Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (158)
Raspunsuri - Pagina 20
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
2-0 pt Italia
Ne trebuie victorie!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
asta e mai cuscra draga ,in meciul cu Italia Dumnezeu ne-a dat ,dar nu ne-a bagat si-n traista ,azi se pare ca Dumnezeu este italian ....
papanash spune:
Luy, puparnitze multe okioasei. Cum te mai simti ? cum au iesit analizele ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
am uitat sa va zic ca Ghighi iar nu mai are iritatie la popo de cand i-am scos laptele cu mar. Vad ca-s toti agitati in perioada asta. Poate-s de vina caldurile, e prima lor vara si acum incearca sa se acomodeze-regleze cu temperaturile, mititeii... eu il las peste zi numai in pampers,fara tricou.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by papanash
... eu il las peste zi numai in pampers,fara tricou.
si eu!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Eu am liber la DC![]()
Oare de ce????
ADI![]()
![]()
iti doresc din toata inima si multa sanatate (asta-i cea mai importanta, zic eu...restul se rezolva!)
Deci ca sa se stie:nu avem dinti (ne chinuie durerile de gingie in toate felurile, dar nu dramatic cu febra si alte alea...deci rezistam.
Mergem de manuta, agatati de pat si de patut.
Canita Nuk i-am luat si eu cand a facut 6 luni. Nu vroia sa bea apa sub nici o forma, iar de biberoane si suzeta nu s-a lipit neam asa ca toata speranta ne-am pus-o in canita Nuk. A dat rezultate!!! Eu zic ca de la ciocul moale si cu forma sugestivaAcum suntem baieti mari si am reusit sa bem din pahar. Chiar a fost o faza haioasa asta-seara la baita: a cascat gurita sa bea la vasul cu care-l il ud la baita...
Sabina distractie placuta la mare simamei tale!!!
Legat de invazia roshie. Am fost invadata cu o intarziere de 12 zile. Eu zic ca-i de la prolactina...asa ca nu dispera!
Isabelade
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Isabela, multumesc
.Pup pe Vladut si tin pumnii sa iasa repede dintii si fara chinuri prea mari.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii