Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Ank83
chiar nu am stiut ca ai nascut prin cezariana.... Tu sincer mi se parea ca esti tipul de femeie convinsa de nasterea naturala... asa mi se parea mie... Zic asta fara alte vorbe ascunse.... sau sa crezi ca te condamn ...Doamne fereste... dar asa am crezut
As vrea sa fiu da' nu-s.
![](radtare.gif)
Sau am fost pana la un anumit punct,cand m-am intors si am zis nu...Stii cum e cand esti gravida...iti faci fel si fel de ganduri si scenarii...
![](icon_smile_big.gif)
Asta e...poate intr-o alta viata voi incerca si nasterea naturala.
![](icon_smile_big.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Dany, cu ce e facuta poza asta? http://www.flickr.com/photos/23764698@N06/2586215333/
Noi am facut-o cu Photofun.
![](icon_smile_wink.gif)
Felicitari pentru reusitele in ale diversificarii.
![](bis.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](images/user_woman.png)
sanduta spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Nu-i asa ca-s dragalasa?
Ce smechere e!
![](pupic.gif)
pet.cost2005 spune:
Daaaaa, e tare dragalasa Amira !!!!!! Si ce privire de hoata mica are !!!
Si merci de comentariu si vot .
Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!
************************* Petronela si
Nasturica
Ank83 spune:
Mandra si mumoasa Amira in pozica..
Multumim de urari... si inca odata dam de toate pentru toti...
sanduta stai linistita ..dupa ce am trecut printr-o nastere... nu mai e atat de negru..Plus ca as fi luat-o de la capat imediat dupa ce am nascut...desi durerile nu au fost deloc ... nesemnificative.. Singura mea grija e sa nu ajung doamne fereste la cezariana... mi-e imi e frica de ea...
.. mai bine il scot pe fofo
..plus ca acum stiu cum merge "treaba"
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
rodicamarza spune:
quote:
Nu-i asa ca-s dragalasa?
ba da chiar e dragalasa fooc pupici pe nasuc
paula mica(26.12.2007)
Ank83 spune:
Dany ...frumos feciorul tau... dar stii ca mie tot timpul mi-a placut de el ... si tu arati super... ca o pustoaica
Si daca tot vorbiti de kg ... eu am luat doar un kg jumatate in primul trimestru de sarcina... HIHIHI si am 14 sapt ... Cu Raul aveam vreo 3 luate
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
mariussimiuc spune:
Multumim dragelor!
Petro,cu mare placere!
Ank-ule daca e vb de kile in plus poti sa spui linistita.Sa nu fie cu minus,ca atunci ti-o iei.
Aralia spune:
quote:
Nu-i asa ca-s dragalasa?
Foarte! Si cui facea cu ochiul? Tie?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Dany ...frumos feciorul tau... dar stii ca mie tot timpul mi-a placut de el... si tu arati super... ca o pustoaica
Si daca tot vorbiti de kg ... eu am luat doar un kg jumatate in primul trimestru de sarcina... HIHIHI si am 14 sapt... Cu Raul aveam vreo 3 luate
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
vazut poze raulito mos ficior si tu o curajoasa care repejor o pui de-o fetita cred eu
![](fetita.gif)
paula mica(26.12.2007)