Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neatza fetelor
Sunt si eu matinala azi, ca m-a trezit junioara pe la 7 cu un sut de toata frumusetea, de m-au durut toate si am sarit ca arsa din pat .

Mona, uuf, si mie mi se pare mult sa stai asa 2 saptamani. Nu te poti duce si la alt medic?? Oricum, felicitari pentru baieteii tai minunati, si in special pentru Codrin cel papacios

Si eu am pus o masina la spalat de dimineatza, deci clar ca azi e zi de spalat la odisee

Aaa, si am intrat si noi in luna a 9-a!!! suntem pe ultima suta de metrii!

Didi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Cristina-Nu,n-am intrat in concediu si nici nu voi intra in curand.Am decis sa imi iau doar post natal.Da,mai joc,iar vineri incep un proiect nou-despre care nu pot spune prea multe-doar ca ,daca da D-zeu sa mearga totul bine se va incheia la 1 august!:)Sper sa ma tina burtoiul sa-l duc pana la capat,ca e foarte interesant!Ieri am cerut voie d-lui dr,care mi-a dat unda verde-a spus ca am colul lung si inchis,deci nu e nici o problema.Doar sa iau cate 3 no-spa pe zi ca sa am uterul relaxat!Si eu care eram imptriva no-spa-ului!
Crisitinuto,in ritmul in care se nasc pepenasii ramanem in curand singurele pe aici!!!!Bine...noi si cele cateva mamici de august!

Sursula32+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

aaa!!!(asta era cascatul) m-am trezit si eu dupa ce am fost torturata de arsuri azi noapte

mai e ziua de azi si cea de maine si gata!vine bb!!

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 2 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

sursula, mada, cristina, kimmy

PENTRU FETELE CU BEBEI!!!!!!!!!!!!!
ASTEPTAM VESTI................DE LA VOI!!!!!!!!!!!!!!
NASTERE USOARA!!!!!!!!!

Roxana32+ de Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by sursula

Cristina-Nu,n-am intrat in concediu si nici nu voi intra in curand.Am decis sa imi iau doar post natal.Da,mai joc,iar vineri incep un proiect nou-despre care nu pot spune prea multe-doar ca ,daca da D-zeu sa mearga totul bine se va incheia la 1 august!:)Sper sa ma tina burtoiul sa-l duc pana la capat,ca e foarte interesant!Ieri am cerut voie d-lui dr,care mi-a dat unda verde-a spus ca am colul lung si inchis,deci nu e nici o problema.Doar sa iau cate 3 no-spa pe zi ca sa am uterul relaxat!Si eu care eram imptriva no-spa-ului!
Crisitinuto,in ritmul in care se nasc pepenasii ramanem in curand singurele pe aici!!!!Bine...noi si cele cateva mamici de august!

Sursula32+bebe Tudor

Multa bafta cu noul proiect!!!
Eu sper sa nu ramanem singurele pe-aici..Mai sunt si cele 2 Ruxandre si Turturica, Roxana, Ioana, Oana, Dma...sper ca nu am uitat pe nimeni,,,

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 62 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

De dimineata iar am sangerat dar de data asta parca un pic mai mult, cred ca o sa dau o fuga pana la municipal sa vedem, ce si cum, deja am intrat un pic in panica, ma gandesc sa nu fie vreo pb cu placenta, dar sa speram ca nu, oricum va tin la curent.
Anaxena am sa te sun pe tine daca nu te superi, poate joi ne vom strange bebeii in brate

Lori39+David

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Anaxena ce AMR frumooos!Vreau si eeeeeu.Cel mai rau e ca nu am ce face...asa de greu trece timpul de muna.As fi cea mai fericita acuma sa ma mai duc cateva zile la servici.
Mai am doar de aspirat/sters si e gata si curatenia...la amiaza fac ceva de papa...dar in rest? ce fac toata ziuaaaaa??

Kimmy38+Timeea Kristina AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Lori bafta la dr!Eu cred ca vine bebe Sa ai o nastere usoara,asteptam vesti bune!

Kimmy38+Timeea Kristina AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

BUNA DIMINEATA!

Si eu ca si voi am trebuie sa
am si ce mai.....treburi casnice la odisee.....

Galerie pt. fetele care-si aduc pe lume azi puiutii!!!

Am emotii cu surprizele astea......nici nu m-am epilat, saptamana asta trebuie musai....

Fetelor nu cred ca se mai intoarce al meu bebe.....dr. stie ca e neintors si nu renunta el la cezariana.....asta e....

Ma duc pe afara ca vrea Alex....nu scap, in fiecare dimineata la plimbare!

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu David Gabriel

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

lorena sa ma suni!!!itzi tzin pumnii!!!

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 2 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput