Jaluzele verticale
Va rog sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa stiu sau mai bine zis sa intreb atunci cand merg sa comand jaluzele verticale.Aici ma refer la calitatea materialului, etc.Aveti idee cum se calculeaza costul lor?
Raspunsuri
anamaria spune:
ce-s alea perdele verticale?!
adica dupa parerea mea orice perdea ESTE verticala, deoarece asta e pozitia ei normala, o agati de galerie si ea atarna gratie fortei gravitationale, evident ca sta in pozitie verticala!
cred ca ar trebui sa delaiezi la ce perdele te gandesti tu?!?
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Dory232002 spune:
Da la jaluzelele verticale ma-m referit, li se mai spune si perdele, o sa editez subiectul sa se inteleaga mai bine
anamaria spune:
ok...
deci pot sa-ti spun cum se calculeaza pretul pt jaluzele verticale:
in primul rand, se calculeaza pretul materialului (lei/ mp); apoi, se adauga la asta pretul galeriei (lei/ m liniar) si montajul.
acum nu stiu ce sa-ti spun despre materiale, eu am avut jaluzele verticale timp de 10 ani si am fost multumita, dar acum sunt 100% hotarata sa pun perdele!
eu am avut jaluzele din material textil, s-au pastrat excelent timp de 7-8 ani, le-am si spalat de vreo 2 ori in timpul asta.
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
lorellay spune:
Anamaria cum le-ai spalat?
Sorana 17+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
anamaria spune:
lorellay, am citit si eu intr-o revista practic acum cativa ani 'reteta'. am incercat si a functionat:
le scoti de pe galerie, le indepartezi toate accesoriile de plastic (au ceva dreptunghiular in partea de sus si jos, plus un fel de margele care clipseaza in partea de jos).
le asezi unele peste altele si apoi le rulezi intr-un sul de marime potrivita ca sa incapa in cuva masinii de spalat. le legi cu sfoara in 3-4 locuri, sa nu se desfaca, le speli in masina la temperatura minima si program de perdele sau rufe delicate, fara stors.
le usuci intinse pe o masa, ca sa nu se sifoneze si/sau le poti monta umede la locul lor.
PS ale mele sunt din material textil, nu din cele cauciucate; alea cauciucate presupun ca sunt mult mai usor de curatat...
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
lorellay spune:
Multumesc..si ale mele sunt din material textil..
Eu le am din toamna..cam cand o trebui sa le spal, nu se vad murdare dar or fi pline de praf.
Aaa..si am o problema.La sistemul de prindere sus, am reusit sa rup vreo doua fasii, am dat cu geamul..oare unde gasesc doar accesorii pentru jaluzele verticale?
Sorana 17+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Dory232002 spune:
Fetelor, dar sunt mai practice decat perdelele obisnuite?, voi sunteti multumite de ele?
alinamoro spune:
Cititi aici si alte pareri despre spalarea jaluzelelor.
Si noi tot din material textil(mai grosut) avem. Le spal in cada, le las putin in apa cu detergent lichid si apoi dau cu dushul. Murdare nu sunt, doar de praf.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze