Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
flo1980 spune:
Lcazangiu sa te intorci cu vestibune! Iti tin pumnii!
La cine esti tu la Municipal?
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
vias spune:

...nu-mi vine sa cred ca a nascut SUN...si ce nume frumos pentru fetita ei....sa-i traiasca fetita, sa fie sanatoasa si papacioasa...iar Sun sper sa-ti revii cat mai curand..
Mai...sotul meu daca ii face usile si ferestrele, nu inseamna ca nu va fi platit...dar tine cont dl.patron al clinicii...si a zis ca este cadpul lui copilului...credeti ca Cristi si-ar fi permis acum sa lucreze gratis???

...in alta ordine de idei...asta este ultima mea zi la servici..

...sunt extrem de fericita din aceasta cauza...abia astept maine sa intru de acasa sa vb cu voi.....
..galerie pentru fetele care urmeaza....maaaaaaaaama...sunteti asa de multe ca nu va mai enumar....

Nastere usoara si va asteptam cu poze si povesti frumoase si interesante....si BB sanatosi!!!
Cami 35s+, cu
???????
pustai
anaxena spune:
e grav rau cu epilatul asta..ca eu ma-m epilat acum 2 sapt,sapt trecuta m-am epilat din nou,iar maine presupun va tre sa repet operatziunea...iar mie mi se pare foarte dureroasa acum si ce naiba sa epilez?ce sa creasca intr-o sapt,iar o sa ma chinui toata,ma batea gandul de-o lama,dar e pacat ca doar am la salon epilat si eu ma fac cu lama acasa
Ana-Maria
39+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 2 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
M&M spune:

LORI

Sa ai parte de o nastere usoara si bebe sanatos!!!!
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
anaxena spune:
si hai sa bag nishte agitate pt ALINA...sa mearga bine cezariana!!!

Ana-Maria
39+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 2 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
M&M spune:
DE Silvia si de Miky nu mai stie nimeni nimic???
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 62 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"