Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
marimar spune:
Flo, fetita mea a fost intoarsa manual de catre dr si a ramas asa pina la nastere. De data asta nu stiu ce o sa fie, nici al meu bebe nu s-a intors iar aici am inteles ca nu se prea practica intoarcerea manuala...mai mult prin aromaterapie, acupunctura... DAR sanse sint destul de mari sa se intoarca chiar si in ultimul moment de la sine....asa am citit eu cel putin.
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Tecky spune:
FELICITARI SUN!! SA-TI TRAIASCA FETITA THEA PATRICIA! SA FIE FERICITA,SANATOASA SI SA AIBE NOROC IN VIATA!
Si o poezie de Nichita Stanescu special pt Laura:
Inima
Bate, si eu stiu ca bate si vreau eu sa bata.
Bate si-o aud intruna si nu mai vreau sa bata
De fiecare data, ca-ntiia data.
De fiecare data, ca ultima data.
N-are culoare, n-are, ca miezul de piatra,
ca miezul pietrei, de-ar batea miezul de piatra.
Nimeni n-a vazut-o niciodata
Mint ce-i care spun c-au vazut-o vreodata...
Ea bate,ai eu stiu ca bate, si vreau eu sa bata.
O aud intruna, pana nu mai vreau sa bata.
Dar auzul meu si ea sunt doar o bucata
un singur bloc de piatra nedespicata.
Gabriela82 spune:
..... ce sa mai zic, m-a lasat dragutza de Sun fara cuvinte
THEA PATRICIA foarte frumos numele, sa creasca mare si sanatoasa!
Mada multumim ca ne-ai dat de stire
Ana deci sa inteleg ca daca nu nasti pana joi recurgi si tu la inducere?
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
14 zile
Tecky spune:
Nu pot sa cred nici acum ca SUN a nascut! Numai la ea nu ma asteptam! Ce nume frumos a ales pt fetita ei,nu degeaba a tinut secret numele.Sa de-a D-zeu sa fie sanatoase si ea si fetita si sa se intoarca cat mai repede acasa pt ca mie imi lipsesc postarile ei.
Eu am fost la dr,am facut doar ecografie,totul este bine si Raluca cantareste la nici 38 de sapt 3116 kg.Cam mult!
Maine ma duc din nou la dr sa-mi monitorizeze contractiile,cica as avea contractii dar eu una nu le simt, si sa-mi verifice colul.
Anaxena in drum spre dr te-am vazut cu sotul tau,erai imbracata cu rochita cu buline cu care ai poze pe picasa si mi-am dat seama ca nu te-au oprit la spital sa nasti.M-as fi oprit sa te salut dar eram in masina.
Ankalaura eu am bagat banii in plicuri pt nastere de vreo luna sa fiu eu sigura ca nu ajung la spital fara bani.
Eu am sa dau bani inainte doar la anestezist si la moasa si dr dupa ce nasc.
Apropo dr mi-a zis azi ca imi da ea epidurala ca are ramasa de la alte paciente.
Camy super ca nu dai nimic la dr la nastere!
Diarux iar m-ai fascinat cu poezia ta pt Sun,am sa astept sa-mi compui si mie una cand voi naste.![]()
Dia sa stapaneasca sanatoasa Miruna cadourile.
Dana ce scumpel este bebe Alessio,sa-ti traiasca!
Va pup si va doresc o noapte cat mai placuta!
Tecky 37 sapt
Raluca Ana
AMR 3 sapt
MissJJ spune:
Gata si noi cu instalatul patutzului and co. Ii place la printesa de numa a tot sarit pe el si tot zicea me sleeping.
a adormit mai greu dar a adormit inca nu e invata cu pilota dar o sa se obisnuiasca ea. Acuma sa vedem cum va dormi la noapte si cum se trezeste maine.
Acuma pun si poze pe picasa si apoi ma retrag si eu la nani.
Pupici si ne auzim maine!
Alina galerie pt tine pt maine:

Si inca o tura pt restul fetelor:

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 Zile
marimar spune:
Mada, am vazut pozele !!! Tare scumpa Ari, ce fetisoara mindra avea ea, e fetita mare, are pat mare cu zinisoare.... E superb patutul si asternutul si Ari !!
Noapte buna fetelor !
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Gabriela82 spune:
Mada am vazut si eu pozele, foarte fain si patul si se vede ca Ari se simte foarte bine in el.
Ingry am vazut si la tine poze noi cu burtica, foarte frumoase.
Noapte buna si de la noi!
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
14 zile
Ingry spune:
Mada, am vazut pozicile...ce scumpa si dulce e Ari! Si patutul e tare dragut! Sa il stapanaeasca Ari sanatoasa!
Am pus si eu 2-3 poze cu burtica de 30-33 saptamani.
Ingry
33+
Alexandru David