Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
Violeta_m_tm spune:
Gallyb La multi ani! Multa sanatate, nastere usoara si sa ai un bebelus sanatos si mancacios.
Baby_r multi ani inainte fericiti si plini de intelegere.
Tecky la multi ani sotului si mamei tale.
Ella felicitari pt micutul Alexandru, abea stept sa vii acasa sa ne povestesti experienta nasterii micutului tau.
Dana ti-am citit povestea cu sufletul la gura, draga de tine prin cate ai trecut, ma bucur ca acum totul este ok, ca au trecut momentele dificile, sper ca Alessio sa inceapa sa suga de la piept
Mikycris, Silviuta, Icazangiu nastere usoara, sper sa veniti numai cu vesti bune.
Eu sunt racita cobza, nu stiu cum am reusit sa ma imbolnavesc din nou, abea am reusit sa citesc pe diagonala ce ati scris in ultimul capitol.
34+ Miruna AMR 5+
poze
bebele meu
vio
rontzy spune:
Gallyb-LA MULTI ANI!nastere usoara!
Tecky-LA MULTI ANI pentru sotsi pt mama
Roxana(baby_r7)-LA MULTI ANI pt aniversarea a 6 ani de la casatorie!sa fiti sanatosi si fericiti multi ani impreuna!
rontzy37+
rontzy spune:
Dana..........wow......bine ca fac cezariana....esti fff puternica!
Ella-sa-ti traiasca puiutul Alexandru!
VREM POZEEEEEEEEEE!
rontzy37+
diarux spune:
salutare!
o zi la fel de obositoare si astazi desi teoretic sunt in concediu. dar deh...cred ca platile datoriilor te obosesc asa de tare....
VIO ms.
BIRI, MARIMARmultumim de sfaturile cuc alptatul. eu sper ca veti mai fi in preajma cand o fi sa ma confrunt si eu cu problema in cauza.
DIDI pai atunci, Scrisoarea III sa fie, dragutza! deja am incropit o ciorna...
LA MULTI ANI pentru GALLYB si succes fetelor care azi si maine au emotii. se vede treaba ca v-ati apucat serios de munca! sa fie intr-un ceas bun.
bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor
diarux spune:
eu abia ascum am inteles ce ma asteapta! treb sa dau bataie cu poezicile, ca raman in urma. da nu pot sa le scriu dinainte...ca nu are farmec...treb sa ma ...pocneasca inspiratia atunci ...
mai bine trag un pui de somn inainte...
bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor
flo1980 spune:
Ce am vizionat eu pana acum...
www.youtube.com/watch?v=b6lI62o26Zc&feature=related" target="_blank">nastere naturala
Sa dati clik pe casuta unde scrie "confirm birth date"
Multam fetele de incurajari, dar daca dr stie ca nu s-a intors la 36 sapt (cand am facut echo) sigur ma va programa la cezariana....
Nu-mi ramane decat sa fac o echo mai recenta...pe la 38 - 39 sapt. daca mai apuc....dar mi-as da seama si dupa miscarile lui bebe....e inca cu capul sus - dreapta...
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu David Gabriel
AMR 3 saptamani
bebe 2
pozele mele
Didi81 spune:
Ruxandra, , da sa stii ca mai ai timp berechet cu poezia mea, ca bebelina mea nu se grabeste.
Didi 35+
flo1980 spune:
Fetelor, cand intrati sa ne povestiti despre cum a decurs nasterea spuneti-ne si despre tarife....eu inca "sap" nu sunt hotarata, mai ales ca unii prefera inainte de...
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu David Gabriel
AMR 3 saptamani
bebe 2
pozele mele