Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dara d si eu tot in saptamana aia vreu sa nasc, adica peste 2 saptamani, ca nu prea mai am rabdare.

Anna 35+ cu Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mona foarte nasol ca e ca nu ai cu cine lasa copii!!!!!!!!

chirurgi foarte buni sunt si la spitalul sf ioan, dar poti sa mergi fara problem,e la floreasca la urgente, eu una am o parere f buna despre spitalul asta, cred ca are medici f competenti, si sunt acolo de toate specialitatile
febra nu este normala atata timp!nu mai sta asa!
poate poate sotul tau sa-si ia medical sau mama ta sa stea cateva zile cu copii
parerea mea e sa mergi la floreasca la sp de urgenta

30s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABY chiar asteptasm un semn de la tine. mda...si eu tot asta am vazut in maternitate. am fost pe la 13 sapt la urgenta la ea. era de garda si tot asa am asteptat vreo 2 ore ca eu stiam ca de la 7 incepe garda si era de la 8 . numai ca a trebuit sa astept si raportul ,,,asa ca s-au facut 2 ore. si tot asta am vazut si eu adik cele 2 camere foarte "dotate". Atunci eram asa de zzapacita canu stiam daca trebc sa ii8 dau cfeva sau nu . am intrebat-o si a zis ca nu trebuie, dupa care m-am simtit prosta c nu i-am lasat ceva. obicveiul romanaului...ce sa-i faci. si chiar voiam sa te intrebdaca tu i-ai dat acum, avand in vedere ca pana la urma era in timpul serviciului ei, adik nu la cabinetul particular.am sa vad eu ce o sa fac. in conditiile in care i-ai lasat 50, este aproape cat consultatia la cabinet...ma rog...
daca e vb numai de asta, prefer sa merg la cabinet decat la spital, ca de vazut am vazut ce vrea ea sa imi arate. si daca tot treb sa las bani...macar las pebntru un loc mai curat .
asa putin mai ai??? 2 sapatamani? sa dea DD sa fie bine.

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mona are dreptate dma2007 mai bine vino la bucuresti si mergi la urgenta la floresca, aclo sunt convinsa ca iti vor face ceva, nu e normal sa faci febra.Nu mai sta asa.E imposibil sa nu poti lasa copiii ci cineva, mama ta trebuie sa te ajute mai ales in situatia asta.
Curaj , dar fa ceva nu sta asa .
Pupici si sa auzim de bine.

36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

MONA cata suferinta in continuare! pe bune de nu iti vine sa omori toti medici astia cateodata! nu se poate sa nu existe ceva pentru ce ai patit tu care sa iti usureze conditia. e culmea!sa iti dea DD putere si sa te faci bina mai repede.

bebe Andrei

Mergi la inceput

Azi am avut un sentiment de soacra, daca va vine sa credeti - adica a venit mama sa-mi faca curatenie si mancare, si pot sa spun ca nimic din ce facea nu-mi convenea - ba freaca si aici, ba vezi ca lesi urme pe jos dupa ce dai cu mopul, ba n-ai sters chiuveta si au ramas pete de apa etc. Este groaznic sa se bage altcineva in treburile tale, si vorba aia - e mama. Oare cum as fi reactionat daca era soacra-mea? Ca si ea se tot ofera sa vina sa faca ba una, ba alta. Bine cu ea nu mi-as permite sa-i spun prea multe. In concluzie, cum spuneam la inceputul mesajului, parca eram o soacra cu nora si sincer cred ca inteleg pe de o parte atitudinea. Oare am luat-o razna?

Anna 35+ cu Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

ANNA cred cas suntem noi mai sensibile acum...mai ales ca se apropie si momentul...
si eu am avut o zi nasoala pamna acum...sper sa se amelioreze pamna la sfarsit. si am momente cand nu imi place nici mie cum face altcienva treaba si devin o foarte mare si enervanta cicalitoare. poate raman singura pana nasc!.cred ca si starea aia de neputinta (adik nu mai pot face ceate faceam pana acum...si de astea) ne face sa ne purtam asa...
apropo de treaba ma duc samai fac si eu cate ceva prin casa...

bebe Andrei

Mergi la inceput

Ce are forumul de merge asa de rau? Sau numai la mine e asa?

Anna 35+ cu Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

si la mine la fel
abia am reusit sa-l deschid

30s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai ce naiba de analiza e asta!!!

Zice asa:
pe mediile de cultura s-au dezvoltat rare colonii de streptococ hemolitic grup B.

De unde pana unde??
Cum adica RARE???
Adica e de tratament sau nu e de tratament??

Mama lor cu Medicoveru de la Plevnei ca nu mai calc acolo!!! A trebuit PERSONAl ridicat rezultatul, si era gata de vreo saptamana, dar cine sa ajunga dupa el??? Aia din Grozovici imi trimiteau rezultatul pe mail!!!

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput