Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 16
catilin2008 spune:
felicitari alinam, recuperare rapida si laptic pentru bebic!
ma uit cu un ochi la meci, cu unul la ce ati scris...
am intrat doar sa vad daca au mai sosit pepenasi..si vad ca da...si sa va spun ca am fost la control..si bebicu meu grasunel are 1,800 kg si e un lungan si e intors cu capul in jos, pregatit pentru decolare..in rest totul e bine, peste o luna facem din nou analize, dar dl. dr. a zis ca nu vede nici o problema cu o nastere naturala, e atat de sigur incat a zis ca pot sa imi cumpar de pe acum epidurala, sa o am la indemana...![]()
gata, ma duc la meci, ca al meu e la munca..si cand vine trebuie sa dau raportul!
hai romania!!!
30 + cu
Bebicu Andrei
narcisa.s spune:
Alina M FELICITAAAARIIIII!!!!!!Sa fiti fericiti si sanatosi!!Sa vii cu poze cand iti revi si cand ai timp!!Ma gandesc ca Rayan e un frumusel!!Doamne ajuta!!
Boti, nu cred ca Sun pierde ocazia...Ori are tv in camera ori cere sa i se implanteze unul...Hehehe
ATB-ule, frumoasa esti.Mie nu mi-ai facut dor de mare!!Hai, pune mana pe invatzat ca dupa aia....
Mey vb de zmeura...Eu de abia gasesc capsuni pe aici ca-i iarna.Si noi avem zmeura in curte, la Timi...Si mure...Si cirese amare si cirese dulci ...Si visine...si caise...siiiiiiiii....gata ca ma umfla plansul.Va invidiez, da???
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7
diarux spune:
Bi, pleaca omu' de acasa si camnd vine, tre sa se apuce de treaba! adik sa faca poezia! am vazut ca nu a trecut-o inca nimeni pe Alina pe listutza...dar eu pun poezica pana nu o uit!mai ales ca e...de sezon! de cand cu meciurile astea...
Si acuma din Olanda
vine-Alina cu ghirlanda.
A nascut un baietel,
II e tare drag de el.
Cezariana a facut-
nici nu stim daca-a durut!
Si-acum...gata-euforia:
tre'sa tii cu ROMANIA!
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
gallyb spune:
Felicitari AlinaM! atos baietelul si tu sa te refaci Sa dea Dumnezeu sa fie sanrapid si sa ai laptic!
Diana Mirela ma bucur ca ti-a placut surpriza.Nici nu ma indoiam.
Mi-ati facut o pofta de zmeura de nu m-ai am rabdare pana maine. maine dupa examen scrie zmeura pe mine.Asa mai multa ca sa ma satur.
Apropo de porumb, eu am vazut in piata in Crangasi sambata.
Pe zi ce trece cum vad ca apare cate un pepenas, imi dau seama ca se apropie momentul si la mine. Si eu inca nu m-am saturat de burtikaaaaaa...
36+
Didi81 spune:
Diana, nu stau in Crangasi, stau in Militari dar in capatul dinspre lacul Morii. Aproape de linia lui 41, asa ca duc la piata destul de simplu ori in Crangasi ori in Moghiorisi. Defapt in Crangasi ma duc pe jos mai recent, in fiecare seara, sa il intampin pe Cristi la metrou intorcandu-se de la serviciu, ca sa fac miscare
. Si ne intoarcem tot pe jos acasa, mergand pe langa lac.
Didi
36+ 
gallyb spune:
Vai ce mult m-ai scrieti de cand sta mai toata lumea pe acasa, ca nu pot sa tin pasul cu voi nici macar la citit dapoi la scris.
Si maine cine are examen la 7:30? euuuuuuuuuu, dar pana nu va citesc nu ma culc.
Gata, va las.
pe toate si somn usor.
36+
diarux spune:
MIKY ma bucur ca esti bine si mai linistita. totusi trebuia sa te lamureasca cineva si cu leucocitele alea! Oricum, dincolo de tot stresul, ma bucur ca am vb , chiar daca in circumstante...mai putin linistite. si cred ca BB stie mai bine cand trebuie sa iasa, nu? 
DIANA M multumesc mult pt raspuns. m-am mai linistit intre timp.
MARINA eu am mancat acum vreo 2 sapt fragi la borcanel. 3RON ala de 400. foarte bun! zmeura...inca nu am vazut. dar la noi tot stau copii pe marginea drumului. nu stiu de unde culeg.
INGRY n-ai pen'ce! si eu ma bucur cand imi raspunde cinevca si ma linisteste. doar de aia suntem aici, nu?
acum ma duc sa caut un loc prin casa ca sunt prea stresata cu meciul asta. se transmite de la tati. si acusica incepe si BB Andrei sa dea din picioruse.
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
bujo spune:
Prezenta si io. Baaaai e prima zi cand am reusit si io sa fac curat in camera.
Cu proiectele astea am inghetat orice alta activitate. se adunase prafu de 2 degete.
ALINA MULTE FELICITARI PT PUSHTIULIK AL TAU, SAU FITI AMANDOI SANATOSI

Boti prost inspirata ai mai fost cu gradina ta plina de zmeura de n-ai cui s-o dai. Sa nu te trezesti cu musafiri noaptea. Unde ziceai ca stau ai tai?![]()
Io am atatea de facut ca nush de ce sa ma apuc. Bine ca am facut primu pas, mai am de spalat hainute, de sortat alte hainute, de terminat cumparaturile, de calcat camasi lu sotu si lista continua.
bujo
35+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
flo1980 spune:
Dia
poezia ca de obicei!
Gallyb Bafta la examen!
Catilin2008 felicitari pentru grasunel, la mai mare!
Boti daca ai zmeura prea multa, mai arunca si la noi bre' ca nu ne suparam ![]()
Toata lumea se uita la meci??? Pe mine nu ma fascineaza, chiar daca joaca Romania ![]()
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
violeta29 spune:
ALINA M FELICITARI, SA-TI TRAIASCA BEBELUSUL, SA TE REFACI CAT MAI RAPID SI SA AI MULT LAPTIC PENTRU BEBELUS!!!

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 10 SAPTAMANI