Mamici norocoase de sept-oct 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
alinushca spune:
quote:
Originally posted by gargaritza85
bun, mai incercam odata
in primul rand salut tuturor burticilor si nu numai, iar in al doilea rand multumesc anca81 si CD27 pentru invitatie si pentru incurajari, sincer nu credeam ca mai postez aici...cunoastem noi motivul
deci sa incep cu inceputul nu?...pai nu prea sunt multe de spus acum,sau nu-mi vin prea multe in cap acum( lipsa de somn, am un bebe foarte energic ), decat ca si eu ca si voi, o sa am un ingeras in toamna, mai exact pe 27octombrie daca totul merge cum trebuie, si dupa cum am aflat si eu recent o sa fiu mami de o fetita ....so....mai este loc pt inca o burtica mititica printre voi?
21+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
gargaritza-ritza, inca o data, bine ai venit. la noi la odisee e maaaare nevoie de multe fititze ca uite ca momentan e cam dominata de baietzi!no... sunt pe aici daca vrei in lista... nu-s ce-i cu femeile si cu toate listele astea dar se vede treaba ca e important daca vrei sa povestesti un pic mai mult eu sunt cu urechile ciulite!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
21+
piolica spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
[Piolica, ma bucur ca esti mai bine sapt asta. Mie imi plac carucioarele cu 3 roti, imi picase cu tronc unul de la chicco, dar la fata locului a cazut proba masuratorii . N-ar incapea la mine in lift si e si foarte greu... 12,7kg varianta sport... landoul parca vreo 5 kg are.... too much for me. Am ramas la Peg Perego, dar e cu 4 roti; si intr-adevar, sunt destul de scumpe, da' asta e. Macar e muuuult mai usor (8kg varianta sport) si mult mai mic, intra in lift fara probleme .
_
july - scuze, nu stiu eu de ce am ramas ca tie nu-ti plac cele cu 3 roti, banuiesc ca era altcineva. noi am vazut un GT3 COMPLETO, are 13 kg, insa e super usor de manevrat. ce-mi place e ca are roti gonflabile, este foarte important, mai ales ca noi ne vom muta f aproape de munte. Plus ca se inclina perfect la orizontala si are o gramada de chestii, frina de mina, roti demontabile, suspensii cu 3 nivele de reglare...
mi-am luat si eu o perna din aia de alaptat, eu dorm cu ea. intr-adevar este super mare, de multe ori o impart cu sotul meu... este superrr!
27+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
maryb spune:
alinushca, vreau si eu pe listuta....am mai spus de cateva ori dar nu m-a "auzit nimeni"....nu-i nimic, mai incerc
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
anca81 spune:
quote:
Originally posted by gargaritza85
bun, mai incercam odata
in primul rand salut tuturor burticilor si nu numai, iar in al doilea rand multumesc anca81 si CD27 pentru invitatie si pentru incurajari, sincer nu credeam ca mai postez aici...cunoastem noi motivul
deci sa incep cu inceputul nu?...pai nu prea sunt multe de spus acum,sau nu-mi vin prea multe in cap acum( lipsa de somn, am un bebe foarte energic ), decat ca si eu ca si voi, o sa am un ingeras in toamna, mai exact pe 27octombrie daca totul merge cum trebuie, si dupa cum am aflat si eu recent o sa fiu mami de o fetita ....so....mai este loc pt inca o burtica mititica printre voi?
21+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
Gargaritza, n-am inteles la ce te referi prin "cunoastem noi motivul" , sincer eu tot nu-mi amintesc de postarile tale pe odiseea noastra, am vazut ca erai suparata pe celalalt topic. Sper ca ti-a trecut acum
O burtica mititica
28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
JulyMorning spune:
Bine ai venit, gargarita!!
Alinush, multam de link, l-am salvat. Dar tot vreau si o carte... eu is mai baba, ma simt bine cu o carte in brate, sa bag dej'tu in gura, sa-l umezesc si sa dau pagina . Nu de alta, dar mai am link-uri salvate pe care foarte rar mai intru... ca mereu gasesc ceva nou si tot asa.
Hm... weekend la munte.. ce bine suna. Poate dupa ce intru in concediu dam si noi o fuga. Eu cred ca merit... peste 2 saptamani intru in luna a 8-a, deci ajunge munca :p
_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
alinushca spune:
quote:
Originally posted by maryb
alinushca, vreau si eu pe listuta....am mai spus de cateva ori dar nu m-a "auzit nimeni"....nu-i nimic, mai incerc
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mary, e loc si pentru tine in lista, numa mai da o data datele ca eu am fost intre cele care nu te-au auzit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
21+
maryb spune:
alinushca, datele mele sunt :
DN - 02.11.1978, UM - 26.01.2008, DPN - 01.11.2008.
merci frumos.
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
CD27 spune:
Ce fac burticile, zumzaiti? Eu in primul rand imi cer scuze ca n-am ajuns la intalneala, imi pare tare rau , sambata m-am trezit cu o durere de cap, am umblat pe la politie sa imi fac buletinul cu noul nume , apoi am fost la mama si am adormit si eu si sotzu, lati in pat, fiecare la cate un capat de pat. Mama a crezut ca ne prefacem ca dormim (noi mai glumim cu ea asa), dar dupa 10 min cat s-a uitat la noi si-a dat seama ca dormim dusi, asa ca ne-a lasat si....ne-am trezit la 7, sotzu disperat sa ajungem la intalnire...dar era prea tarziu mama ce rau imi pare...si acum ziceti si de gogosi sa imi faceti in ciuda
We asta am avut prima mare insomnie, m-am trezit la 3.30 noaptea (dimineata) am halit si...Mikul a prins curaj, asa ca pana la 8 dimineata n-am mai inchis ochii
Tot ce am rezolvat in we a fost noul buletin
Acum vreau sa urez bun venit noilor burtici , sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi. Gargarita, acum te vedem
Mary sa ne tii la curent
Ratonelu...ce sa zic si mie mi s-a intamplat la fel, un dr mi-a zis sa stau in pat, altul ca nu am nimic, sa bag no spa 4 pe zi si sa merg la munca, asa ca de mai bine de o luna nu am mai fost la nici un dr am descoperit ca daca nu fac efort ma simt bine, asa ca n-am mai luat nici no spadecat la nevoie, dar ma duc astazi la dr si sper sa ma si decid astazi cu care sa raman. Sper sa te simti mai bine
25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
babytza spune:
Gargaritza bine ai venit!!!! Sarcina usoara si bebelina sanatoasa
Valentina 24 +
Asa creste gandacelul nostru