Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 8

JulyMorning spune:
JulyMorning spune:
 maryb te stii cu probleme cu tensiunea de vreun fel?
_
Our future determines our past
Fasolica  de S28+
 de S28+
Fasolica eco 1 22S 
Fasolica eco 2 22S 
Fasolica eco 3 22S

Nocom spune:
Nocom spune:
 Salutare, 
gargarita bine ai venit. Ma bucur ca ai scapat de moderare si de ...suparare!!! Oricand este loc pentru burtici dragi si mamici asemenea... Sa ai o sarcina usoara si fara probleme iti doresc!
maryb mami bine suna medicu, ca vad ca se complica treaba....
asa e fetelor, Feli a fost super draguta cu noi, ca o mami adevarata care a avut grija de fetite si ne-a a dus niste gogosele super bune, sa le dam la bebici de lucru...!!!
Pupici multi felicic!!!!!! 25+
25+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze    eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
 serbare gradi

ratonelu spune:
ratonelu spune:
 of...burticoase....cat de repede scrieti,cum va lasa omu ore...cum ati umplut 10pagini.
la multi ani,Giuliana! sa fiti sanatoase si tu si burticuta!
Boo,bine ai revenit
Anca,multumesc...dar e cam departe Baia Mare de mine

un piculet cam departe.
un piculet cam departe.
Maryb,pe mine sanii m-au durut doar primele 3luni cand au fost si f umflati....acum au ramas la fel de ...umflati"dar nu ma mai dor..
in leg cu secrwetia....al meu doctor spune ca e 'normala pt o gravida"...
Nocom,ce bine de tine ca poti dormi pe spate....eu nu pot deloc.....in leg cu 'sufocarea bebelului"..io,din contra...cum de cand ma stiu numa pe burta am dormit....acum nu mai dorm chiar pe burta...dar uneori ma mai trezesc pe burta...si mi-e asa frica sa nu-i fi facut ceva...pt ca ma trezesc din cauza boxului pe care mi-l da ,saracu putoi,cu disperare.
dar nu vreau....in somn probabil ma rasucesc

Gargarita,bun venit!
July,daca gasesti o carticica ,sa ne spui si noua....

ca sutnem varzica myurata la cap asta(offf....ce pofta mi-e de zeama de varzaaaaaaaa
ca sutnem varzica myurata la cap asta(offf....ce pofta mi-e de zeama de varzaaaaaaaa

_
_
cd27,multumim pentru grija...bafta azi la doftor...si sa vii cu vesti bune.
Piolica,deci ...avem sciatica pan la urma?
si...oare dupa nastere...dispare?
sau ramanem cu ea....
andreea

pup toate burticoasele....
azi ce mancati?
(mereu intreb de parca as renunta io vreodata la rosiile mele cu branza

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 mary sa ma tii la curent cu starea ta please. Vb mai pe tarziu pe mess.  Eu sunt convinsa ca Mario e bine.
 Eu sunt convinsa ca Mario e bine.
Si aporpos, care mai aveti mess mai dati-mi si mie neshte adrese (pe PM) daca vreti  poate mai arde candva (mai ales cand vom fi mai apropape de nastere)
 poate mai arde candva (mai ales cand vom fi mai apropape de nastere)
POZNICI CU NOI 
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 
  27+ Cuculetz
 27+ Cuculetz Andrei
 Andrei  
ARE MAMA UN CUCULETZ 

Nocom spune:
Nocom spune:
 ratonelu, de ce nu dai o fuga in piata sa-ti iei niste zeama de varza???? ca stiu ca in fiecare piata se gaseste cate un taran cu muraturi... la voi nu??? 25+
25+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze    eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
 serbare gradi

AmandaR spune:
AmandaR spune:
 Hello fetelor!
Harnicute ca de obicei. N-am mai scris de o perioada ca nu am prea avut ce. Bun venit gravidutzelor noi!
Giulianna la multi ani!!!!!!

Ma bucur ca ati fost la terasa si ca v-ati simtit bine. Dar data viitoare sper ca faceti si poze.
Eu am aflat ca o sa avem un baietel , ceea ce imi si doream. inca nu am reusit sa gasim un nume, pare asa de greu... va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu carucior albastru, UM 21.01.2008, DPN 29.10.2008. DPN-ul e dupa calculele mele caci medicul mi-a zis doar ca dupa 15.10 sa ma astept oricand.
, ceea ce imi si doream. inca nu am reusit sa gasim un nume, pare asa de greu... va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu carucior albastru, UM 21.01.2008, DPN 29.10.2008. DPN-ul e dupa calculele mele caci medicul mi-a zis doar ca dupa 15.10 sa ma astept oricand.
MaryB ma bucur ca ai ajuns acasa, stai cumintica in pat. toate fetele
 toate fetele 20+
 20+ 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png

CD27 spune:
CD27 spune:
 Ati mai auzit oameni hrapareti ca mine si mIkul meu? Pe la 10.30 am luat micul dejun, am mancat ceva branza, rosii, ou, salam, jumate de cicolata, acum iar foamea in gat, am mai bagat niste rosii cu branza  si curand ajunge mama cu niste piersici, sper sa le tinem mai mult de 2 ore
 si curand ajunge mama cu niste piersici, sper sa le tinem mai mult de 2 ore  . Si nici vitamine nu iau, de la ce o fi pofta asta de mancare?!
. Si nici vitamine nu iau, de la ce o fi pofta asta de mancare?!
25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:
 Astazi sunt cam 

GIULIANNA LA MULTI ANI!!!!!
SA fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa ai un bebe frumos si sanatos 
POZNICI CU NOI 
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 
  27+ Cuculetz
 27+ Cuculetz Andrei
 Andrei  
ARE MAMA UN CUCULETZ 

EvaF spune:
EvaF spune:
  norocoaselor!!!!
norocoaselor!!!!
I'm back! Va salut din casa noua, amenajata, renovata si zugravita, cu camera de Luca verde deschis cum am visat. Inca avem cutii de despachetat in camera copilului, dar macar camera e culoarea pe care o vroiam, aproape, oricum, nu e fix nuanta aceea din capul meu dar fff aproape! Si mai am o vaza verde in care il vor astept trandafiri si un vas verde cu plante aromate! Cam atat are Luca la capitolul deco, de acum incepem sa punem mocheta, perdeaua, sa decoram peretii si sa luam mobila. 
Azi ma odihnesc si eu ca a fost asa maraton sa caram mobilierul pe care il avem, e masiv, dar s-a rezolvat, am despachetat si totul e la locul lui. Tur de forta! 
Vad ca avem fete noi. WELCOME GARGARITZA, CAMICREATZA SI SIMODINA! Sper ca nu am botezat pe nimeni! Gargaritza, si eu ti-am raspuns la topicul celalalt, parca, iar la noi la odisee chiar nu s-au vazut mesajele tale in timp real!

GIULIANNA
GIULIANNA

!!! Sa ai nastere usoara si bebe sanatos!
!!! Sa ai nastere usoara si bebe sanatos!
Vazut poze superbe de mami Boo, f frumos, bravo! Ai avut un concediu de vis dupa cum se vede treaba! Bebe a vazut deja Roma si Turcia. 
Andreea_and, bafta cu renovarea casei!
Anca

. Esti bine?
. Esti bine?  
Legat de dureri si probleme, pe mine vad ca nu ma tine, nu ma inteapa nimic, dorm ff bine noaptea, nu pot dormi pe spate, simt cum imi apasa pe vena cava, dar pe dreapta sau stanga dorm excelent. Sanii nu ma dor deloc, au crescut destul de mult, insa asa "pe muteshte" :))) Copilutzul meu a trait atatea schimbari, stress, mutat, alergatura, vad ca a facut fata cu brio pana acum la toate. Chiar ne gandeam ca la toamna il dam direct la scoala!  Daca si nasterea va fi la fel de usoara, asa cum a fost sarcina pana acum, e perfect!
 Daca si nasterea va fi la fel de usoara, asa cum a fost sarcina pana acum, e perfect!
 28+
 28+  Luca
 Luca   
AMR PANA LA  LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
 LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

JulyMorning spune:
JulyMorning spune:
 monica, buna idee... a zis si miruna acu' cateva zile sa facem o lista
Eu o sa dau acu mail pe mailul comun cu nr meu de telefon si id de mess... cred ca e cel mai simplu asa, cam toate avem parola si deci acces acolo. Sunteti de acord?
_
Our future determines our past
Fasolica  de S28+
 de S28+
Fasolica eco 1 22S 
Fasolica eco 2 22S 
Fasolica eco 3 22S