoo.
de aceea, nici n-am mai incercat sa schimb parola de pe webshots....

m-am umplut de nervi!!!!!!!!!!!!!
Andy08 spune:
Deci pana la urma s-a ajuns la schimbat parolele... Va rog sa mi le trimiteti si mie pe PM. Multumesc.
Olivia: Cum faci puiul cu smantana? Mi-ai facut pofta. Si eu as manca ceva bun, dar nu am timp sa-mi pregatesc mare lucru ca am de invatat. Vai si amar!
Leeloo: Imi pare rau ca ai probleme cu dantura. Durerile de dinti sunt ptintre cele mai crunte dureri, dupa parerea mea.
Andy
13+
Olivia26 spune:
Pe contul de yahoo nici eu nu pot intra, imi spune 'invalid user or password'
. Se pare ca trebuie sa cream alta adresa de email.![]()
Loren@, tu cand ai zis de cont eu am verificat pe contul de webshots nu pe cel de email de pe yahoo, inseamna ca de atunci a fost schimbata parola.
Sunt uimita, dezamagita, etc, etc...nici nu mai am cuvinte...si aveam atatea info acolo. Asta e.![]()
Mav, ss zice daca ai timp sa schimbi repede parola si de pe wenshots.
Olivia
19+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Cuculetul mamei
BurticaSeriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
nov-dec2008 spune:
am uitat sa spun ca sunt mav.
am reusit sa schimb toate parolele, sper sa nu se supere nimeni.
pt inceput, vor primi noua parola (valabila pt toate conturile comune) numai fetele care si-au pus poze pe webshots, asa mi se pare corect.
daca cineva nu e de acord, astept sugestii, direct pe forum, nu in privat!
Olivia26 spune:
Mav, deci ai reusit pana la urma, bravo! Ma speriasem ca fusese schimbata parola la email si pierdem tot ce avem acolo.
Andy, eu o fac f simplu. Fierb carnea de pui foarte bine pana se ia de pe os dupa care pun ceapa taiata feliutze si calita un pic separat in ulei de masline. Se mai lasa sa fiarba cam jumatate de ora, pana cand apa ramasa in oala nu mai acopera carnea de tot. Pun smantana si sare si in vreun sfert de ora e gata. Am evitat sa pun faina sa o ingros ca si-asa am arsuri
Tot incerc si eu diferite retete de pe net.
Olivia
19+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Cuculetul mamei
BurticaSeriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Andy08 spune:
Catalina: Amin!(nu gasesc emoticonul ala cu tavalit pe jos de ras)
Olivia: Multumesc. O sa incerc.
As vrea si eu parolele, daca nu va e cu suparare.
Andy
13+
catalina2307 spune:
Le-am spus si fetelor de la FIV. Eu trec prin perioada mamaliga. Cu branza, cu smantana, cu iaurt, cu lapte, cu orice. As manca ca sparta.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
catalina2307 spune:
Andy am sters rugaciunea sa nu deranjeze.... si dupa mi-a parut rau.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama