Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Nu mai naste nimeni?
Nici o veste de la Sylviuta?
Hai fetelor, va asteptam cu vesti si cu pepenasii copti!!!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

offf fetelor! nici o veste? am tot intrat sa vad...asteptam

eu nu sunt prea bine cu toatec ca dim eram f bucuroasa ca am schimbat prefixul, ma doare burtica care e tare ca un bolovan si fii-mea iar imi da emotii cu dormitul asta al ei...

acum bag si eu cateva nr de tel in memorie de pe mail

30s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , astazi este ultima zi in care suntem doar 3 membri in familie , de maine suntem 4 . Astazi am facut cam multe de parca nu stiu ca mai e si maine o zi si sotul si sora sunt si ei acasa .
Multumesc de galerie , de acum nu o sa mai pot intra merg la spital maine dimineata devreme asfel incat in jur de 11 , 12 o sa aiba loc cezariana .
Va doresc la toate succes si o sa intru sa va anunt probabil la sf. de saptamana de ce si cum a fost .

Alina 37 si Mandy Stephanie 3 ani
19 zile

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mada, super seturile tale si pretul este acceptabil...Eu cred ca la tine tot cu ruperea membranelor va debuta travaliul..!

Flo1980 eu tot asa cautam in disperare cauze pentru pozitia pelvina a copilului, ca inainte de asta avusesem 2 nasteri vaginala okay. Pe unele site-uri americane am gasit si mai si "informatii" care m-au cam speriat...Aici totusi ne-au zis ca in majoritatea cazurilor nu se cunoaste cauza...La mine s-ar fi putut sa fie si lichidul amniotic care era la limita inferioara..
.
Aici daca nu este prima nastere, se incearca de obicei nasterea vaginala si in pelvina, dar mi-e teama ca nu in Romania...(pe vremea lui Ceausescu erau multe nasteri in pelvina ca sa se evite pe cit posibil cezarienele, datorita "politicii" demografice..)
Problema este ca multi doctori din zilele noastre un prea au experienta la astfel de nasteri...

Mie mi-a fost teama de posibilele riscuri implicate in acest tip de nastere, findca la spitalul unde mergeam sa nasc nu aveau decit 10 cazuri pe an si de aceea am considerat ca nu au experienta cine stie ce...

Dana daca bebe refuza sinul, incearca sa-i storci in gurita citeva picaturi si apoi ofera-i sin din nou...Poate reusesti...

Diana_Mirela, la voi care e situatia?

GALERIE pentru viitoarele noastre mamici :

Mariana 36+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Dia multumesc frumos de raspuns. O sa intru acum pe mailul comun.

Didi mi-ai facut pofta de pepene .Cred ca ma duc sa imi iau si eu pt ca nu am rabdare pana diseara cand vine sotul... Oricum deabia asteptam un motiv sa ies din casa ca m-am cam plictisit...azi e sarbatoare si nu pot sa fac nimic...

Irina36+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

gallyb la multi ani!

bafta maine alina maria!

30s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Alina, iti tin pumnii pt. maine, sa fie totul bine si sa auzim vesti bune!

Mariana, am scris pe pagina 2 cum stam noi (asta daca nu te referi la altceva, ca nu prea mai am neuroni functionali ...si cei putini ramasi se gandesc numai la porumb fiert ).

Diana 35+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mda...m-am apucat de citit...am terminat...l-am sunat pe Cristi sa-l rog sa-mi cumpere un pepene diseara cand se intoarce acasa,...si acum am intrat sa va scriu....mamaaaaaaa...cu poftele astea ale mele chiar o sa intram in faliment....saracu' a zis ca-mi cumpara......si bere!!!

Cami 35s+, cu ??????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ALINA, multa bafta maine la cezariana, cred ca abia astepti sa-ti tii puiutul in brate. Suntem alaturi de tine si te asteptam cu vesti!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
[bis[AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Irinuca, ai grija cu caratul pepenelui, eu zic sa nu te chinui singura cu asa ceva, mai bine astepti pana vine sotul.

Didi 35+

Mergi la inceput