Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

no,am emisiune
Simo-Mimo,pe unde umbli???vezi ca azi-maine pun poze si poate nu le vezi
am zis de intalneala de la Bv,dar nimeni nu zice nimic

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

bine ,Luny,am inteles!imi pare rau ca a fost o zi grea cea de astazi!nici a mea nu a fost prea buna

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pai eu am zis, ai vazut, nu?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

da,am vazut....dar,deocamdata esti singurica ,exceptandu-o pe Cuscra,a si pe Naty,care a promis
Edit:ma duc la -somn usor

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noapte buna, Simo!
..si eu la patut ma bag...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cand sa viu si eu ati plecat toate.
Tuchi, IAR a cazut Seb?? Sarmanul, imi vine sa vin la voi sa-l pup apasat pe capul elastic...Iar cu colega cu studiile...inteleg al naibii de bine; asa ma voi simti si eu cand ma voi intoarce. Muuulte interese s-au aranjat si s-au nbatut in cuie in lipsa mea. dar, imi spun ca si tine: surasul Iuliei va vindeca de acum ORICE in viata mea.
M-am bagat si eu la subiectul cu mituri alimentare, e f interesant. Of, eu n-am timp sa va scriu voua cat vreau, e atat de interesant forumul asta ca mi-ar lua toata ziua sa citesc vreun sfert din cat se scrie...
Simo douazeci si, pai daca tot am zis sa facem schimb de gatit la sotzi, hai sa faca si copiii schimb de experienta: Iulia sa invete Barosanul sa stea cu capul numai pe parti ca sa se turteasca lateral iar el sa o invete sa-l tina pe spate ca sa se teseasca sagital
Stela, ati inaugurat storcatorul? Noi da, mi-a facut randunoiul bunatate de mar amestecat cu nectarina si cu morcov; deliciu!
Gudinde -de acum deja, daca as pune cuiva de la munca problema ca la nastere chiar puteam muri...sau ca nu e vina mea ca mi-au ramas treburi neterminate pt ca in mod brutal in timpul sarcinii a trebuit sa ma internez peste o luna in spital si apoi sa nu mai parasesc patul...probabil ca as parea ridicola. In lumea medicilor nimeni nu te iarta pentru slabiciuni de nici un fel.
Ma duc sa-i fac sandviciuri sotiorului pt serviciu si apoi ma culc...in patul jumate ud in care a varsat Iulia cu mare spor (Luny, a fost ziua varsaturilor! ). Randunoiul, ca urmare, doarme (deja) in sufragerie pe canapea, ca nu mai are unde in pat
aa, Roxyc, Cleme, maine vin in Moghioros! A dat soacra comanda la randunoi sa-i mai aduc si ei fata sa o vada asa ca mergem in Drumul Taberei. Nu stiu exact la cat ma duc in parc dar soacra-mea sta vizavi de parc, deci daca mergeti si ma anuntati, ma infiintez imediat!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,sa va fie de bine storcatorul!Mai ales Iuliei.Am inaugurat si noi.Randunoiul zice ca nu e chiar miraculos,fiindca a stors 1 kg de portoc,cateva piersici si caise,o felie pepene galben,1 grep mare si o lamaie si a iesit cam 1 kg si ceva de suc,ca si la storcatorul antic la care am renuntat ca era prea incomod.Mi-a facut mie un pahar mare de suc de morcovi ca parca am citit ca ar fi bun in alaptare (sau ma insel?) ,dar am gustat si de la el un pahar.Adica el a baut 1 kg de suc si apoi se vaita de burta.
Intrebam de cerere de intrare in CIC ca nu stiam sigur.Si cum ai scris?"va rog a-mi aproba prezenta cerere prin care solicit intrarea in CIC"????Am citit ca ti s-a raspuns ca exista pampers de plaja,de aici am dedus ca mergeti la mare.Noi,la anul,ca parca nu e cazul acum.
Naty,si sa stii ca si Teo da capul pe spate si doarme cam des cu capul in extensie.Uite dovada: http://good-times.webshots.com/photo/2707996740102778794tVewEf M-a intrebat si pediatrul profesor,cand am fost atunci cu problema varsaturilor,fiindca o observase si s-a strambat cand i-am zis ca sta in extensie.A zis ca e bine sa o tinem sub control,dar nu ca ar fi neaparat o problema.Pediatrul, stii ce problema a pus in fata,cea a faptului ca are capul de diametru prea mare:39cm.Cica ar fi cam mare.La voi cat e?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

...si eu pe aici..

Am citit tot dar sunt prea obosita ca sa mai zic mare lucru.
Imi pare rau de micutul Seb chiar a avut ghinion azi.

Eu vin la Brasov la intalnire daca suntem sanatosi Doamne-ajuta. Mi-e indiferenta si data si perioada, suntem disponibili oricand

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am uitat sa va zic Noapte buna!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Noi cred ca am putea merge la munte dupa 10 iulie,eventual cand poate si Luny,parca intre 10-14.
Ia uitati pozitie de somn la fata mea (asta era acum vreo 3 sapt):AICI

Si poze recente AICI.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput