Livada in sarbatoare:cirese de mai-iunie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Si La multi ani Cornelusha, cu intarziere, ce-i drept, ca nu prea am mai tinut pasul cu evenimentele

Lyly si Alec 30 mai 2006

Votati-l pe Brancusi!!! http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/

Multumesc

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Mulumesc de urari Abibrinza,Adriana,Lyly,Camy!
Gata,am baiat mare si eu!De ziua lui mi-a facut si el un cadou!De cateva zile se cere la olita
Am pus aici cateva poze!
http://www.flickr.com/photos/34486567@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Lya

Mulumesc de urari Abibrinza,Adriana,Lyly,Camy!
Gata,am baiat mare si eu!De ziua lui mi-a facut si el un cadou!De cateva zile se cere la olita
Am pus aici cateva poze!
http://www.flickr.com/photos/34486567@N00/

Ce-a crescut pustiul! Felicitari pentru cerutul la olita Si ce tort fain a avut, mi-a placut trenuletul cu pitici infipti in el ( am si eu pe stoc pitici din aceia si nu am gasit un loc sa-i amplasez pana acum, adica un tort, din lipsa de inspiratie)

Din august am alt servici, voi fi departe de Moak 12 ore pe zi... in conditiile in care bona nu vrea sa stea mai mult de 8 ore pe zi.
Ma duk sa pun anunt pentru alta bona, nu am incotro.
Exclus la gradi, cat timp Alec nu comunica cu noi( de fapt cu nimeni). Da, tot nu vorbeste. Ma dispera. Daca nu-si da drumul pana la toamna il duc la psihiatru.
Asta e. Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Lyly, Victor tot nu vorbeste, dar comunica bine cu noi.Si eu astept sa vorbeasca.

Cami, cand am scris mesajul anterior Victor era tare bolnav, o diaree care il vlaguise de tot.Am scapat cu bine, am facut intre timp si o plimbare la bunici la Dorna.Pana la urma suntem bine, caci si pe acolo bantuia un virus care ne-a atins doar partial.Bebe Mihai a inceput sa gangureasca si seamana la apucaturi destul de mult cu Victor.

Victor al meu ne innebuneste cu plansul cand vrea ceva.E atat de incapatanat de nu mai stim cum sa mai procedam.Acum suntem tari pe pozitii in a ne sustine parerile.Dar e tare greu, caci urla efectiv oriunde atunci cand vrea ceva.

Pupici,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'neata livada... mai ce pustietate...noroc cu Arabela ca a mai aparut subiectul nostru la rampa..

hai mai copacei.. o veste cat de mica mai dati depspre ciresele din dotare si nu numai..

Arabela multa sanatate puilor si voua calm si rabdare de fier.. ca la multe teste suntem supusi noi parintii..

Lacra asa mult o sa lucrezi? Uff... in cazul asta tinem pumnii sa gasesti o bona de incredere.

Lya fain cadoul...

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefi_z spune:

Buna seara,

Suntem noi pe aici, nu prea cunoastem pe nimeni, dar piticul Sebastian este si el o ciresica de mai 2006. Daca ne primiti si pe noi, vom fi foarte fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna livada,
Felicitari cireselor! Ce repede trece timpul....

am o intrebare .Ciresele voastre au nervi/frustari zilnic? Mihai se poarta ca si atunci cind ai ieseau dintii.E atit de frustat.Orice nu ai iese maraie continu sau chiar plinge.E atit de frustat mai tot timpul.Daca ar fi iarna si nu am putea iesi afara, vai de capul nostru.Afara se poarta normal, dar acasa pt orice fleac se enerveaza .
In general pot spune ca e un copil cuminte , dar manifestarile lui ma inebunesc.E dragut cum isi alege el masinutele pe care ne cere sa ii le cumparam.Mergem la magazin si cum intram il aud "sa vedem ce masinuta cumparam la Mihai".Sta si se uita la toate.Daca vede una ca ii place zice"asta,asta".Si o tine strins in mana, timp in care se mai uita la altele.Daca cumva vede una mai interesanta o ia pe aceea si spune"nu, nu asta o vrea Mihai".Apoi sta cu amindoua in mana si se uita la ambele greu sa se decida pe care o vrea.Intr-un final imi spune"pe asta".E asa de funny.Nu stiu cum de nu imi cere doua masini sa-i cumpar.Cred ca de mic i-am spus ca doar una ii cumparam, sincer nu imi amintesc, dar ma bucur ca se multumeste doar cu una.Intr- zi ma surprins ca nu i-a placut nici o masinuta si nu a vrut sa ii cumparam nimic.
Nu stiu ce sa-i mai cumpar sa il tin ocupat.Cred ca cheltuim mai multi bani pe baterii decit pe jucarii.Aici bateriile sunt tare scumpe.Intr-o zi a fost furtuna si satelitul nu a mers.Asa ca se tot ducea la Tv sa il aprinda.I-am explicat ca TV nu merge ca e furtuna.Dar el"pune tata baterii mici".
I-am facut testul de Bariu.Dr zice ca totul arata normal.A invatat el sa verse usor si de aceea o face atit de des.Acu nu stiu daca e o explicatie buna, dar asta a zis.A avut 3 zile stomach Flu, si a slabit tare multisor...

Buna venit Dalina!
Nu uita,vrem poze

Neda

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca ne pregatim de gradinita.Doar 2-3 zile pe sapt ca sa se socializeze nitel.
Incerc sa il invat citeva cuvinte in engleza.Are el un joc preferat pe care il facem impreuna.Trebuie sa il intreb cum face fiecare animal(el imita) si sa il intreb cum spunem in lb engleza la diferite obiecte.Intr-o zi ii spun ca varianta in engleza la copii e kids.Se uita la mine si ride asa smechereste zicind "nu, nu".Eu de colo," cum nu?" Si imi spune"nu mama.Soricelul chitz, chitz.."

Am emotii cu gradinita.Si in primul rind dezamagita un pic ca nu va mai vrea sa vorbeasca in romaneste.Vom vedea acu

neda

Mergi la inceput

Bine ai venit Stefi!
Desigur ca te primim. Asteptam sa ne dai mai multe date despre tine si cireasa ta si fetele va vor trece pe listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Lylyfaptul ca inca nu vorbeste, nu inseamna ca nu comunica. Colectivitatea ii ajuta - asa ca daca poti sa-l duci la gradinita nu ezita. Sora mea are un baietel care abia acum la doi ani si noua luni spune doar cateva cuvinte, dar intelege tot, eu zic ca se incapataneaza sa nu vorbeasca. L-a dus la cresa de la un an si ceva si nu a avut nicio problema in a se face inteles cand mai vrea mancare sau apa sau orice altceva , oricum el ii "dirijeaza" pe toti ceilalti - se joaca toti cum vrea el. Peste cateva luni probabil le va sparge urechile.
Eu zic sa nu mai fi stresata - poate ii transmiti si lui starea aceasta si mai bine tace decat sa spuna ceva. Lauda-l cat poti atunci cand face ceva bine, cititi carticele, jucati-va impreuna si rezultatele vor aparea

Stefy tocmai are o mica febra, nu stiu de la ce, ca nu are alte simptome, mergem deseara la doctor sa vedem ce este ...

Sa auzim de bine!

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput