Minunatele Scorpiute (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna scorpiutelor,
ana Luana mica...sa sti ca nici lui alex nu-i place 'reuniunea" asta cu toate clasele... si mai ales ca nu mai venea nici d-na lor...statea o singura tipa cu ei si nu de fiecare data se nimerea sa fie d-na lor...asa ca o inteleg ca vrea la stramp
Gabi plimbarica placuta in parc
noi inca lenevim, ruxi la desene si eu la pc
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

O zi frumoasa va doresc si tot binele din lume.

Va poftesc la si o .

Astrele spun:

Nu te expune foarte tare astazi, ba din contra, incearca sa-ti tii problemele si dorintele ascunse si vei reusi sa afli multe chestii folositoare. Daca te gandesti sa lucrezi mai mult de acasa e bine sa stii ca aceasta te va mai scuti de cheltuieli. Dragostea este si ea prezenta, asa ca ar fi bine sa iti faci timp si pentru patener(a) sau incearca sa faci pasi hotarati pentru a cunoaste pe cineva nou.

Altul:

25 iunie

Situatia ta financiara nu este prea buna in acest moment, dar nu prea poti sa faci nimic pentru a controla lucrurile. Decat sa te enervezi si sa iti pierzi cumpatul, mai bine pastreaza-ti calmul si actioneaza cu prudenta si incearca sa economisesti banii. Este o solutie inteleapta sa strangi putin cureaua, deoarece exista posibilitatea ca in viitor sa ti se iveasca o mare oportunitate care va necesita un aport de capital considerabil.

* Dragoste: Problemele de familie reprezinta o prioritate in acest moment. Daca ti se pare ca se vor aduna prea multe treburi si rudele vor face presiuni asupra ta, incearca sa pui la cale un plan de "evadare" impreuna cu persoana iubita. Este bine sa ii ajuti pe cei dragi, dar nu trebuie sa accepti ca acestia sa abuzeze prea mult de timpul tau liber.

* Cariera: La serviciu te vei gandi sa reduci anumite cheltuieli si sa economisesti bani pe care sa ii folosesti in alt scop, mult mai util. Vei incerca sa iti convingi colegii si superiorii ca este in interesul tuturor sa renuntati la anumite lucruri, in favoarea altora.

Altul:

Petrece mai mult timp pe acasa, ajutand la treburile casnice. Pot aparea mici conflicte intre tine si sef.
Combate-l cu argumente precise si vei castiga batalia. Relatia cu iubitul incepe sa se imbunatateasca.

Astrele au tinut cont de rugamintile tale si incep sa-ti surada, mai ales pe plan financiar. Conteaza pe sprijinul lor! Relatiile cu sefii se vor imbunatatii, acestia laudandu-te pentru activitatea depusa in ultima vreme.

Noi suntem ok ,

intregul

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor...

Cald rau la noi...zau,Monica,daca nu mi se face pofta de un stramp...dar mai rabdam olecuta...

Mi-s pe ultima suta de metrii...abia astept...se pare ca weekendul e deja cu program...deci am ce face...
Va pup in gasca si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dragelor
Ana o cred si eu pe Luana ca nu mai vrea la gradi cand mai toti colegii ei sunt in vacanta. V-am vazut ieri pozele de la strand si nu numai. ...........e strandul de la UMT??? parca imi e cunoscut, acolo mai mergeam si eu, cum lucram pe Simion Barnutiu mergeam direct de acolo. Frumoase, mi s-a facut si mie pofta, asa ca aseara cum am ajuns acasa, am zburat la lac, ne-am balacit o tura scurta, (ca era deja 8 seara) si ne-am griluit.
maine le-am promis la prichindeii mei ca-i duc la strand. Intai trebuie sa ajung pana la Zürich, dar spre seara ii duc.
Na, Ana v-ati facut itinerariul de vacanta? sau mergeti pe unde vedeti cu ochii??...............
Monica voi nu aveti inca vacanta?? macar vreuna mai mica, ceva??

Celelalte ce mai faceti?? ...........prsupun ca mai toata lumea e prea molesita de la caldura, verisoara-mea mi-a spus acum doua zile ca au fost 39 gr in Tm

V-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
mira, ba da...avem o vacantza de 2 sapt (in iulie)... in care au la scoala tot felul de activitati(ii duce la ferma, la piscina, in excursie la cascada, o noapte dorm la scoala, etc) nu stiu inca daca am sa-l las...sa vedem si cati doritori de la el din clasa sunt...este si f scump...
gabi, multam de horoscop
ana sunt convinsa ca va distrati in we de minune
restul fetelor pe unde sunteti?
esme cum te descurci cu bb?
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

monica dar nu se poate numai o parte din activitati??, ....sau plecati pe undeva in vacanta?
am aflat acum de la cumnata mea care are copii mai mari ca si exista tot cam asa ceva pe perioada vacatei de vara. TRebuie sa te inscrii la ce ai vrea sa faci si in limita locurilor te accepta, cica e bine ca platesti o suma infima si pe deasupra primesti un abonamest la tren/autobus gratis......dar numai petru copii scolari si nu stiu daca e in toate cantoanele (ei locuiesc in altul decat noi).

....eu tocmai ma uitam prin albumele tale.....poate imi dai tu vreo idee. vineri David are un fel de serbare la gradi cu grill si prajituri. Noi parintii aducem salata si deserturile. al meu barbat vrea desert, si nu stiu ce sa fac. Ceva fara crema ca e cald si altfel nu tine. O prajitura voi face ce-i place la David, dar as mai vrea una si nu stiu ce. Ceva sa se faca repede..............ca si asa cred ca ma voi apuca de ele abia dupa ce culc copii.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

ba da mira, te poti inscrie o sapt sau 2 sapt...
daca iei pachetul de 2 sapt iesi putin mai ieftin fac o mica reducere...dar tot e scump ca naiba, din clasa de la alex din 17 copilashi doar o fetitza era sigur ca merge...
la noi tati lucreaza asa ca prea departe de casa...nu putem pleca...o sa mai vedem...el isi doreste mult sa mearga iti dai seama...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Buna seara fetolor!

Fi-mea are rosu-git!!! Nu ii dau nimic din frigider, nu am tinut-o in curent.... nu imi explic...
Am ajuns la urgenta duminica seara cu 39,5 asa ca acum luam antibibiotic
de luni sunt in concediu pt ca am ex. de licenta...

Va rog din tot sufletul sa imi tintei pumnii pe 1, 2 si 3 iulie!!!

Va pup dulce pe toate si va doresc numai bine!!!

Mergi la inceput

Laurici, sanatate multa, multa teolinei...sa se faca bine repejor iar tie iti tinem pumnii sa obtii numai note mari

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutam scorpiutele ramase pe baricade...

Lauriciule
,sanatate micutei Teolina!Nu e musai sa bea rece,e un virusul naibii care tot bantuie...copilul colgei mele a facut o amigdalita purulenta de nu mai iesea din 39-40 de grade temperatura,a luat 8 zile de Augumentin...chinul naibii!,in conditiile in care copilasul asta nici nu vede inghetata,dar-mi-te sa o miroasa....nimic din frigider,sau pe strada...intelegi ce zic.Pupam mititica bolnavioara!

Monica,se pare ca s-au cam schimbat planurile de week end...ca Marius e singur acum la birou,colegul lui e in contzed' in Grecia si taman acuma s-au intamplat evenimente aviatice si trebuie sa fie pe baricade,daca ii suna telefonul in juma de ora maxim tre' sa fie la aeroport....deci sambata si duminica pana dupa ora 16-17 sunt compromise...oricum ajungem la Caransebes s-o ducem pe Dunia,insa seara...si urasc sofatul seara...

Mira scumpa...ma bucur ca te-au inspirat pozele mele si ca v-ati balacit...Azi dimineata imi zicea Luana:"Nu mai vreau sa merg 3 zile la gradi".Si i-am zis ca mai sunt doua zile,dar ea insista ca nu mai merge 3 zile....si pana nu i-am explicat ca 2 e mai mic decat 3 ,nu s-a linistit.Evident ca in 30 iunie n-am s-o mai duc,pentru o zi,la gradi...banuiala mea este ca oricum va fi inchis....asa ca i-am propus sa vina cu mine la lucru,ca e ultima zi de munca inainte de concediu si...iti dai seama,s-a bucurat...iar eu...ca nu sta 3 minute adunate intr-un loc.In fine,in concediu vom merge din 11 sau 12 iulie si prima oprire,normal,o facem la Medias.Vrem sa facem pasapoarte,asa ca primul va depune Marius actele,p-orma la Cta,sa depun si io si sa trec gorobetii pe pasaportul meu,facem la urgenta...si de acolo plecam in nord si vom ajunge la Iasi,inca nu am fost acolo.La Cta nu stam mult,2 sau 3 zile maxim...vrem sa ajungem la munte,la racoare...scapam de focul Timisoarei...De la Iasi,cum zici,unde vedem cu ochii.As vrea,totusi,sa ajung unde nu am fost anul trecut...deci,Dumnezeu cu mila!
Ai intuit bine,strandul din poze e UMT-ul...e mult mai curat ca anul trecut,dar si mult mai aglomerat...si pretul de intrare e cam piparat...dar merita.Are si lifeguard...

Dragelor,va pupez cu drag...si hai ca numai maine nu-i poimaine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput