Molii

Molii | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Am aranjat lucrurile in dulapuri,le-am foit si tot am molii.Ce fac?Cum ati scapat de ele?Am mai dat cu spray de molii,am pus naftalina intr-un dulap(dar imi cam displace sa ies mirosind a naftalina),am pus niste pliculete cu un gel,dar se pare ca sint foarte rezistente!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

ulei de levantica, de la Plafar, pus din belsug pe vata. Iar vata pusa pe oriunde prin sifoniere, dulapuri, sertare etc. Am scapat fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

ulei de levantica, de la Plafar, pus din belsug pe vata. Iar vata pusa pe oriunde prin sifoniere, dulapuri, sertare etc. Am scapat fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Eu folosesc Raid antimolii. Am o haina de blana, platon si restul hainelor... nu am avut niciodata molii, am reimprospatat mereu Raidul si a fost ok!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Am fost ieri la plafar,am cerut ulei de levantica ,l-am luat si cind am ajuns acasa am vazut ca acrie pe el ulei lavanda.O fi acelasi lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Soacra mea punea,pe langa celebrele bilute de naftalina,si tigari "Carpati",fara filtru,smotocite si sfaramate intre lucruri...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

dulcetica-lavanda cu levantzica e acelasi lucru,si succes la exterminarea moliilor

Mergi la inceput