Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

buna dragutelor!
n-am citit din urma dar am intrat sa va dau vesti proaspete: am fost ieri la eco si bebe nostru s-a facut un mare handralau, are deja 3 kg!!! Diametrul craniului are deja 10 cm, e un capos, o sa ma rupa la nastere! Doctoritei nu-i venea sa creada ca e asa de mare si ii masura acelasi lucru de cate 2-3 ori. Si nu am diabet, pt ca glucoza era chiar in limite normale. Este mai mare cu o sapt, este pozitionat perfect pentru nastere, deja e angajat, e pe pozitie de start! Si e perfect sanatos! Colul are o lungime onorabila de 2,8 cm insa vom vedea mai bine cum stam joi cand vom merge la control si vom face ultimele analize. Tot atunci vom stabili si intalnirea cu anestezistul pentru discutie, istoric, analize specifice, etc
Am vorbit cu dr putin si despre nastere: e super de acord sa asiste si sotul ca-mi va fi de ajutor pe parcursul travaliului si ca mi-l va da pe bebe la tzatza imediat.
se pare ca voi naste mai repede decat DPN

bubuleana
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Si la mine a mers greu forumul.....de fapt nu se mai deschidea deloc....probabil de la ei

Mona imi pare rau ca suferi atat....in loc sa stai linistita sa te bucuri de noul bebelus, acum trebuie sa mergi din doctor in doctor....
Ai putea face o analiza la leucocite, asa iti vei da seama daca e prezenta o infectie sau nu.....nu stiu ce sa-ti spun
Ai si organismul slabit.....
Cu lactatia cum stai? Parca nu alaptezi, dar ti s-a oprit?

Dana am vazut pe bebele tau....e scump foc,iti vine sa-l papi!

Mai insista cu sanul....si al meu era puturos, nici macar nu deschidea gurita cum trebuie, mi-a facut niste rani.....abia s-au vindecat. Ai grija sa golesti bine sanii dupa ce papa el, sa stimulezi lactatia....
Va pupic pe amandoi!

Ankalaura inseamna ca ai microbul, cred ca e nevoie de tratament cu antibiotic. Rare colonii.....se subintelege....poate abia l-ai luat, inca nu s-a inmultit...
Multa sanatate!

Ce or mai face fetele? Au nascut sau nu?

Galerie....

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu David Gabriel

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

nashpa mai merge forumul asta! de ce oare? vad ca si voi va plangeti. si tocmai acum cand am nevoie maaaare!! nu era de ajuns ca am avut o zi nashpa, am pai primit si rezultatele la analize. si mi-am pus mainile in cap. abia maine merg la medicinista asa ca poate ma ajuta fetele care se pricep aici pliiiiz!!!ca sa stiu daca ma apuc de bocit sau inca nu.banuiesc anemie si infectie ca sa fie complet tacamul...da cat ma pricep eu....
deci:
ERITROCITE 3.82 interval de referinta.4.04-6.13
HEMATOCRIT 35.94 interval de referinta 37.7-53.7
DISTRIBUTIA ERITROCITARA 11.27 val de ref. 11.6-14.8
HEMOGLOBINA 12.02 interval de ref. 12.2- 18.1
HEM 31.46 val de ref. 27-31.2 (apropo, asta ce este???)
LEUCOCITE 10360 val de ref. 4600-10200

la urina a iesit bine, deci parca nu e semn de infectie de acolo. totusi, au iesit PROTEINE TOTALE 62 val de ref 65-80.

poate ma ajutati si pe mine ca pana maine cand merg la dr.....ma urc pe opereti.
anticorpii la RH au iesit absenti ceea ce banuiesc ca e bine. dar iar am o nelamurire. ca eu am ramas cu sechele de cand cu problema asta a mea cu RH care ba e pozitiv, ba e negativ. daca, sa zicem, au fost gresite analizele a doua oara si nu prima (prima data a iesit pozitiv, a doua si a treia oara negativ) s-ar vedea cand fac dozajul de anticopri? poate pare aiurea si de ras ce intreb aeu aici...dar dupa cum spuneam atatea am patit si am auzit...ca nu mai am incredere in nimic.

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

ANNABABY si Diarux, si eu am fost la control la spital cand era doctorul meu de garda, si chiar de multe ori. Dar nu i-am dat nimic niciodata... chiar l-a intrebat sotul la un moment dat cum il putem rasplatii ca se poarta asa de frumos si a zis ca nu tre sa facem nimic. Si noi nici nu am stat sa asteptam cand ne-am dus, ca il sun pe doctor inainte si imi zice pe la ce ora sa vin, cand e mai liber, si chiar intru imediat. Ma simt si eu cam prost acuma ca nu i-am dat nimic , oof, mentalitatea asta...

Didi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dia se pare ca ai leucocitele putin marite...dar nu mai retin cine zicea pe aici ca ar fi normal in sarcina....
Despre RH....daca deja ai 2 rezultate negative ....eu zic ca e OK.....
Stai calma, nu te mai gandi, te va lamuri si dr. tau! Bafta!

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu David Gabriel

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cu streptococul asta.... De unde naiba se ia??? Ca e a treia oara cand fac analiza asta si niciodata nu mi-a mai aparut, iar ultima data am facut-o acum vreo luna juma'...

Fix asta imi lipsea acuma...

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Ruxandra, mie mi se pare ok rezultatele alea ale tale... nu ca m-asi pricepe, dar din cate am vazut intervalele alea de referinta nu sunt chiar atat de fixe, si rezultatele tale nu sunt cu mult in afara. Si la mine au iesit mereu vre-o 3-4 chestii foarte putin in afara intervalului dar dacotrul a zis ca sunt ok rezultatele.

Didi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mamaaaa, ce viteza aveti la scris!

Multumim pentru urarile pt masinutza, Sandero am luat pina la urma

Anka io vazui la TV acum cateva zile o doamna de la un laborator de analize care esplica sa Esterichia Coli si streptococul asta B sunt normale si se gasesc mereu prin matzele noastre doar ca prolifereaza in anumite circumstante. E posibil ca sarcina sa fie una din aceste circumstante... cred ca trebuie citit mai mult. Si mama mea are streptococul asta, de zeci de ani, fara absolut nicio manifestare clinica, e pur si simplu purtatoare...

Monica 36+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Ruxandra, uite, ca sa te mai linistesti, pe ultimele mele analize am asa:
eritrocite: 3.83 (interval de ref 4.30 - 5.40)
hematocrit:34 (interval de ref 36.0 - 46.0)
hemoglobina: 11.3 (interval de ref 12.0 - 16.0)

Si deci astea sunt ok. Mai am analize si mai vechi, in care erau chiar mai multe chestii usor in afara intervalului. Chiar nu are sens sa te sperii pt asta , era nasol daca diferentele erau mari.

Didi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

FLO, DIDI ms pentru promptitudine. am vazut si eu ca nu sunt diferente mari, de aia am si zis ca astept sa imi spuna si altcineva ceva si dupa aia ma apuc de bocit daca e cazul. se pare ca nu e cazul...inca. DIDI vad ca si ale tale sunt cam la fel cu ale mele, chiar aproape. saru mana. de fapt azi e marti se pare ca iar incep zilele de marti.,...

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput