Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

saracul Seb . asa se fac ei mari.
si randunoiul meu cica a cazut de multe ori din pat. {avea sor-sa grija de el }

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

va mai zic o data...pot sa doarma oricum si voi luati-va angelcare ca sa nu mai aveti nicio grija...cele care aveti .

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf Tuchita, bietul Seb, ce zi proasta a avut!!! Si mie mi-e groaza la varsta asta de cazaturi. Deja cand o schimb pe masa de infasat, misuna intruna. Se vantura de peo parte pe alta, trebuie sa stau numai cu mainile pe ea!

Naty, cand mergeam cu Rebecca la kinetoterapeut, multi bebelasi faceau masaj la gatut, dar nu stiu din ce motive! Doar ca imi zicea dr ca pentru ei e mai deranjant acolo, decat la picioruse! Nu le place deloc sa li se umble in zona capului. Acum nu zic ca Iulia are nevoie de masaj, dar pentru linistea ta, cred ca e foarte bine sa oo vada cineva.

Olgutz, nu ma supar, cum asa? Noroc ca mai e si Tuchi care culca puiul pe burtica, ma gandeam ca am ramas singura! Ei ii place asa,se linisteste si doarme bine, nu mai vantura manutele si nu-si mai intrerupe somnul una, doua! Si nici nu cred ca-i pun viata in pericol!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,
Olga e mai diplomata, eu o sa fiu mai direscta: mai frate dar e o armata de medici in spitalul ala. Din toti medicii de pe sectie nu a fost nici macar unu' care sa consulte pacientul??!! Dar daca mureai la nastere (ceea ce era posibil) ce faceau?
O fi spitalul aproape de casa ta, dar in conditiile in care tu n-ai avut cu cine s-o lasi pe Iulia ca sa mergi la Posta sa ridici biberoanele, mi se pare ca efortul tau pt a merge la spital e foarte mare.
Dar nu mai zic nimic ca m-am intalnit sapt trecuta cu o fosta colega, actualmente medic intr-un spital din Bucuresti si mi-a povestit cate o patanie de-ai ei cu o colega de m-a lasat fara cuvinte.

Si ca tot mi-am amintit...
Ariel tu ziceai ca managerul ala drag tie de la Spitalul Sf C-tin si Elena e economist. M-am interesat. Nu-i! E inginer agronom.

Vio,
Super informatiile legate de Omega 3. Nu stiam ca face atat de mult bine la bebei.
Stiam ca Omega 3 este foarte bun pt adulti si este recomandat in PCOS.

Ioana,
Din pacate preturile la noi sunt mai mari decat in strainatate. Stiu ca m-am socat toata cand a pus delphinas linkurile cu sterilizatoarele Avent.
Si parca, mai de mult, si fetele din America faceau o comparatie la costul carucioarelor Brevi (sau Graco) si erau clar mai ieftine in USA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi, dar slaaaaba erai soro!! ..off, azi a fost ziua busiturilor ptr Sebaceu, saracutul..las' ca trece!
bai, azi mi-a venit prima data alocatia, si mi-au dat 4 mil!!scrie indemnizatie 200 si alocatie copii 200..voi la fel ati luat?mi-a cazut fata cand a venit postasul!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

cuscra te-ai imbogatit! ce de bani! eu deocamdata n-am primit nik!

ma mai enerva si socrella iar!dupa ce acum cateva sapt ne zice: "nu mai facetzi rate dak avetzi nevoie de ceva, spuneti-ne noua sa va ajutam..." acum bineinteles ca se face ca ploua cand i-am zis ca vrem tv! ce ma enerveaza! macar sa taca dracu; din gura sa nu mai manance atata ...stitzi voi ce! (orez)

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

olgutz, misto subiectul cu miturile!
Chiar vroiam sa zic ca eu am invatat la pediatrie ca orezul e un foarte bun reglator al motilitatii intestinale!
si Ilinca a cazut de multe ori din pat! Si mai are accidente si acum! Noroc ca au capul elastic!
Oricum, in ciuda accidentelor, lacrimile n-au aparut!( la Seb, ca la Ilinca..mama, mama!)
Gudinde,
M-am indragostit realmente de Breaza si cred ca daca voi mai apuca sa ma duc la munte cu familionul acolo o sa ma duc! e si mai aproape de Bucuresti si aerul e minunat!
Sa-nteleg ca si la Cornu e dragutz?
Naty, nasol cu treaba!
sa va povestesc ca trec prin niste momente confuze...colega si prietna mea din Institut n-a facut in anul ce-a trecut copil, in schimb a muncit pe rupte( a facut studii cu o dr la care eu am dus-o- ca eu am refuzat-o ca nu puteam sa-mi tradez seful de atunci!)si acum si-a luat masina ei! Cu banii jos! In Institut o stie lumea, are deja multi pacienti, toti de la firmele de medicamente o trateaza cu respect...Eu ma simt pierduta,saraca si pe de-asupra si grasa!
e drept ca rasul lui Seb e nepretuit!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amira_roxana

cuscra te-ai imbogatit! ce de bani! eu deocamdata n-am primit nik!

ma mai enerva si socrella iar!dupa ce acum cateva sapt ne zice: "nu mai facetzi rate dak avetzi nevoie de ceva, spuneti-ne noua sa va ajutam..." acum bineinteles ca se face ca ploua cand i-am zis ca vrem tv! ce ma enerveaza! macar sa taca dracu; din gura sa nu mai manance atata ...stitzi voi ce! (orez)

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

..mai zi-i o data, mai apasat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, cred ca ai primit alocatia pe 2 luni!
eu am primit-o pe 3 luni odata si am facut praf banii!
Roxana, greu cu soacra, insa nu cred ca te poti astepta sa te ajute financiar si sa fie si cu gura mica si mereu de acord cu tine!
Situatia ta nu cred ca are decat solutii radicale- sa nu mai acceptati nici un ajutor financiar, insa sunt convinsa ca nu va permiteti asta!( ce bine ca a mea e saraca!)
Una peste alta, socrul meu( Dumnezeu sa-l ierte!) avea o vorba:"soacra e buna ca berea sau ca lemnul! adik rece sau tapana!"

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

azi ne-a marcat cu kk o pasare, cand ieseam din scara, a dat-o pe mine si pe Mufa!..sa pun la loto, mai stii??

Mergi la inceput