Mamici norocoase de sept-oct 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by tzitziri

Pai da Anca...nici a mea nu merita atata timp cat cand m-am inscris la ea nici macar nu mi-a luat o tensiune, o masurare de greutate, d'alea d'alea.Dar nu o sa ai nevoie de el/ea la un moment dat?Concedii si altele?

24+
bebe David

Daca e la fel de "desteapta" ca medicul meu si al Ancai de fam cred ca ii dai degeaba!Acum nu stiu de ce nu ii dai cand ii si ceri ceva?de ce trebuie sa-i dai inainte?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!

27+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

aoleooooo m-ati bagat in ceata cu condeiile si legile astea...io-s mai grea de cao...offffff
oricum..astept sa va rezolvati voi problemele....si poate ma desteptati si pe mine
babytza...io arsuri am de mult timp ca io am probleme cu stomacul..daca la astfel de arsuri te referi...iar lapte ,din contra,pe mine ma termina! sau e vorba de arsuri de la bebe...ca-i creste parul?sau e prea devreme pt asta?
bafta,fetelor...la medic....!!!! asteptam vesti bune!
in leg cu diminuarea prog de munca dela 8 la 6 ore..io am o colega care tre sa nasca acum....si a tot avtu probl cu sarcina...si ultimele 2luni a avut cate 6ore.....pe zi.
am impresia ca n-a fost nevoie de comisii etc...si doar o recomandare de la ginecolog...intr-adevar ,cred ca s-a dus si la medicu de fam.....sau nu/.?of....am incercat s-o sun dar vad ca nu raspudne....daca aflu ceva....va spun.

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Boo am inteles ca pe el il verifica dar cum??/de asta am zis te cauta pe tine sa vada iti curge nasul,stranuti??
Imi si imaginez cum te-ai duce la Herghelegiu sa-i zici ca vrei si tu 2 zile de concediu.Mergi peste asta de fam si insista!Succes!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!

27+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Da ratonelu....arsuri de la bebe... e tare nasol....

Valentina 24 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anca,Musette, bine...atunci o sa ii dau si eu tot ce ii dati si voi...mai ales ca se poate ca nici macar memorie sa nu aiba

24+
bebe David

Mergi la inceput

babytza...pai creste deja parul?
of...asa mari sunt bebeii?
parca sora-mea spunea ca mai tarziu nitelus creste parul..
eu inca nu am

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput

adik eu inc anu am arsuri...ca par am....
mama ei de exprimare......si mama mai e si prof de romana....aoleooooo

carla,26+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

boo ti-am trimis mail. Sper sa te ajute

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

neata!

astazi am schimbat si eu semnatura!

ramonzca, am vazut ca ma intrebai de magazine in Budapesta. tu vrei sa te duci la magazine pentru bebelusi? pai sint citeva destul de interesante aici - Brendon (dar asta e cam scump), Baby outlet (aici au produsele de la Brendon care nu au fost vindute in magazin, gasesi o gramada de chestii) - duminica sint deschise pina la orele 18.
Dupa aceea, ai H&M in centru lina Vaci utca, mai precis la Vorosmarti ter. in magaziunul ala au hainute pentru copii si gravide. Cel de la Arena plaza, sincer, nu stiu daca au hainute pentru gravide. C&A gasesti la Arena plaza la parter, cit si la Arkad (asta este linga Ikea de la Örs vezer tere). Daca-mi amintesc eu bine e si la Vorosmarti ter.

te mai poti duce la Tesco, eu nu sint fana, ma duc acolo numai cind totul este inchis ca sa cumpar o paine, un lapte, cum s-a intimplat si duminica trecuta, si, spre surprindeea mea, cind m-am dus la raionul bebelusi, mai mult asa de curiozitate, am gasit biberoane din sticla, body-uri din bumbac la preturi super bune (cam la 2 euro pe bucata) care arata excelent. eu sint foarte pretentioasa, pot sa-ti spun ca mi-au placut.
inca o chestie, pentru baita, la Tesco au un fel de burete in forma copilului. Un coleg de-al meu mi-a zis ca a folosit asta. Ideea e ca nu-ti aluneca copilul, plus buretele ala se imbiba de apa calduta si copilului nu-i este frig.

CD27, spuneai Klion, da? eu l-am terminat aseara.... Eu am avut tot felul de mici infectii, ciupercute (Candida) pe care nu am putut-o trata in trim 1, insa acum in trim 3, doctorul mi-a zis ca e OK si pot urma cu acele Klion intravaginal. Mie mi-au dat o stare destul de nasoala, pe un fond de mare oboseala. Vezi ca si sotul tau trebuie sa urmeze cu Klion, insa la el sint pastile normale, iar pt tine sint niste ovule.
Acest Klion contine metronidazol care nu este recomandat in sarcina in trim 1, insa Candida trebuie tratata inhcepind cu trim 2. Mie in trim 2 mi-a disparut, sa-mi apara din nou in cel de-al 3... si uite asa m-am pricopsit cu o saptamina de Klion.
Ce ma enerveaza cel mai tare e ca eu pina acum nu am avut niciodata nimic, dara absolut nimic, insa de cind sint gravida am tot felul de infectii si bacterii.... of,of!!!

va pup pe toate fetele, nu ma prea mult timp, insa am vrut sa raspund repede pt ramonzca si CD, fiind in cunostinta de cauza.

sa aveti o zi buna, o sa incerc sa mai citesc din urma.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Tind sa cred ca este de la bebe... Si la prima sarcina tot asa devreme au inceput arsurile si avea fiica mea la nastere bretonel si perciuni....

Valentina 24 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput