Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 14
PIDANA spune:
in seara asta i-am dat "liber" mamei mele ca sa mai faca si la ea acasa cate ceva si parca ne simtim mai linistiti. Am fost la coafor sa ma spal pe cap, ca cica sa nu ma aplec si ma simt tare bine.
Pot sa-l pun si eu la rama pe sot pt seara asta ca i-a facut si baita si i-a dat si biberonul cu laptic, i-a cantat, s-au jucat si eu am stat sa citesc pe forum. Curgeau apele pe el la partea cu biberonul de parca cine stie ce facea (()). Saracul, cred ca nici nu mai stie cum e.
Cred ca azi e de trecut la calendar ca am citit tot si am si apucat sa scriu doua randuri.
Naty merci de raspuns! Acum fraieru' insista, adica eu.
Dr pediatru a programat sa faca vaccinul (infanrix hexa) pe 18 in loc de 25 cand implineste 2 luni. O fi vreo problema?
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI bebelusilor serbati azi!
Ariel bv pt bebe crestinat!
Naty mersi de raspuns .. asa ma gandeam si eu cu pampersul in piscina.. cat despre povestea mea e doar un caz..
Vera imi pare rau ca ati trecut prin momente mai grele, multa sanatate la puiutzi!
una bucata Giani din butoi!! hai iesi de acolo ca nu te prinde culoarea asta!
Olgutz saru-mana de info cu "slipii".. chiar am sa ma uit sa vad ce gasesc pe aici!
Nicol asa e viata! unpredictable
Elara mie mi-a placut a doua, dar la fel pacat ca nu ti se vede fatza, iar pitica e o dulceatza
Vio
nu mai pot scrie acum.. revin cand ma lasa pitica!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
vera alina spune:
neatza radunici,
va multumesc tuturor si multi
Naty-si eu am fost cu cel mic la un neurolog la Grigore Alexandrescu ,i-am spus ca isi tine capul in extensie si ia masurat caputul si mi-a spus sa il caut ca imi recomanda KT
PIDANA spune:
buna dimineatza!
multam de cafea Gecko! As bea vreo 10 de cand e pe lista de alimente interzise.
A dormit fata mea de la 11 pm pana aproape de 7 dimi. Acum e hamesita, ar inghiti si biberonul cred. Si am si eu o productie de zile mari. asta ca sa-mi fie si mai ciuda sa il arunc. da termin eu cu antibioticul si trec la "pompa naturala", de fapt azi iau ultimele doze dar sa vedem cat mai stau sa se si elimine din corp.
al meu sot ii face galerie lu fimea sa faca kk
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2519665650103514128fYuHGO
tuchita spune:
'neata!
Multam de cafea, Gecko!
Pe Seb l-a lovit foamea rau de dimineata asa ca a trebuit sa-l hranesc!
Azi intarzii un pic, sper sa nu ma linseze pacientii!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
CristinaGoji spune:
Neatza, saru'mana de Gecko!
La multe luni Petru, Mara Sofia, Sasha, Honey Ioana, Vlad Alexandru, Alexandra Ioana!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Tuchita - ce rau imi pare ca a avut un ghinion atat de mare Seb ieri!
Referitor la dormitul pe burtica, amandoi bebeii mei au dormit asa, pentru ca numai pe burtica dormeau bine, pe spate se trezeau una-doua. Iar privind cauza sindromului mortii subite a sugarului, din cate stiu eu, aceasta n-a fost inca identificata. Toate cercetarile se rezuma deocamdata la niste date statistice. Adica un procent mai mare de copii care au murit cu acest sindrom au dormit pe burtica, dar datele arata ca un procent mai mare de sugari erau baietei, totusi nu putem spune ca a fi baietel e o cauza posibila a SIDS. Toate rezultatele statistice sunt extrem de relative. In fine, intr-adevar e bine sa ne ferim de orice risc posibil, dar eu una nu sunt deloc sigura ca dormitul pe burtica e cauza SIDS. Intr-adevar nu e bine sa doarma pe burtica, pentru ca-i este presat cosul pieptului, facand ca respiratia sugarului sa fie mai dificila, dar daca sugarul meu doarme doar pe burtica, iar altfel n-am nici o sansa sa-l adorm , nu inseamna ca trebuie sa stau mereu cu frica in san, gandindu-ma c a sunt o mama denaturata ca risc viata copilului. Pentru ca asa cum am zis la inceput - cauza SIDS nu este cunoscuta inca.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
VioletaH spune:
Neatza la cafea! (cam "noapte buna!" la mine)
Am selectat cateva pozuci facute ieri, la fix 3 luni.
Ia priviti ce Tarzan am eu aici :)
Acum ma duc sa ma arunc in perne.
V-am pupat!
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
clauclau spune:
Neata,
Gecko, sar'na de cafea! Am mare nevoie...
Cristina, eu sunt de acord cu tine . Am o bucata Rebecca care asa doarme bine, pe burtica! A iesit ultimul canin?
Violeta, e superb Tarzan-ul tau! Si ce comod sta el in perna aia super!
Nu stiu ce are copila asta a mea, de cateva nopti tot la 2 ore se scoala sau chiar mai repede..., ma chiauneste, nu alta. Iar ziua mananca la 3 ore jumate - 4 ore! Deci , nu cred ca de foame se scoala...DAr mi-e sa nu prinda obicei si sa se trezeasca mereu asa, din ora-n ora! E tare nasol...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!