Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

alinushca: nu am avut situatie de genul asta, stiu ca ori unul, ori altul, iar in cazul in care parintele se intorce la munca, primeste stimulent. Cred ca nu, dar nu sunt 100% sigura.
vecinico: bine, a stat bleg cateva ore si pe urma a baut multa apa. Miruna mi-a zis ca si al ei practica sportul asta si nu mi-am mai facut griji.

Vasile
21+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vaaaai, Feli si inca cum, a dat NON-STOP din picioruse pe tot parcursul filmului.

Iar filmul (pentru mine ca si fan al serialului) a fost genial. Va recomand din inima sa mergeti sa-l vedeti (Totul despre sex).

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

alinushca multumesc pentru intampinare...sa inteleg ca trebuie sa am grija sa nu-mi fure baietzii printzesuca?

pt listuta : DN - 17.06.2008, UM - 21.01.2008, DPN - 27.10.2008

anca81 nu-i nimic...eu mi-am gasit postarile dar in fine...nu mai conteaza....a trecut te pupik

CD27 salut

babytza multumesc frumos, sarcina usoara si tie, multa sanatate pt bebic si pt mami lui

felicic76 salut! cred ca da...asta trebuie sa fi fost...mesaje moderate greu si na...dar acum sunt aici multumesc pentru primire

21+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Vaaaai, Feli si inca cum, a dat NON-STOP din picioruse pe tot parcursul filmului.

Iar filmul (pentru mine ca si fan al serialului) a fost genial. Va recomand din inima sa mergeti sa-l vedeti (Totul despre sex).

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

i-au placut fetili, deci ....uite si o parere buna despre film, eu am auzit numai pareri aiurea, nush daca merg sa-l vad, incerc sa-l iau pe un DVD. Ma bucur ca v-ati simtit bine si asa, mami, sa-l faci fan, sa te lase sa te uiti la serial apoi.

Vasile
21+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Gargaritza,

bun venit . Nici eu nu am vazut mesajele tale, deci e doar din cauza ca probabil erai moderata.Asa ca nu te supara

24+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu am ajuns acasa, am luat un no-spa si ma bag in pat la somn.

alinushca, merci ca m-ai trecut in listuta.

monica stiu ca si tu ai avut pete la inceputul sarcinii, dar nu la jumatea sarcinii....dar am vazut ca mai sunt fete care au mai avut asa pete, deci inca nu disper.

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am uitat sa va specific ca eu de azi m-am intors la serv

POZNICI CU NOI
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Gargarita nu fi suparici ca nici eu nu te-am vazut pana acum. Asa am fost si eu cu primele mesaje, apareau dupe 2, 3 zile....imi venea sa mor...parca vorbeam singura...
Important este ca te vedem acum si esti aici cu noi

Valentina 24 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mi s-a facut si rau, m-a luat cu calduri si stare de voma, ma duc in pat.

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by gargaritza85

alinushca multumesc pentru intampinare...sa inteleg ca trebuie sa am grija sa nu-mi fure baietzii printzesuca?

pt listuta : DN - 17.06.2008, UM - 21.01.2008, DPN - 27.10.2008

Hey!

La multi ani ca te nasti maine! Anul real? daca vrei sa il dai, nu e musai. In lista te trec acush!

feli am vb cu un HR-ist si a zis ca putem face schimb de n ori intre noi cu concediul de crestere dar nu mai primim alte stimulente

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

21+

Mergi la inceput