Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Gabriela merci!

Noapte buna la toata lumea!

Ingry 33+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SUN,FELICITARI MAMICO!!SI BUN VENIT IN LUME PRINTESEI TALE,CARE DEJA A PRIMIT,DUPA CUM VAD,O MULTIME DE DEDICATII!!

sa dea dumnezeu sa fiti sanatoase si sa veniti cat mai curand acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

mona tu cum esti, ce-ai facut la dr?

38+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BIRI,multumesc de intrebare.la ginecolog a fost ok,mi a pipait burta si mi a spus ca nu se simte nimic dubios,ca poate durerea e de la faptul ca mergand schiopatat,din cauza inciziei de la necroza,solicit mai mult partea unde ma si doare si de acolo e durerea.sau,a mai spus dr,e posibil sa fie vreun fir care nu s a absorbit .oricum,parca nu m a mai durut asa tare operatia...
in schimb,la chirurg a fost alta poveste...initial nu si mai aducea aminte cine sunt,pana mi am dat pansamentul jos...vreau sa va spun ca mi a facut si poze cu tel mobil,pt ca arata groaznic ce am acolo.mi a zis sa vin peste 2 sapt ,cand e f probabil sa ma incizeze iar...nu mi a dat prea multe detalii,mi s a parut f aiurit,dar ginecologul zice sa am incredere in el,ca e f bun...
of,nu mai suport...

ALINA MARIA,iti tin pumnii maine,sa dea dumnezeu sa ai un bebe sanatos si sa te recuperezi rapid!

ANA XENA,LORI,va facem galerie...hai cu bebicii!!

BEBE CODRIN e cumintel,papa si doarme,am uitat sa va spun ca se intoarce sg pe o parte si nu de acum,ci de la o saptamana.
am inceput sa l scot afara de vreo sapt.hai ca nu mai pot scrie ca l aud cum se scartaie...peste 2 ore vine iar foamea mare...,isi mananca mainile cu totul,iar cand ii dau biberonul,il tine si el...am baiat de insurat,ce mai!!rectific,baieti!cand or iesi ei cu fete si or vrea bani sa le scoata in oras,o sa ma aduca la sapa de lemn!!
fetelor,imi pare rau ca nu pot sa va citesc mai des si sa va raspund la fiecare in parte,asa cum faceam //pe vremuri//,dar efectiv ma termina durerea...
sa nu uitati ca va iubesc pe toate.

BUJO,pe tine in mod special,mama!si pe tine,cris!boti,te pup dulce si sa stii ca n am uitat gestul deosebit pe care l ai facut pt cris cand eu eram in spital.sunteti niste fete pe cinste,ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sa-mi bag ceva!!!am nishte arsuri la stomac de nu mai pot,am bagat rennie la greu ,acum bag lapte rece..e insuportabil,m-au trezit din somn si nu vad sa ma lase

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 2 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

WooooooW! A nascut Sun!

Sunule, sa-ti traiasca Thea Patricia si sa fiti sanatoase!
Ai nascut la zi mare, DD o sa fie mereu cu voi!
Refacere rapida, mamico!
BB Thea Patricia, sa ai o viata minunata!

Si galerie pentru fetele care nasc azi sau de la care inca nu avem vesti dar lipsesc la apel pe motiv de plecat la spital (scuze, dar le-am pierdut sirul , asa ca nu mai nominalizez):

Fetele, e luna plina, si se zice ca se nasc mai multi copii pe luna plina .

De asta seara promit ca incerc sa scriu si eu mai mult si sa mai pun poze noi, ca o sa am laptopul meu acasa. Azi e ultima zi de serviciu . De fapt doar merg sa-mi iau calculatorul si sa dau cheia de la dulapul cu dosare colegei care imi va continua treburile pe acolo, plus sa-i explic putin unde gaseste ce.

Va pup pe toate .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 36+

AMR 4 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

narci pup fata, nu te lasa tu coplesita ca nu ai de ce, sper ca nu te-am speriat pe aici cu prea multe indicatii... un lucru cert e ca maternitatea e cel mai natural lucru de pe lumea asta, instinctul isi spune cuvintul fara nici un dubiu, ai sa vezi

mona cum mai 2 saptamini???!!!!!! te rog insistent sa te duci sa te vada altcineva, pai asta e nebun, daca arata groaznic el in loc sa faca ceva te lasa asa? incredibil, chiar fara cuvinte....

sun tu oare cum esti? ma gindesc la voi, sper ca te simti binisor, altfel sunt sigura ca esti in al 9-lea cer cu printesa linga tine

am vazut poze frumoase dar nu mai nominalizez, va pup pe toate

38+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

SUN felicitari sa-ti traiasca bebelina,si sa fiti amandoua sanatoase.Refacere rapida si asteptam poze.

Ioana28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

hai ca m-am trezit si eu......pleaca tati la munca si nu mai aveam somn........de pe la 6 ma tot foiesc in pat............si bebe se tot misca......asa ca m-am sculat din pat sa pap ceva si sa vad ce ati mai scris azi.............
vad ca inca nu au inceput sa curga vestile...............
fetele cu nasterea tinem pumnii pentru toate!!!!!!!!!!!
Ana imi pare rau ca ai arsuri...............
eu am avut ieri, dar mi-am facut-o cu mana mea...........am papat varza...........ca aveam pofta si pe urma cateva ore m-am tot vaitat...........dar a trecut.........
Mona eu zic sa te mai duci la alt dr, daca esti asa rau.......sa nu astepti 2 saptamani...............
fata si pe bebe sa cresca mare!!!!!!!
vad ca e 7 deja.............hai ca merg sa beau si eu un lapte si poate daca tot a adormit bebe......mai bag un somn mic..........
revin mai incolo..........

Roxana32+ de Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata fetelor
Chiar si acum citeam si nu ma asteptam sa nasca Sun , ce surpriza placuta Mona bine ca nu enimic de la oparatie si este de la necroza aia care sa speram ca o se vindece.
Mada bine ca ai terminat de aranjat.
Eu m-am trezit si imi e cald de mor.
Facem galerie pentru fetele care nasc azi

Ma duc sa pap ceva ca imi este foame si revin.
Pupici

36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput