Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 15
atb spune:
Felicitari AlinaM! 

Sa ai un bebe sanatos si papacios, cuminte si frumos ca surioara lui!!! Si tie recuperare cat mai usoara! Sa vii cu pozici!
Azi nu prea m-am omorat cu invatatul, ca noroc ca maine am examen la engleza, pe care sper sa-l iau fara probleme. Ma duc si eu la TV, puiutul meu deja face valuri prin burtica, nu mai are rabdare pana la meci, parca vad ce microbist va fi!
HAI ROMANIA!!! 
Adriana
32+ 
flo1980 spune:
Mai dar unde's fetele astea.....Mada e in parc, dar Anaxena, Caprioara, Bujo, Boti....etc.....fetelor va ducem lipsa.....
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
Dianami spune:
Nu pot ajunge nici in Rahova, nici la Obor...cred ca merg in Drumul Taberei, e mai aproape, sigur gasesc si acolo.
Am primit un email de la Miniblu, pe 20 e ziua clientului si toate hainutele le puteti cumpara cu reducere de 50% ( de fapt oferta e sa cumperi de min. 50 lei si primesti de inca 50 lei, iei de 100 si inca de 100 gratis, ati inteles voi
).
Uneori am gasit lucruri dragute si nu extrem de scumpe, acum au si Orchestra. ![]()
Diana
35+
si Iulia
(15.07.2005)
flo1980 spune:
Diana multam de informatie!
Buna afacerea!

atb frumoase pozele......Dar tu in afara de burtica n-ai nimic in plus.....Fericit-o! ![]()
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
Dianami spune:
Anca, daca iti trimite prea multa si ai nevoie de ajutor...aici sunt
.
Ingry, asta e ritmul normal de consultatii si la noi. Lunar pana la 28 de saptamani, apoi bilunar pana la 36, apoi saptamanal. ![]()
Adriana, bafta la examen! ![]()
Diana
35+
si Iulia
(15.07.2005)
boticelina spune:
AlinaM felicitari pentru nasterea micului Rayan! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si tu sa te refaci rapid si sa ai laptic! 
Uite cum pierde Sun meciu', ea care e asa mare suporter ![]()
Fetele, sunt si eu in background, va citesc dar nu prea scriu pentru ca evident robotesc, azi desprafuiesc si asez cartile in biblioteci, munca de munca, m-a apucat si disperarea la un moment dat, abia astept sa le triez la un moment dat si sa mai scap de cateva din ele ca-s prea multe totusi!
Si mama mea are zmeura in gradina, cand apuca de se face nu mai stim cui sa dam, se fac cate o suta de kile pe sezon, si mai e si din aia care rodeste de 2 ori
Dar acum inca nu s-a facut, abia dau floricelele, mmm, mi-ati facut pofta 
Monica
36+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
Didi81 spune:
Zmeura... eu mi-am cumparat o groaza dar nu am zis nimic sa nu va luati de mine
. Exista si la kg, nu numai la pahar, in jur de 15 lei/ kg in Crangasi.
Didi
36+ 
irinuca_81 spune:
Felicitari AlinaM! Sa fie bebe papacios si cuminte Si pentru tine: refacere usoara si cat mai mult laptic!
Si eu mi-am luat zmeura de la Obor, de pofta. Era 15 RON Kg sambata cand am fost eu.
Diana multumim de informatie 
Ma duc sa ma uit si eu la meci cu o bere fara alcool...![]()
Pup.
Irina
36+
Amalia
bebitza
Didi81 spune:
Felicitari Alina, sa te refaci repede si sa vi sa ne povestesti impresii!!! 

Diana, eu am vazut zmeura si in piata moghiorosi, dar ceva mai scumpa decat in crangasi, cu 16-17 lei/kg, mi-am luat si de acolo si de acolo si e gustoasa
.
Didi
36+ 
Dianami spune:
Flo, Irinuca, cu placere. ![]()
Didi, stai in Crangasi?
A inceput meciul! Hai Romania!!! 
Diana
35+
si Iulia
(15.07.2005)