Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by popbianca

e gata ??

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

e gata

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

nu stiu, eu nu am mai luat de la ei altceva...mai ales de cand a venit Ana...nu mai gatesc de loc
mancam la ai mei, la ai lui, in oras
numai asa, macaroane, mamaliga, paine unsa si salam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

mamaaaaaa, 14 pag scrise de aseara pana acu'... Harnice ca albinutele!
Miha', au ajuns dvd-urile?
Sanduta am facut demult copii dupa ele, n-am apucat sa-zi zic... cum ramane cu trimisul? Prin cargus ziceai?
Citesc din urma si revin...

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Am uitat de ele. Poti sa trimiti prin cargus te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by popbianca

buna
sunt cam pe viteza
am inceput sa citesc doar cap asta...am vazut filmuletele cu Catalin...sunt extraordinare...grasunicul
si pozele lui Eric sunt super faine...si cate jucarrriiii
Nelone, ma bucur sa "aud "ca sunteti bine...si cu casa...rabdareeeee
logam, eu m-am uitat inainte sa nasc...oricum la mine nu a mers natural, nu pt. ca nu am vrut ci pt. ca nu s-a putut...iar acum nu ma mai intereseaza pt si pe al 2-lea tot pe cezariana va veni...oricum, ma doare numai sa ma uit
mama..esti slaba...esti ok
dany26, eu zic ca nu de la biscuiti l-a durut burtica ci de la iaurtul care fermenteaza
ce tigru aveti voi!super poza cu cladirea
rodicamarza , de la biscuiti, cu sau fara gluten, nu poate fi nimic...sau e alergica ea de felul ei?
aralia, am si eu aceiasi problema cu cosurile...inainte nici nu aveam cate am acum,in sarcina nimic....eu zic ca e ceva hormonal si mai astept...nu le dau cu nimic...
ellis, imi pare ffff rau sa aud chestii din astea...poate prietena ta ar trebiu sa discute cu cineva (psiho)...ii transmitem FORTA... sa se gandeasca la comoara ei
Multumim Ank de tratatie....LA MULTI ANI lui Raul...dar si celorlalti sarbatoriti
Sanduta, nu inteleg...soacra ta era in sala de nasteri??ca ce chestie?
mariussimiuc pt. mica fitoasa...ce zambet smecher are!amandoi ai tai sunt... frumoooosssiii..
pai sotul nu e acas...e la niste fini la meci...eu pe net...fata doarme(ma duc sa vad daca macar prin somn mai bea ceva laptic)
pussi, pai daca e congelat e congelat...cand se dezgheata oricum poti sa mirosi si sa vezi daca nu e ok
dar e nasol cu portionarea

Da era in salon ca de e infirmiera si a avut foie in salon, dar numai ca sa ma sustina pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pai Sandutzo, de ce n-ai zis "pas, las'ca nasc si nesustinuta?"...

La mine e tristetze in casa si eu n-am dispozitie de consolat, asa ca ma duc langa iubita mica la nani.

mami de Sophia

Mergi la inceput

sanduta,pai, acum nu mai ai ce face....a trecut..gata
eu una nu as fi lasat-o
inaite sa nasc le-am tot zis ca daca-mi vine nascarea nu zic nimic la nimeni numai dupa ce e gata
dar nu a fost cazul
oricum eu ma simtem nasol si sa vb cu ea de alaptat sau asa...
cand a venit in vizita nici nu am alaptat copila pana nu au plecat...ea tot imi zicea ...da-i sa manance...iar eu...lasati, ii dau dupa ce plecati...si s-au dus
ea nu e femeie rea, ne intelegem (ca nu iese din cuvantul sotului meu, sau din al meu)dar atunci, in perioada aceea nu putem...decat cu mama mea sau cu sotul

Mergi la inceput

a venit si al meu sot ...suparaaat
e deja in pat
ma duc si eu
am stat destul p-aci

deci de glucoza pulbere...nimeni, nimic...e pt indulcit mancarea bebeilor...pareri?, foloseste cineva?
mi-a zis dr. ca e mai buna si ca fructoza...astept alte pareri

Mergi la inceput

aaaaaa
pai cum era sa uit!
LA MULTI ANI !!!Patric, Sabina , David
si mai intrati si voi, mamicilor!!!

noapte buna
P.S sper ca nu am ratat pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Legat de ce spuneati in legatura cu comportamentul personalului din spitale, nu pot sa ma abtin sa nu va povestesc...
PARTEA I: am patit o singura chestie nasoala la m. Bucur: toata lumea s-a purtat de nota 10 cu exceptia unei nebune (nu stiu ce-o fi fost, asistenta sefa... dar in mod cert eu nu eram "pacienta" ei) pe care nu o uit toata viata...
Concret: tocmai imi spusesera ca trebuie cezariana de urgenta pt ca la eco au vazut k nu mai am lichid deloc si daca insist sa nasc natural, citez: "copilul poate muri si nici pe tine nu te vad prea bine"... De abia reuseam sa ma preling pe langa pereti catre sala de operatii avand niste dureri crunte ca imi venea sa-mi strivesc degetele in usa (nu dati cu rosii!) sa nu mai simt durerile de rinichi si burta (eram sa si lesin de cateva ori pt ca ma sufocam in contractiile produse de perfuzie) si o nebuna in halat urla la mine de zor: "- Acuuuum, in secunda asta te apuci si desfaci bagajul si iti pastrezi exact ce ai nevoie . Nu imi vii mie la reanimare cu ditamai geamantanul. Unde te crezi?!" Intre noi fie vorba, stiti cum arata troller-ele acelea imense, nu? Ei, eu il aveam pe cel mai mic dintre trollerele existente, ala de 50/70 cm (cred ca asta e dimens.) Nu s-a lasat pana nu m-a pus ( verbal) sa ma aplec (am reusit intr-un final) si sa iau ce-mi trebuie doar pt seara aceea?!!! Am reusit doar sa-l deschid si un pic mai lipsea sa cad peste el.
Toate astea in timp era langa mine o gramada de lume (cei 2 doc. si inca vreo 2 asistente) care incerca sa-i explice acelei femei sa ma lase in pace ca de abia ma mai tin pe picioare. Asta o tinea pe-a ei... Printre lacrimi de durere ii spun ca nu sunt in stare sa-mi dau seama ce-mi trebuie si ce nu in seara aia si pe un ton cat puteam eu de calm (desi-mi venea sa "mor cu ea de gat") i-am raspuns sa faca ce vrea cu el , chiar sa-l arunce !
Va vine a crede? Eram la 3 pasi de usa salii de operatie si ASTA (ca altfel nu o pot numi) insista sa aleg bagajul!!!
In fine... mi-au facut anestezie generala, a aparut bine merci (nu l-am vazut "life", am cel mai mare regret). Mi-am revenit complet tarziu, la 2 ore dupa intoarcerea in salon si va dati seama ca am uitat complet sa-l intreb pe-al meu inainte de a pleca ce s-a intamplat cu bagajul meu (deja era 8-9 seara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ank-ule daca e vb de kile in plus poti sa spui linistita.Sa nu fie cu minus,ca atunci ti-o iei.

Super funny

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput