Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

adriuta, mai, ce de progrese frumoase face puiul, felicitari!!

ma bag si eu la ceva curateni, ca a atipit Mateiul, sper sa-l tina macar o ora..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, si anasonul e bun pentru lactatie. O singura data vreau sa fac operatiunea asta cu mulsul ( dar trebuie sa strang macar 150 ml ) ca sa vad si eu cat mananca ea la o masa. Mie mi se pare ca suge tare putin..., apoi nu ma mai stresez. Promit! Uite, la 2 luni si o saptamana avea 5 kg fix si acum la aproape 4 luni are 5,7. Saptamana viitoare merg la pediatra sa facem vaccinul si vedem daca mai suntem bine cu greutatea asta. Toata lumea zice ca e bine asa, dar parca instinctul meu zice ca nu...

Cu intalnirea, parca mai bine ar fi dimineata la 11 decat la 6 seara. La 11 sunt odihniti si linistiti bebelashii, pe cand seara intervine oboseala si maraiala, cel putin la mine asa e, dupa ora 18 ne tot mataim!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Meyyy, dar ma potrivesc si eu o data cu voi ca program , adica am deschis acum 5 min din nou forumul si chiar acum ati aparut si voi ca vad ca nimeni n-a mai scris de cand am plecat eu.Noi am fost in parc si ne-am intalnit cu cineva, nu spui cine, e .
Ursulica, vino si tu.A ramas dimineata sau dupa amiaza? hai ziceti cum va convine voua, cele care nu stati in zona...Si pun eu pe Teo daca vine maine cu ginere-miu acasa, ce mie de asta imi arde acu? Clau, si tu Brutus? Him, sau sa ma apuc sa fac ordine pe aici, ca nu se stie niciodata!
Luny, iaca link-ul cu melatonina dat de mamaruta si gasesti aici explicatia pentru care NU E BUNA LUMINA APRINSA.
http://www.medicalstudent.ro /contravizita /melatonina-un-hormon-controversat.html

Hai ca mai citesc si mai revin.

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mimo, spune bre cu cine te-ai intalnit! Eu sunt geamana curioasa, nu mai scapi de gura mea! Si da, eram in scoala generala cand m-am cunoscut cu domnu' randunoi! Si de-atunci ne-am tot iubit!

Referitor la intalnire, propun sa fie la ora 11 la fantani! Daca nu sunteti de acord, ziceti sa modificam, da' repejor ca nu mai e timp. Eu la 5 ies afara , voi stabiliti exact si intru diseara sa vad ce si cum!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Clau, sac! Sa vina impricinata sa zica ea, dar sa stiti ca n-a fost intamplator , ci prestabilit...am fost in alt parc din apropiere, nu in IOR...manastire-ntr-un piciorSi randunoiul tau a avut noroc nene, de mic s-a orientat bine....aveti si poze dintr-a opta?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mimo, avem , dar sunt pe hartie foto, nu in PC. Mai bine oricum..., eram niste copii!
Meyy, cred ca te-ai intalnit cu Giani? Sau Floriio? Sau...?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aaaaa, in Titanii=Butucica!!!!
clau, eu sunt de acord cu propunerea!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

aaaa....miss me, miss me...now you gotta' kiss me!
mai aveti dreptul la 2 incercari...Luny, treci la curatenie!
Adriutanu te lasa, nu infofoli copilu'...

poze

Mergi la inceput

Atunci, te-ai intalnit cu Ariel???

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Merg sa alaptez pitica mica si apoi iesim afara.
Vorbim mai pe seara!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput