Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
Tuchi ! Nu ai rating O, io te urmaresc . Nici Sophie nu se intoarce nici pe burta, nici de pe burta, se intoarce numai pe parti ( pe ambele de vreo cateva zile, ca initial nu facea volte decat pe umarul stang ).
EDIT: erau pentru pozele de "before"!
EDIT2: si nu numai , a se intelege!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
tuchi, bravo pt atitudinea cu fata! Off topic, scuzati fetelor , am mancat aceasta inghe plus cam 150 g de mamaliga, fara paine, si mi-am facut 12 humalog in loc de 8, obisnuit. Sigur o sa zici ca trebuia mai mult dar n-aveam zahar la mine, eram singura departe de casa cu Iulia, si cu masina, si n-am vrut sa risc o hipoglicemie, mai ales ca era cald si mersesem f mult pe jos. dar daca ma intrebi cat am avut glicemia dupa, degeaba, nici prin gand nu-mi trece sa mi-o fac!
Iar cu Ili...Doamne fere, m-am si speriat cand am citit, e bine acum bietul copil? N-o mai lasa singura cu el, pt numele Domnului, of, stiu ca e greu...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Tot off topic...Naty, am primit niste mostre de dextroza cu vit C, niste bombonele care cresc cu aprox 20mg glicemia in caz de hipo!
sunt simplu de tinut in geanta mereu!
Olgutz mersi!
Mi-am amintit sa zic cum mi-am gasit bona: am dat anunt la ziar, m-au sunat vreo 40 de persoane, am ales vreo 8 pe care le-am chemat acasa si am ramas cu una! de fapt cu doua, dar prima a plecat la carrefour dupa 4 zile!
Si am ramas cu nana, grasa si frumoasa!
Seb a scapat cu bine dupa trauma, a papat si acum linge niste jucarii!( de la sora-sa!) Vreau sa zic ca lui nu i-am cumparat nici macar o singura jucarie pana acuma!
Parinti denaturati!
In schim are niste secretii cam galbejite pe la ochi! Inca n-are lacrimi! Cand ma intorc de la mare ma duc la oftalmolog!
hai ca incepe sa-mi treaca capul, am o stare propice pentru studiu, din pacate vine ora de baie!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Ca sa va fac in ciuda...am facut orez cu lapte!
Ilinca e in cada, se pregateste Sebul!
poze
Olgutzika spune:
Uitati subiect aici, si amuzant si util ( ca-s io de acord cu Donia ) : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122784
Tuchi, sa iti fie de bine orezul . Nu te constipa, nu ?( gluma mea are legatura cu link-ul de mai sus :-) ). Balaceala placuta kinderilor!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Hotarat lucru, Sebul are ghinion azi!
A produs cred prima intoarcere de pe burta pe spate, din pacate era pe canapeaua din sufragerie si noi nu eram langa el, asa ca a aterizat pe jos!
Si nici macar n-am covor!
poze
gudinde spune:
Tuchi,
Nu pot sa nu te intreb daca la Breaza n-ai vizitat si centrul Bali Spa
Edit: M-am tampit Centrul Bali e la Cornu nu la Breaza.
Simo27 spune:
Cuscra,nu am rezervat nici o vila deoarece nu stiu cand veniti,nu stiu cate mai veniti.....dar,daca vreti in iulie sa imi ziceti ca sa am timp sa ma interesez,apoi sa va arat ce si cum!Draguta de tine
Asa ca,va rog sa ne hotaram la data,si sa confirme cele care s-au inscris
Tuchi,mai poti Mamicoooo???nu stiu cum rezisti si cu slujba si cu copilasii...offf
Mai,al meu chiar are capul tesit in spate(vb lui Simonetta,parac i-am dat cu tigaia)ca nu vrea sa stea cum il pun,desi il baricadez cu o paturica,el o biruie noaptea si sta cum ii place....sper sa nu ramana cu capul asa,ca apoi nu l-o mai placea nora-mea!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
simonette spune:
Tuchi, imi inchipui ce-ai simtit cand ai auzit "buf"! Am patit-o si eu cu Iannis si mi-a inghetat sangele! Dar bietul de el, de 2 ori...chiar n-a fost ziua lui norocoasa! la copilasi!!!
Simo ma bucur ca-mi da si mie cineva dreptate! Acuma serios vorbind, ziua cand face nani si-l poti supraveghea n-ai putea sa il culci pe burtik sau pe o parte si daca se intoarce sa-l asezi la loc....? Zic si eu
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!