Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by adyanna

quote:
Originally posted by ram0nica

mamaaaaaa, 14 pag scrise de aseara pana acu'... Harnice ca albinutele!
Miha', au ajuns dvd-urile?
Sanduta am facut demult copii dupa ele, n-am apucat sa-zi zic... cum ramane cu trimisul? Prin cargus ziceai?
Citesc din urma si revin...

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Buna seara!

As vrea si eu dvd-urile alea, te rog! Unde stai in Bucuresti? Ca poate reusim sa ne intalnim!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

La Dristor stau: e valabil si pt cine e din Bucuresti si mai vrea copii dupa ele... (le vedeti la semnatura, Genii in scutece). Da-mi PM sa vadem cum facem sa ne gasim saptamana asta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by popbianca

Sanduta, nu inteleg...soacra ta era in sala de nasteri??ca ce chestie?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Da era in salon ca de e infirmiera si a avut foie in salon, dar numai ca sa ma sustina pe mine.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

si eu i-as fi zis: "Stiti... poate aveti treaba p-afara si eu va incurc"

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by ram0nica

PARTEA IIa -va povesteam mai devreme (in PARTEA I)o scurta intamplare cu patanii nasoale in spital-

Va vine sa credeti ca AIA a venit la prima ora a dimininetii (se pare ca era sefa pe reanimare... bine ca nu-mi facea injectii ca poate ma omora ) si primul lucru pe care-l face e sa se uite sub patul meu ?!! Si incepe sa ma boscorodeasca in fel si chip: "Ca o fac intentionat, ca ii vine control de nu-stu'-unde". Am incercat eu sa-i explic femeii ca dupa operatie nici nu mi-a trecut prin cap sa intreb de existenta bagajului , cu atat mai putin sa stiu ca cineva (se pare ca o infirmiera ) mi l-a pus exact sub pat, sa crape ea de ciuda (eram operata, ce naiba, eu ma puteam apleca sa vad sub pat) . Daca eram mai slaba de inger cred ca as fi intrat in depresie in ce hal mi-a vorbit . Noroc ca stau bine cu nervii si abia puteam vrb un pic mai tare ca ma "tineau" firele operatiei... ca ii ziceam eu vreo 2... da' parca acu' ca tot mi-am reamintit (si am prins puteri ), tare-mi vine sa merg la Bucur sa o caut si sa-i vrb intre 4 ochi... poate realizeaza indivia ca 1.) nu asa te porti cu o femeie in durerile facerii; 2.) nu ii vrb ca la usa cortului unei lehuze ca s-ar putea sa faca naiba o depresie; 3.) nu stiu, mai gasiti voi...

Genii in scutece

Mergi la inceput

Aoleuuu, acu' vad ca am umplut pagina de una singura . Gata, ma retrag, am vrb prea mult!!!!

Pussi e vrb despre dvd-urile de la semnatura mea, sunt niste documentare.
Sanduta ziceai ca sotul lucreaza la Cargus, da-mi PM sa vedem cum facem sa ajunga la tine.

Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata!!!!

Poftiti la o sau o ...

Cica de azi vine caldura aia mare pe-aici ... macar scapam de ploi, ca intram in depresie cu atmosfera asta bacoviana in totiul verii ...

stefania - e cazul sa ma duc la biroul "persoane disparute" sa te caut? Pe unde umbli???? Mai da si tu un semn ....

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by popbianca

sanduta,pai, acum nu mai ai ce face....a trecut..gata
eu una nu as fi lasat-o
inaite sa nasc le-am tot zis ca daca-mi vine nascarea nu zic nimic la nimeni numai dupa ce e gata
dar nu a fost cazul
oricum eu ma simtem nasol si sa vb cu ea de alaptat sau asa...
cand a venit in vizita nici nu am alaptat copila pana nu au plecat...ea tot imi zicea ...da-i sa manance...iar eu...lasati, ii dau dupa ce plecati...si s-au dus
ea nu e femeie rea, ne intelegem (ca nu iese din cuvantul sotului meu, sau din al meu)dar atunci, in perioada aceea nu putem...decat cu mama mea sau cu sotul

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Nu am zis nimic din cauza ca se supara si ii spune sotului meu care la randul lui se supara pe mine ca de ce nu pot sa o las in pace. De multe ori am patit asa ceva. Dar daca nu o lasam acolo la nastere, spunea ca nici la nepotul ei nu a avut acces E mai complicat.
Si acum la 6 luni jumatate, ea sta la 3 blocuri de noi si nu vine decat odata la 2 saptamani, dar tot timpul suna la sotul si se plange ca eu nu ma duc pe acolo
Eu numai cu mama mea am incredere sa-l las pe Cezar iar faptul cu alaptatul si eu numai daca erau ea sau sotul puteam. Ma simpteam jenata. Si acum la ora de laptic cu toate ca bem din sticla, e momentul nostru drag, adica al meu cu Cezar, si nu prea imi place sa fie si alta lume prin jur.

Mergi la inceput

quote:

Legat de ce spuneati in legatura cu comportamentul personalului din spitale, nu pot sa ma abtin sa nu va povestesc...
PARTEA I: am patit o singura chestie nasoala la m. Bucur: toata lumea s-a purtat de nota 10 cu exceptia unei nebune (nu stiu ce-o fi fost, asistenta sefa... dar in mod cert eu nu eram "pacienta" ei) pe care nu o uit toata viata...
Concret: tocmai imi spusesera ca trebuie cezariana de urgenta pt ca la eco au vazut k nu mai am lichid deloc si daca insist sa nasc natural, citez: "copilul poate muri si nici pe tine nu te vad prea bine"... De abia reuseam sa ma preling pe langa pereti catre sala de operatii avand niste dureri crunte ca imi venea sa-mi strivesc degetele in usa (nu dati cu rosii!) sa nu mai simt durerile de rinichi si burta (eram sa si lesin de cateva ori pt ca ma sufocam in contractiile produse de perfuzie) si o nebuna in halat urla la mine de zor: "- Acuuuum, in secunda asta te apuci si desfaci bagajul si iti pastrezi exact ce ai nevoie . Nu imi vii mie la reanimare cu ditamai geamantanul. Unde te crezi?!" Intre noi fie vorba, stiti cum arata troller-ele acelea imense, nu? Ei, eu il aveam pe cel mai mic dintre trollerele existente, ala de 50/70 cm (cred ca asta e dimens.) Nu s-a lasat pana nu m-a pus ( verbal) sa ma aplec (am reusit intr-un final) si sa iau ce-mi trebuie doar pt seara aceea?!!! Am reusit doar sa-l deschid si un pic mai lipsea sa cad peste el.
Toate astea in timp era langa mine o gramada de lume (cei 2 doc. si inca vreo 2 asistente) care incerca sa-i explice acelei femei sa ma lase in pace ca de abia ma mai tin pe picioare. Asta o tinea pe-a ei... Printre lacrimi de durere ii spun ca nu sunt in stare sa-mi dau seama ce-mi trebuie si ce nu in seara aia si pe un ton cat puteam eu de calm (desi-mi venea sa "mor cu ea de gat") i-am raspuns sa faca ce vrea cu el , chiar sa-l arunce !
Va vine a crede? Eram la 3 pasi de usa salii de operatie si ASTA (ca altfel nu o pot numi) insista sa aleg bagajul!!!
In fine... mi-au facut anestezie generala, a aparut bine merci (nu l-am vazut "life", am cel mai mare regret). Mi-am revenit complet tarziu, la 2 ore dupa intoarcerea in salon si va dati seama ca am uitat complet sa-l intreb pe-al meu inainte de a pleca ce s-a intamplat cu bagajul meu (deja era 8-9 seara).

