Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
gecko spune:
cu dormitul pe spate...si aici exista acele SIDS regulations...etc. cand inca eram la maternitate...chiar cand a venit pediatra, Patrick il apuca varsatul, eu repede il intorc pe o parte si il las in pozitia aia cu un scutec la spate de sustinere. o intreb pe pediatra ce parere are...si zice ca e mai periculoasa pozitia respectiva decat aspiratul de ceva laptic in caile respiratorii. si culmea ca era in varsta pediatra...ai fi zis ca tine de scoala veche. ah da...si nu se pune perna in patut, paturi, plapume etc...am remarcat in filmuletul cu sean de vio...patutul gol de acareturi.
m-a distrat ce bine si-a studiat simonette capusorul. mie imi sta aiurea parul...dar niciodata nu m-am intrebat de ce.
mi-am adus aminte de mama. nepotul meu a dormit cand era mic doar in cap si in genunchi. topita era mama de pozitia lui...niciodata nu i-a zis nimic cumnatei...acum fratele a divortat...si mama repede mi-a subliniat ca sa nu culc copilul pe burta cum a facut "putoarea" de cumnata ca uite cum are nepotul capul teshit...ce sa ii fac, s-au schimbat circumstantele intre timp. oricum Patrick nu doarme pe burta...pentru ca nu stie cum...nu l-am pus. doarme pe spate cu capul intr-o parte (de obicei spre dreapta ca pe stanga a fost bosa).
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clauclau spune:
Naty, da, ai loc de parcare la fantani! Este parcare pe marginea drumului facuta chiar anul trecut si tine pe toata latura parcului , de-acolo de la intersectie pana la Potcoava unde se termina parcul.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
CristinaGoji spune:
Vica - zi-ne mai multe despre voi. Bine ai venit!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
gecko spune:
luny...si noi ne-am aniversat ziua prin moftureala si stat la san or fi si ei tristi ca "imbatranesc". oricum, al meu s-a revansat azi noapte...cu somn de voie de la 9:30 la 6:30 dimineata (inca nu fac petrecere de bucurie ca vad ca rebeccuta de clau s-a intors la naravurile de nou-nascut.) sigur, asta s-a intamplat dupa ce a mancat 4 sani...vorba sotului...a descoperit Patrick inca 2 sani si nu stie el??? si ca naty zicea ca il suprahranesc... azi dimineata cand ne-am trezit....eu avea 2 lebenite in loc de tzatze...Patrick a mancat dintr-unu si eu am dat la pompa la celalalt pana l-am adus la aceeasi consistenta ca si din cel din care mancase...am scos 120ml...deci bursucul flamand la 9 ore de la ultima masa a mancat cam 120 ml. mie nu mi se pare mult.
stiu ca a luat foarte mult in greutate dar la fel de mare este si la inaltime.,..este un copil bine proportionat...doar ca este peste percentila 97 de crestere... o fi si asta un Fat Frumos...creste intr-o zi cat altii in zece.
clauclau spune:
Offf, ma tot chinui printre alaptari sa ma mulg si am reusit sa scot doar 40 ml!!! Cred ca nu e bine, nu?
Chiar asa, Gecko, de cateva nopti ma dispera Rebecca cu mancatul noaptea la 2 ore. Oare ce are? Caci ziua rezista si 4 ore...
Si uite ca sanii mei sunt destul de zgarciti...
POZE
POVESTEA NASTERII
ursuleata spune:
vreau si eu in IoR!!!
Mimo-simo..sunt cu el de la 15 ani asa ca ai grija la Teo .
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Ursuleata, , ce bine ca vii!
.
Si eu sunt cu sotul meu de la 14 ani!
POZE
POVESTEA NASTERII
adriuta spune:
Buna randunicilor de pretutindeni. Ce mai fac fetele? Noi suntem ok, inca n-am racit desi au fost niste zile destul de friguroase p-aici si a plouat mai mereu. Sper sa se imbuneze vremea. Ieri a fost destul de cald si am iesit in parc unde se uita lumea ca la urs la noi ca bebe era imbracat cu pantaloni 3/4 si cu sosete si in tricou. Toti bebeii(mai toti) erau infofoliti si eu pozam in mama iresponsabila. Cand asta mic a inceput sa vrea inghetata si i-am dat sa linga de vre-o 4 ori erau mai sa ma dea la politie :))))
In rest ma lupt cu toti care ma incurajeaza sa il infofolesc cat mai mult, Chris doarme foarte bine noaptea, se pare ca fusul orar nu l-a afectat prea tare. Are aproape 8 kg(l-am cantarit cu balanta sibiu :))))) si papa tzitzi. Am can dat-o in bara cu orarul de masa care era ff bun dar acum cand se maraie tzipa tot clanul da-i sa suga si eu...am ascultat asa ca de vre-o 4 zile vrea tot la 2 ore :(((( si nu goleste sanul cum facea inainte. Ieri am zis ...no gata cu sfaturile si de azi ne reluam programul obisnuit. Ne e cam greu sa ne obisnuim cu bordurile care ma omoara si cu gaurile din asfalt. Scarile pe unde trebe le urc cu carutzul in brate si usile cateodata sunt prea mici pentru limuzina lu' fiu-miu cu care m-am opintit tot drumul si pe care inapoi n-o mai duc nici sa mor..
E mai marait si la-u invatat toti in brate. Daca la inceput se minunau toti ce copil cuminte am, acu' sunt tare uimiti cand urla sa fie luat sus si se mira toti...de ce oare ?!
Adrian a facut buchitzele de rigoare, nici nu-i de mirare de la atata papa, si ii prieste aerul si clima. Se intoarce de pe burta pe spate si invers si merge de-a busilea ca si rama, adica ridica de fundulet in sus si se impinge cu piciorusele. Isi tine sigur biberonul (noaptea pompez si ii dau completare seara inainte de nani) si se enerveaza daca i-l tin eu. A inceput sa gangureasca si indoaie limbuta sa ma imite pe mine cand ii vorbesc. Sta in fundic singur cate 3 secunde si cateodata face crize de plans cum n-am mai pomenit niciodata. deh... s-a prins la cat e ceasul si ca aici sunt ceva "fraierici" care-l poarta in brate mereu :)))
Pe 5 iulie, exact in ziua in care va face 4 luni o sa il botezam. Sper sa fie timp frumos. Eu mi-am adus o rochita neagra simpla si toti zic ca nu-i bine mama sa fie imbracata in negru asa ca tre sa umblu sa gasesc ceva. In rest o sa fie ceva modest, fara tam -tam.
Imi iau revansa si consum la pufuleti...eheeeeeee va mai amintiti cand eram gravide ce mai povesteati voi cum ati dat gata cate 3 pungi, asa ca acu' a venit si momentul meu de glorie
Acum fug ca tre sa-l iau pe asta mic in spinare (apropos de ce se uita oare toti ciudat cand e bebe in marsupiu??!!) si sa mergem sa mai rezolvam cate ceva cu botezul.
Va pup si va doresc o zi frumoasa si bebei dormiciosi, papaciosi si razaciosi.
Pa pa
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
clau am reluat su eu ceaiul de chimen/anason..oare anasonul e si ptr lactAtie sau doar chimenul?..eu nu inteleg de ce te stresezi tu cu mulsul!!...tu scoti ce ramAne in san DUPA CE PAPA fata, nu?.in cazul asta, poate fi si 1 ml, sau zero, si tot nu m-as stresa daca ea e satula si linistita!si eu scoteam la fel, si ma chinuiam ca naiba, dar imi trebuia acasa ca plecam..ajungeam in cam 3 zile la 130 ml..
mimo, repeta, pls si mie ca-s , ce-i cu lampa de veghe, ca am sarit cand a scris Sovi..
gecko, azi e mai bine la noi vad..am stat afara 3 ore si a papat pe o bancuta, si nu a varsat..ptiu!
mie imi convine la fantani, parcare e din belsug..ora..cum vreti voi, dupa masa insa cred ca nu p0ot ajunge mai repede de 5,30-6..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!