Minunatele Scorpiute (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mira, bine ati revenit acasa...fie si pentru scurt timp...asteptam pozele...
nasoala faza cu aparatul...nu merge reparat?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

o duminica frumoasa va doresc si tot binele din lume.
Lory si numai bine;

Mira bine ati ajuns ,petrecere frumoasa in continuare.sincer imi pare rau de aparat;

Monica ;

Ana,Nina,Nina2,Esme,Adriana....

Astrele spun:

Vei fi destul de sensibila, din punctul de vedere al sanatatii. Implicarea in activitati practice iti va face bine.
Starea psiho-afectiva nu va fi foarte buna, dar este ceva trecator. Exista riscul de a avea o disputa verbala cu unul dintre superiori.

Orice vei incepe astazi se va finaliza cu bine, aducandu-ti nesperate multumiri. Chiar daca iti va ramane mai putin timp pentru distractii, vei constata ca a meritat.

Altul:

12 iulie

Astazi risti sa te confrunti cu monotonia si rutina, asa ca ar trebui sa incerci sa faci unele schimbari in viata ta. Chiar daca te sperie putin ideea de a face unele lucruri noi, nu trebuie sa te descurajezi, ci sa te bucuri ca ai sansa de a face unele transformari benefice. Nu te complace in situatia in care te afli momentan, ci incearca sa tintesti mai sus si sa iti stabilesti obiective mai indraznete decat pana acum.

* Dragoste: Este o zi in care tu si partenerul veti reusi sa comunicati perfect, fara sa va contraziceti si fara sa va faceti reprosuri reciproc. Veti gandi mereu in interesul relatiei voastre si va veti face planuri marete pentru viitor

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

multumesc tuturor ptr primirea facuta,sunteti "scorpii" pe cinste!
gata,de acum sper ca si la mine vor intra lucurile pe un fagas normal... si cu un plus de oboseala. Dupa cum stiti mama a fost operata, ruptura de col femural, operatie facuta pe fond de carotida dreapta infundata ,Parkinson,hemipareza dreapta si inca vreo 2 boli.... Cred ca va ganditi ca-i de o seama cu cioara! Ei bine, pe 17 iulie va implini 60 ani! Asa e viata.Important e ca o AM!
Si in toata aceasta perioada de zbucium am inteles ca inafara de sotul si tatal meu,am prieteni minunati!
Acum,cand totul s-a terminat cu bine, ma intreb oare cine a stat mai cu teama in suflet?eu, ca-mi pierd mama?tata ,ca-si pierde sotia?sotul meu care a spus ca el are mama si nu soacra?sau prietenii care au spus ca mama e OM?Ori teama a fost la fel ptr toti, dar manifestata si inteleasa altfel?
Dumnezeu e mare !
Voi, care veniti din concediu,care plecati... sa va fie de bine celor care veniti si concediu placut celor care plecati.Eu am avaut anul acesta ,in martie, ca n-am de ales,si-mi iau dupa sotul meu.Si pana ii va creste gradul, vom avea in martie sau noiembrie..ce,astea nu-s anotimpuri?!
uh,ce-i mai imoprtant!aveti copii superbi!!!!!!! oare cu cine ma voi incuscri?! Visez... tre' sa fac o operatie laparoscopica, am aderente de la o mica cezariana- scurt:am mai fost casatorita in studentie,insarcinata in 6 luni, m-a lovit si am ajuns in situatia sa se aleaga intre viata mea si a copilului-ma voi ierta vreodata?!-si de la operatia aceea am aderente.daca aderentele sunt lipite de intestine,ma deschide iar.Apoi voi putea ramane insracinata.Daca ptr asta imi spune ca tre' sa dau si juma de inima, si 1 rinichi ,le dau.Ne dorim un copil cu disperare.Sotul meu aduna prichindeii si-i hraneste cu tot ce avem prin casa. Eu am "sacosa" cu bomboane tot timpul la mine. dar nu-mi vine timpul sa fiu "grasa si frumoasa si mai tot timpul acasa?"
va pupic si va doresc un week-end placut!

Gabriela

Mergi la inceput

gabriella ma bucur ca Mama ta e bine acum si sunteti mai putin stresati.

Despre perioada in care ai fost nevoita sa alegi,probabil in timp se va atenuat durerea in timp si te vei ierta dar nu vei uita...din pacate.

cu ajutorul lui DD o sa aveti si puiutz si numai bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

http://picasaweb.google.com/miraklucker/Ticino5120708
pozele promise
din pacate nu am timp de nimic printre desfacut si facut alte bagaje, Asteptam sa se trezeasca feteel si plecam.
Ramaneti cu bine, ne revedem duminica viitoare.

V-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Waw Mira sunteti niste frumosi.Drum bun si poate se poate repara aparatul m-am obisnuit cu pozicile voastre.
Va astept cu drag

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

wow ce peisaje si ce copilasi frumosi
Mira multumim mult de poze, toti sunteti niste frumosi si se vede ca v-ati distrat fain
gabriela inseamna ca mama ta este un Om minunat Doamne ajuta sa fie toate bune de-acum in colo
dodo

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Doamnelor "scorpii"
Va doresc o saptamana minunata, copiii sa va ajute la cura de slabire.... ,si orasele in care locuiti sa vina gerul....
Monica-elizabet,ia ,te rog ,prajiturile de pe site ca -mi da sotul faliment...Am mancat 10 buc .prajitura cu ciocolata(Doamne,Doamne, daca nu ti-am cerut prea multe in ultimul timp, pune si pe "shunca"mea macar 1 gram din cele 10 prajituri-oare ma aude?!)
Pupic si o saptamana linistita sa aveti!

Gabriela

Mergi la inceput

pe toate
sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Buna minunatelor.

Va poftesc la si .

O zi frumoasa si tot binele din lume vi-l dorim.

Astrele spun:

Beneficiezi de originalitate si forta de concentrare. Vei avea multa incredere in fortele proprii si nu vei permite nimanui sa te intimideze.
Te vei simti coplesita de multitudinea situatiilor carora trebuie sa le faci fata.

Se poate observa o crestere a iritabilitatii si o tendinta de a starni controverse. De asemenea, nerabdarea in actiunile de rutina si comportamentul putin excentric iti pot altera raporturile cu cei apropiati.

Altul:

Cauta sa te indrepti catre destinatii, reale sau virtuale, care sa-ti ofere ceva diferit. Un nou look, o sansa de a incerca ceva nou si dintr-o cu totul alta arie de preocupari sau chiar sa iti arati maximum de interes fata de o relatie de dragoste, existenta sau posibila, iti vor aduce satisfactii. In plus, te vor ajuta sa vezi unele lucruri si dintr-un alt unghi, ceea ce contribuie la imbunatatirea imaginii de ansamblu.

Noi ,adica Bogdi a facut febra azi noapte,azi m-am uitat are "rosu' in gat" e primul care l-a facut vara.Acum nu mai are febra...dar inghite mai greu.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput