Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
flo1980 spune:
Am vazut si eu in piata zmeura.....un pahar mic de tot (din ala de cafea) 1 leu.....
Am vazut si la ladita insa nu am mai intrebat...dar e din aia buna, mare.... ![]()
Alina felicitari!
Recuperare rapida!
Bebe sa fie sanatos si norocos!

Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
Marina_1609 spune:
eh...pana se mai ieftineste zmeura ma duc sa-mi fac o salata mare si ma asez in fata tv-ului la meci
HAI ROMANIA!!!

31+ cu 
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
oanasm spune:
Alina, felicitari mamicoo!! refacere rapida si laptic la bebeblinul Rayan!!!Rayan, bine ai venit puiule!!!
bubuleano chiar e maricel tzutzurishcu tau!!! vei face tu fata!! sunt sigura!!!..s-apoi daca e asa maircel poate va fi "copt" mai devreme de 40 de sapt!
mada ceva semne de la bebelina!?
da sau nu sa iasa!? 
turtu si eu merg odata/luna la dr...am inteles ca in ultima luna saptamanal..la NST
cristina tu ai mai luat ceva? io nu![]()
adica ba..termometru de apa..na...deci avem patut si termometru...in est, NIMIC..m-a tentat azi un biberon..dar am zis ca mai am timp![]()
![]()
maine mergem din nou in ungaria la cursul ala de nascut in doi..sa vedem maine cine ce ne zice
lori ce chestie...sa-ti zica dr de ceza la 39de spat si bb de 3,500kg...pai 3,5kg e greutatea medie, hmm si mie imi pare ca medicii din ro sunt pro cezariana asa...tzoc-poc!
Oana
29+ cu

o noua viata
filmuletz bb
M&M spune:
fetele, o seara buna...ma duc sa ma uit la 
![]()

Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Dianami spune:
quote:
Originally posted by flo1980
Am vazut si eu in piata zmeura.....un pahar mic de tot (din ala de cafea) 1 leu.....
Am vazut si la ladita insa nu am mai intrebat...dar e din aia buna, mare....
Flory mami de Alex 23.02.2006 si37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani
bebe 2
pozele mele
La ladita? Mare? Unde?
Diana
35+
si Iulia
(15.07.2005)
Ingry spune:
AlinaM felicitari pentru bebica! Sa dea Domnul sa fie sanatos! Recuperare rapida!

Acusi ne pregatim si noi sa vizionam meciul! Hai Romania!

Ingry
33+
Alexandru David
dma2007 spune:
felicitari alina m!bine ai venit BB!
fetelor zmeura la kg am vazut si la obor si la matache, cam 10-15 lei kg
30s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
Andreea Mariasper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
flo1980 spune:
Diana Mirela in piata Rahova, chiar azi am vazut...
Maine merg sa-mi iau si eu...
Pai daca e intre 10 si 15 roni merita, ca azi ciresele erau 8 roni iar capsunile mai frumoase 7 roni.....si zmeura e usoara, intra mai multa ![]()
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
ankalaura spune:
Eu am cumparat zmeura cu 6 lei paharoiul ala. Sunt mari si frumoase, dar nu grozav de gustoase. Oricum, de o pofta au fost misto. M-am saturat cu paharoiul ala ![]()
Sper sa ne trimita soacra-mea in curand, ca are juma' de curte plina cu zmeura... De-aia nu refuz, doar sper sa nu mai puna niste borcane impreuna cu zmeura ![]()
Alina, sa va traiasca baietelul RAYAN! Sa fie sanatos si sa aiba o viata plina de bucurii!
CAMY - mai bine ca esti acasa!
Anca mami de Eliza si
37+ cu
Ligia Stefania
Ingry spune:
Atb, vazut pozici! Mi-ai facut dor de Mamaia, Costinesti...mi-aduc aminte de vremurile din facultate cand mergeam pe acolo.
Turturica, eu am fost chemata la control din 2 in 2 saptamani de la 28 sapt. Cica in ultima luna voi merge in fiecare saptamana. Cred ca asta e sistemul aici in State.
Huh, eu maine voi vedea doctorita, abia astept, pentru ca saptamana trecuta a fost plecata si s-a decalat nitel.
By the way, Diarux iti multumesc pentru informatiile legate de mancarimi in timpul sarcinii. 
Ingry
33+
Alexandru David