wow ce persoana nasoala. Dar eu intotdeauna spun, cand patesc ceva rau, ca fiecaruia i se intoarce inapoi ceea ce facem , fie bun, fie rau.
Imi pare rau ca ai avut complicatii la nastere. eu am nascut normal, fara nici o complicatie majora. Adica nu stiam sa imping si nu am avt contractii la interval scurt de timp. Tot la 5 minute le-am avut de cand au inceput pana la sfarsit. Am primit o perefuzie pt contractii si apoi cu ajutorul doctorului care a impins un pic de burtica am nascut. Repede in 4 ore tot tacamul. Nu pot sa spun ca am avut dureri mari, au fost dureri care pana atunci nu am avut parte, dar au fost alte momente cand am avut dureri si mai mari din cauza unor mici accidente. Asa ca eu sunt usurata ca a mers asa de usor. Bineinteles ca la 2 zile dupa externare m-am intorc la urgenta ca aveam o cusatura descusuta putin, si asa ca nu am stat 3 saptamani in fund, dar asta deja am uitat

Mergi la inceput

quote:

Aoleuuu, acu' vad ca am umplut pagina de una singura . Gata, ma retrag, am vrb prea mult!!!!

Pussi e vrb despre dvd-urile de la semnatura mea, sunt niste documentare.
Sanduta ziceai ca sotul lucreaza la Cargus, da-mi PM sa vedem cum facem sa ajunga la tine.

Genii in scutece

Aseara ti-am scris ceva pe messanger. Sa te uiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata, fetele!! buna cafeluta?

ramonica, ii pare rau pt. suferinta ta din cauza acelei idioate, din pacate exista si astfel de creaturi care nu au ce cauta in sistemul sanitar, mai ales in maternitati... io cred ca ma luam de ea de numa numa... asta dupa, fireste... (nici acu nu e tarziu, mai ales ca ti-au revenit fortele..)

fetelor, am si eu o intrebare pt. cele in cauza: dupa ce nu ati mai alaptat, ce metoda contraceptiva ati inceput sa folositi? (eu am luat exluton pe perioada alaptarii, dar va trebui sa trec pe altceva, pt. ca lapticu s-a cam terminat...)

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna dimineata! Multumesc de Petronela !

Ramonica pai eu o sa ajung chiar azi pe la Dristor. Pe la 17.30-17.45 Astept sa intri poate imi lasi un PM cu nr de tel sa te sun sa stabilim o intalnire
Si cu patania de la spital, asa e in spitalele noastre, se gaseste cate o asistenta mai batrana care a vazut multe nasteri si deja e imuna la suferinta fetelor! Am mai auzit povesti din astea!

La mine slava domnului a fost totul bine! Am nascut natural, am avut un travaliu de vreo 15 ore dar doar ultimele 3 au fost mai dureroase. Si am fost tratata foarte bine de personalul medical de acolo ( Giulesti) : imi dadeau cu apa pe fata, ma tineau de mana in timpul contractiilor....si mi-au vorbit foarte frumos. Nu mi-au facut epidurala pentru ca aveam tensiunea prea mare ( ajunsese si la 17 cu nu stiu cat desi eu nu ma simteam deloc rau din cauza asta) si aveam perfuzie, si de aici partea amuzanta: in loc sa stau in pat eu ma plimbam prin sala de nasteri cu perfuzia dupa mine, si m-am plimbat pana aproape sa iasa fata. Dar cred ca mi-a facut bine pentru ca dupa ce m-a urcat pe masa in 2 contractii a iesit. Si ce frumos a fost momentul acela....ea plangea si mi-au pus-o pe piept si s-a linistit imediat...si apoi m-a apucat pe mine plansul de emotie si a inceput si ea din nou. A fost cel mai frumos moment din viata mea si asta e unul din motivele pentru care imi doresc inca un bebe si vreau sa nasc tot asa, daca s-o putea.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput