Arad - editie aniversara - 100

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina eu din 94 am fost purtatoare de lentile de contact si doar seara la culcare imi puneam ochelarii, deci nu aveai cand sa ma vezi altcandva cu ochelari.
Moni la ce firma o sa lucrezi?
Fiica-mea s-a trezit la 5 azi, vroia sa-i cant "piata"(podu de piatra), sa-i dau "necu"(lapte cu nesquiq) si sa merga la "Tudoi". Nu a primit nimic , decat apa. Pe la 6 a adormit la loc.
sa va spun cum imi imiaginez eu petrecerea noastra aniversara:...deseara sa ne intalnim toate undeva sa vedem meciul iar sotii nostrii sa stea cu pruncii(ar fi frumos , nu?)...cred ca si-ar taia toti vrenele pe lung... eu nu stiu cum o sa culc pruncii deseara ca vreau sa vad meciul... si al meu ma lasa singura cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI super-viziune ! Data trecuta am fost si eu singura cu Diana in timpul meciului si stiu cum e Cred ca in seara asta o sa stea pe cap la taica-meu saracu'

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Daca tot suntem in sarbatoare ,cu mica intarziere spun si eu
LA MULTI ANI aradence dragi.
Ma bucur ca existati si ii multumesc Dianei ca m-a invitat sa ma alatur voua.
Aici e locul unde ne impartasim emotiile ,bucuriile dar si necazurile ,e locul unde am impresia ca cineva chiar ma intelege cu adevarat.
Va iubesc si sper ca si peste ani si ani sa fim tot la fel de unite.

Carmen bine ai venit acasa . Asteptam poze cu tanarul ,sa ne povestesti reactia lui Mel si daca mai ai putere sa ma incurajezi si pe mine ca mai un pic si-mi vine randul si mi-e cam .... ,dar totodata de-abia astept.
Gabi imaginatie. La cat e meciul ?
Moni sper sa-ti placa noul job.Bine totusi ca o sa ai si concediu ,ca altfel pana la anu ai mai avea ce astepta.
Clau s-a descurcat bine Raulica chiar daca a avut putine emotii . Ioi ce fain e la gradi parca as vrea si eu sa dorm in patut din ala mic ,mi-am adus aminte de copilarie ,ce minunata e .
Am luat-o razna nu-i asa eu in curand mama a doi copii si vreau sa fiu si eu copil . Sunt truli- luli,dar e de-nteles sunt
Anca am vizionat si pozele cu gradinarul Alex
Ioana frumosi si feciorii tai ,dar ce seamana Nicolas cu Ovi .

Na cam atat ,ma duc sa mai rasfoiesc ceva prin carti ca maine am ultimul examen ,nimic important oricum ,la informatica si-am scapat pe anul asta .

33 saptamani

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi imaginatie. La cat e meciul ?

Ildi la 21.45 e meciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mai fetelor parca eu nici n-am curaj sa ma uit la meci diseara.
Gabi, !

Ildi, mai un examen si intri si tu in vacanta un pic pana vine bb.

Noi asteptam sa vina Calin sa mergem la cumparaturi, dar cred ca pe Adelina o apuca somnul pana plecam. Am iar de calcat, ioi ce n-am chef pe caldura asta. Trebuie sa fac si mancare...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

Carmen bine ai venit acasa. Cum v-a primit Mel? Asteptam poze cu Serban.

Niko, te inteleg foarte bine. Exact aceleasi probleme le-am avut si eu cu soacra-mea cat a fost la mine.Daca ziceam sa nu dea ceva copilului cred ca de-al naibii facea exact invers. Norocul meu e ca e departe

Nu am vazut nici o poza, sunt praf, racita bocna, ma doare si capul.Suntem si eu si Susu obositi maxim.Chiar simt nevoaia unei zile de relaxare.

Gabi, dar unde-i Cipri? Ca doar nu vede meciul in alta parte.Eu intentionez sa desfac coltarul si sa-i instalez acolo pe toti. Care adorm sa le fie de bine.

Ce ziceti ne mobilizam sa iesim sambata/duminica la Gradiste la gratare si voie buna?

Hai Romania

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

La multi ani de prietenie, la multe postari, la multe sute de subiecte si din partea mea

sa fiti alaturi una de alta mereu la greu dar si la bine si sa va sprijiniti cat mai mult! prietenia sincera e atat de rara azi!

si totusi...Ortisoara sau Vinga, ca nu mai stiu ?!?!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

HAI ROMANIA!

Eu sunt doar cu Ade acasa, Calin cu Dragos au mers pe Strand sa vada meciul.

Mariaa, multumim!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

HAI ROMANIA

Mergi la inceput

Mergi la inceput