Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
M&M spune:
Turtu, eu am fost la doctor ultima oara pe 17 mai, urmatoarea programare e pe 27 iunie...
Bine a si fost doctora mea in concediu, dar nu m-am dus pana acum decat o data la 5 saptamani fiindca nu am avut probleme , ma simt inca bine!!!
Eeee...sunt destule fete si in august , eu le-am enumerat doar pe cele cu DPN-ul mai spre sfarsitul lunii,,,
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MIKYCRIS spune:
buna fetelor!
m am intors acasa dar tot gravida,cel putin m au bagat pe antibiotic timp de 10 zile.ajunsa la spital m au secat de cat sange mi au luat ,mi au atarnat perfuziile de mana si mi au facut nus ce injectii ca sa nu mai am contractii.se pare ca am colul inca inchis dar nu inteleg cum de am avut acele contractii cam insuportabile atunci
.leucocitele mele au crescut de la 20.000 la 24.000
si astia nu mai stiu pe unde sa ma mai trimeata sa mi fac analize peste analize.dupa ce ca sunt anemica imi mai si iau atata sange si f des
.
pentru fetele care cunosc ori care au folosit ENHANCIN 625mg(antibiotic)-1/8h,cum sia facut efectul si cat de bun e in astfel de situatii?
38+
MIKYCRIS
locca spune:
Salutare
Sun, felicitari mamico! Refacere rapida!
Tizo, n-am avut cum sa intru pe net duminica, dar m-am gandit la tine.
Turturica, si eu am fost azi la control si m-a mai chemat peste 4 saptamani. A zis ca daca am contractii sau ceva sa vin mai devreme, daca nu sa-mi vad de treaba in continuare. Deci suntem in aceeasi oala.
Nu stiu nici eu care e faza cu cele 3.5 kile, dar depinde de dr. A mea n-a avut nici o treaba sa ma lase sa nasc natural copil de 4 kile si eu neavand inaltime de manechin.
Apropos de coboratul copilului, lasatul burtii etc. la mine nu s-a intamplat data trecuta. Sau poate ca nu mai avea unde sa coboare saracul, ca era tare ingramadit acolo...
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
locca spune:
Felicitari si Ellei, acum am citit. Bravo, ce rapida ai fost!
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
MIKYCRIS spune:
Ella,SunSmile felicitari mamicilor pentru bebeii vostri,sa creasca mari,sanatosi si mancaciosi!

38+
MIKYCRIS
irinuca_81 spune:
Ooooauuuuuuuuuuuu ce surpriza!!!!!!
FELICITARI SUNULE! Sa va traiasca galu sa fie o fetitza papacioasa si cuminte si sa va aduca numai bucurii!!!!!
Tu sa te refaci usor si sa ai laptic pentru Thea Patricia (ce nume frumos!). Si mii de pupici de la mine 

Acum m-am intors si eu de la doctor si colul deja a inceput sa se scurteze si bebelina are capusorul insurubat. Eu conform ultimelor doua ecografii aveam DPN-ul decalat pana pe 6 Iulie dar nu credeam ca o sa nasc inainte de 10 Iulie. Acum ca vad ce de bebei se nasc la 38 de saptamani incep sa imi pun si eu ceva intrebari... 
Va pup pe toate si merg sa mai citesc din urma pt ca azi a mers tare greu forumul si nu am reusit sa intru pana acum...
Irina
36+
Amalia
bebitza
punca1976 spune:
"Streptococul B si Sarcina" | Re: Streptococul B si Sarcina
08.07.05 20:48: adanita
eu nu mi-am facut testul la vremea lui: 35-37 saptamani.nici doctorul nu m-a trimis. si nu stiam de articolul asta. tare bine ar fi sa apara articolul atasat la sarcina de 35 saptamani, nu la sarcina la 40, cand deja nu-l mai poti face, poti doar sa te ingrijorezi
PT FETELE CARE AU INTREBAT DESPRE STREPTOCOC B...NU E DE JOACA, CEL MAI BINE ESTE SA STII DACA IL AI SAU NU SI ATUNCI MEDICII VOR STII CUM SA ACTIONEZE. SI EU IL AM DIN PACATE.
VA PUP.
punca1976 spune:
WOW...ACUM AM VAZUT CE A IESIT...AM SELECTAT TOATA PAGINA...CITITI MAI JOS, GASITI VOI...E UN ARTICOL BUN SI LA OBIECT, ZIC EU...
mariana_1976 spune:
Marimar aici astia sunt exact invers: nu au mare incredere( fiindca nu au nici mare experienta) in acupunura si aromaterapie.
Eu totusi as incerca si aceste "metode", ca am citit undeva ca ar avea un procent bunicel de reusita. (intoarcerea manuala ar avea cam 60% sanse de reusita dupa statisticile de aici).
Defapt, as fi facut orice sa se poata intoarce bebele, insa aici nu mi-au zis din timp de posibilitatile existente...)

Daca am timp, dupa ce adorm copiii, voi incerca sa traduc cite ceva despre acest streptococ B, fiindca am gasit pe undeva si niste procente, din care rezulta care ar fi incidenta de infectare.
Mariana
37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
flo1980 spune:
Mada la noi in Romania dupa ce ca sunt salariile asa cum sunt......ei tot dupa "jumuleala"....
La cezariana tarifele in Bucuresti sunt de la 10 milioane in sus, pentru ei e mai usor, au intrat la ora x si la ora y au terminat, pe cand la nasterea naturala e ca "lozul in plic"...cateva ore sau zile....
Normal tu il suni ca e doctorul tau, care ti-a supravegheat sarcina 9 luni.....
Cunosc cazuri cu paciente care au mers numai la cabinetul doctorului cu o taxa de 1 milion (lunar) si cand a fost ziua "z" nu a venit.....pacienta a nascut cu dr. de garda....
Plus ca greutatea la echograf este estimativa....pai daca bebe are 3500g nu se naste el cu atatea.....cel mult 3200g (in functie si de marja de eroare a echografului).
Sa-mi zica si mie cineva care a nascut daca greutatea a fost aceeasi cu cea de la echograf.....
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele