Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by Ank83

M-am uitat si eu la filmulete ... dar pentru mine toata chestia aia cu nascutul acasa mi se pare spooky rau de tot... chiar nu as putea sa nasc acasa sa ma chinui acolo cu toti de fata ...si ca la noi ..sa se mai trezeasca vreunul sa zica in momentele alea "vai saraca",....ca ii arunc placenta dupa gat

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Si asa in momentele alea nu te gandesti decat sa scapi cat mai repede si nu cine e in incapere. Dar daca ei doresc sa vada, si cred ca suporta nu au decat sa se uite. Nasterea pentru ceilalt e scarboasa, insa pentru mame e ceva minunat.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

Eu nu stiu ce sa spun ...dar telefoanele venite in timpul travaliului ...la care am mai si raspuns ma scoteau din pepeni... la fel si vorbele celor de la celalalt capat..indiferent ca era mama sau sotul... Ma enerva compasiunea de la telefon ... si de asta sunt convinsa ca daca ar fi sa nasti intre atatia oameni tot se trezeste unul sa te compatimeasca

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Noi am ajuns cu diversificarea foarte departe. Am introdus carnea de pui, galbenus de ou, ficat de pui, carne de vita si peste. Acum am ajuns in punctul in care sa varieze tipurile de pireuri. Si surpriza, nu ii place fasolea verde. I-am dat fasole verde cu galbenus de ou si facea ca se ineaca ca sa nu-i mai dau. Mare bandit.
Tot azi am probat supa de carne care a avut un succes bine meritat.

Maine vom manca spanac cu ficat, sa vedem ce zice de asta.

Dar totusi ce ciudat ca pana acum in pireul de legume daca bagam si fasole verde manca dar asa simpla nu
Incep mofturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

adra, andreea -

Povestea o am si aici la semnatura (pe Petronela) ... Si mie imi plac povestile cu nasteri, bbi, mai ales cand au un final fericit, cum e cazul nostru ...

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Azi dau de baut pentru fiu-meu...Avem 8 lunite... Sotul a zis ca va da si el un rand

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:

M-am uitat si eu la filmulete ... dar pentru mine toata chestia aia cu nascutul acasa mi se pare spooky rau de tot... chiar nu as putea sa nasc acasa sa ma chinui acolo cu toti de fata ...si ca la noi ..sa se mai trezeasca vreunul sa zica in momentele alea "vai saraca",....ca ii arunc placenta dupa gat

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Si asa in momentele alea nu te gandesti decat sa scapi cat mai repede si nu cine e in incapere. Dar daca ei doresc sa vada, si cred ca suporta nu au decat sa se uite. Nasterea pentru ceilalt e scarboasa, insa pentru mame e ceva minunat.

Eu nu stiu ce sa spun ...dar telefoanele venite in timpul travaliului ...la care am mai si raspuns ma scoteau din pepeni... la fel si vorbele celor de la celalalt capat..indiferent ca era mama sau sotul... Ma enerva compasiunea de la telefon ... si de asta sunt convinsa ca daca ar fi sa nasti intre atatia oameni tot se trezeste unul sa te compatimeasca

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Eu la telefon nu am raspuns pt ca eram ocupata am zis ca cine ma cauta are timp dupa ce nasc sa o faca.
Eu la nastere am nascut cu soacra mea, uitandu-se la mine de parca sunt pe moarte, dar sunt o fire mai puternica si cu toiate ca imi venea sa ii spui vreo doua, m-am gandit la mine si la resursele mele consumate pt mutra ei. Asa ca eu am nascut cu soacra uitandu-se direct in meu. Si tin sa-ti mentionez ca nu prea imi iubesc soacra.

Mergi la inceput

quote:

Azi dau de baut pentru fiu-meu...Avem 8 lunite... Sotul a zis ca va da si el un rand

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

La multe , multe, multe lunite
Accept cate randuri vreti voi

Eu imi cer spuze pentru discutiile de nasteri, pt ca cred ca tu numai de asta nu vrei sa auzi acum

Si la bb2 cand ii e ziua de lunita???

Mergi la inceput

Eu am nascut cu o prietena mai "barbatoasa" de fel ... care ma incuraja. Sotul a stat pe toata durata travaliului cu mine, dar in momentul culminant nu s-a simtit in stare si a predat stafeta ... si a revenit imediat dupa ce iesise Silviuta si ne-a stat alaturi, pupicuri, imbratisari, incurajari etc. A fost frumos, pot spune ...

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu-i asa ca-s dragalasa?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

LA MULTE LUNITE !!!! multa sanatae si noroc.... ca in rest....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

ank - la cat mai multe lunite pt. raulito!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput