De ce a pierdut PD-L alegerile
Raspunsuri - Pagina 5
xenocid spune:
Ileana , una e sa te oblige legea sa iti pui usä la casä, alta e sa obligi pe cineva sa ti'o puna gratis.
Iar eu ma indoiesc (dar rau de tot) ca tot legea l'a obligat sa'si faca si la Cornu buncär.
loryi1974 spune:
Mai oameni buni Nastase cu sau fara urmarire penala o sa fie in conducerea acelei aliante care in toamna ne va spune sa votam pentru schimbare.
Subiectul viza PDL-ul si iata un motiv pentru care PDL-ul ,din pacate,va pierde cu siguranta alegerile din toamna:
www.realitatea.net/elena-udrea-a-preluat-conducerea-interimara-a-organizatiei-pd-l-constanta-303466.html
Daca pana acuma le-am tot gasit scuze,chestia asta ma pune serios pe ganduri.
Si iata compromisul:votul este declarat nul.Asa-i ca suntem fraieri?
iileana spune:
quote:
iileana, nu merge primul link pus de tine
Ideea e ca, pentru a obtine autorizatie de construire ptr o casa iti trebuie niscaiva avize, printre care si cel de aparare civila. Iar astia de la protectia civila cer sa prevezi minunatia asta de adapost in www.guv.ro/notefundam/afis-nota.php?id=1648" target="_blank">functie de parametrii constructivi ai casei
quote:
Iar eu ma indoiesc (dar rau de tot) ca tot legea l'a obligat sa'si faca si la Cornu buncär.
Xeno, io habar n-am ce-si facu omul asta la Cornu. Daca-i o cosmelie fara subsol si minuscula :), atunci ai dreptate, legea nu-l obliga sa-si faca "buncar", cum ii zici tu.
daca nu, nu ai dreptate.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
iileana spune:
quote:
Originally posted by loryi1974
Si iata compromisul:votul este declarat nul.Asa-i ca suntem fraieri?
Pai Elena Udrea macar facea parte din peisaj, votantii PDL se deprisesera cu ea.
Dar alianta bucuresteana a PDL-ului, campionul dreptatii absolute, cu partidul razboinicului luminii cred ca a fost cu adevarat o surpriza, nu?
-----------
Cit despre Nastase, s-ar parea ca ramine www.hotnews.ro/stiri-politic-3343424-vot-nul-cazul-urmaririi-penale-lui-nastase-mitrea-lipsa-cvorumului-amana-decizia-deputatilor.htm" target="_blank">in coada de peste
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
micha08 spune:
Vai mie!
Nastase vrea sa candideze la presedintie in 2009. Ne crede oare o "turma de prosti"? Crede ca am uitat in 4 ani de ce nu l-am votat ultima oara??? Crede ca uitam afacerile lui monopoliste si spagile pe care le "manageriaza" impreuna cu draga sotie?
La fel cum D-na Udrea cu obraz gros crede ca putem fi prostiti dupa ce se descopera tot felul de afaceri dubioase ale sotului sau. Ma gandesc "cu placere" la domnia sa de cate ori parchez masina la Dalli!!!! Au ingradit un spatiu al primariei, au trasat niste linii si-ti iat banii cu nesimtire!!!! Banii aceia puteau ajunge la primarie sa faca ceva mai bun cu ei pentru toti bucurestenii decat sa-i platesca masinile luxoase sau toaletele de marca si posetele D-nei Udrea!!!
Asta este lumea politica a romanilor!!!¨
..."si eu cu cine votez?"
sirimie spune:
Eu pun pariu ca o sa se bata Basescu, Nastase si unul de la PNL, ultimul n-o sa aiba nici o sansa si o sa iasa Nastase. Eu mi-am propus ca daca am de ales intre Basescu si Nastase nu ma duc sa votez.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei