Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
...am ajuns acasa 

...sunt atat de fericita...
acum va las..ca am treaba..ca sa terminam odata cu camera aia ca-mi sta pe creieri 
....iar apoi....cu o bere in mana....si cu pepene...
..in alta...ne uitam la meci....ca eu pe fi-mio il fac ''microbist'' ![]()
HAI ROMANIA!!!!
Cami 35s+, cu
???????????
pustai
vias spune:
Micky poate ca bebe mai vrea sa mai stea in burtica...ii e bine acolo....sper sa fii sanatoasa...iti doresc si tie si bebelinei 
Cami 35s+, cu
?????????
pustai
flo1980 spune:
Am uitat sa va spun....pe mine ma chema la control si la 2 luni.....
Mai "des" in ultimul trimestru.....adica 28 sapt., 32 sapt., si de atunci nu am ami fost.....dar am vorbit la telefon. Mie imi facea un fel de listuta cu date (cand trebuie sa fac analize, echo) si medicamente ce as putea lua in caz de ....raceala, etc.
A zis ca-l pot suna la orice ora , pentru orice intrebare....asa am si facut si am scutit din drumuri....
trebuie sa merg acum la 38 sapt. sa vedem cum mai stam.
La 36 sapt. am facut echo....eram mai bine atunci, aveam colul inchis, dar mai scurt. Pana acum suntem bine....
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
M&M spune:
Miki, lasa ca e mai bine sa stea bebe inca putin, dar nu inteleg ce e cu leucocitele asa mari??? Nu au gasit sursa infectiei?????
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Gini75 spune:
Buna fetele!
Cristina, Marina, Mariana, punca, si celelalte fete, multumesc pentru informatiile despre streptococ. Am vorbit si cu doctorul (telefonic) si mi-a zis ca trebuie neaparat sa fac injectii cu antibiotic, 7 zile, asa ca de maine incep tratamentul. O sa intreb mai multe vineri, cand ma duc la control. Imi era teama sa nu fi fost afectata bebita, mai ales ca e mai micuta si m-am gandit ca si asta o fi contribuit. Dar doctorul mi-a zis ca nu poate fi afectata acum si m-am mai linistit.
Turturica, si eu pana acum tot la 4 saptamani am mers la control, cred ca de acum incolo voi merge mai des.
Gini 35+
mobriq spune:
Tocmai am primit un tel de la Alina!
Dragelor, AlinaM va anuntza ca azi la 12:40 s-a nascut fiul ei Rayan Ioan.
Pt lista :2.950 g si restul va spune ea, ca de emotie alte amanunte nu am aflat. Mi-a zis ca nu s-a simtit prea bine la operatie si a vomat, dar dupa voce parea linistita si in forma , acum la 6-7 ore dupa nastere.
Monica
31+ si Eduard (05.04.04)
M&M spune:
quote:
Originally posted by mobriq
Tocmai am primit un tel de la Alina!
Dragelor, AlinaM va anuntza ca azi la 12:40 s-a nascut fiul ei Rayan Ioan.
Pt lista :2.950 g si restul va spune ea, ca de emotie alte amanunte nu am aflat. Mi-a zis ca nu s-a simtit prea bine la operatie si a vomat, dar dupa voce parea linistita si in forma , acum la 6-7 ore dupa nastere.
Monica31+ si Eduard (05.04.04)

Alina, felicitari!! Recuperare rapida si laptic mult pt bebe!!!Ryan Ioan , bun venit pe lume!!! SA ai parte de o viata minunata si frumoasa !!!!

Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mobriq spune:
Sun felicitari pt Galu cu nume de Thea Patricia! Refacere usoara si bb papacios!
Se vede ca-s busy si la munca , nu ? .... dupa lungimea mesajelor ![]()
Monica
31+ si Eduard (05.04.04)
Violeta_m_tm spune:
Ce frumos inca un pepenas, felicitari Alina
, refacere rapida, si micutul Rayan Ioan sa fie sanatos si mancacios si sa-i aduca lui mami numai bucurii
34+
Miruna AMR 5+
poze
bebele meu
vio
MIKYCRIS spune:
AlinaM felicitari mamico!,bebe sa creasca mare,sanatos si papacios!

Cristina_26 nu,nu au descoperit cauza infectiei,ei ma tot intreaba pe mine dar vad ca eu geaba le spun ca as crede ca ar fi de la sinuzita asta tembela pe care o am de 14 ani si e din ce in ce mai rau-ma refer la durerile de cap care sunt uneori chiar insuportabile ca imi vine sa ma urc pe peretiEu acum 11 ani am avut o infectie-STREPTOCOC CU BULB AURIU si am facut tratament injectabil pe vena dar de atunci nu a mai reaparut.sincer eu nu mai stiu de ce sa ma agat tocmai de aceea intrebam de ENHANCIN 625 mg daca a mai luat cineva in timpul sarcinii si cam ce rezultate ar fi avut.
38+
MIKYCRIS