Minunatele Scorpiute (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

gabriella1,bun venit in gashca de scorpii!

Monicuto,cat ma bucur de vestile bune despre Ruxi...Doamne ajuta!Eu una cand aud cuvantul "astm" mi se incranceneaza pielea...mai frica imi e de boala asta(sau diabet) decat de cancer,pe cuvant.
Din pacate nu am vreme sa vizionez pe indelete pozicile Ninocikai...ca de obicei sunt bestiale si fetele zambarete....asa ca imi rezerv placerea cand ma intorc si pe fete le pup cu drag.

Deci,am intrat pe ultima suta de metrii...numar orele...aseara numaram oile si Mos Ene nu aparea nicicum...era deja 2 dimineata...iar la 6.10 am fost apta de munca,ziceai ca ma pregatesc de instructie ceva...am o nerabdareeeee...si parca vad ca si in noaptea asta fac una alba...
Gata cu povestile,fug ca am de impachetat si de alergat dupa cumparaturi...alea-alea...la 4 dimineata preconizam si ne urcam in masina,iar la 4.15 sa iesim din oras....pana atunci insa,treaba,treaba si iar treaba.

Va pup cu drag mult,sa fiti cuminti pana vin...si sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'Neata fetelor!!!

Am intrat in viteza sa va urez un weekend linistit!!!
Si...
Gabriella1, bine ai venit in grupul nostru! Suntem nascute in aceeasi zi, doar diferenta de un an intre noi! Te pup si iti doresc sedere placuta!!!
Anooooooo!!!!!, drum bun si distractie placuta sa aveti pe unde v-oti duce!!!!! Va pup pe toti si te astept cu poze frumoase!!!
Monica, ma bucur ca sunteti bine!!!Va pup!!!
Georgi, bine v-ati intors!!!Va pup, in special pe Zambarica africanica!!!
Dodo, voi ce mai faceti? Nu am apucat sa vad pozele voastre, abia maine reusesc!!!Va pup si pe voi!
Fetelor, sa ne tineti pumnii ca luni mergem la stomatolog si se pare ca se apuca serios de lucru...am mari emotii si grija!!!Nu mai sunt buna de nimic!!!
Va pup pe toate fara exceptie, va doresc inca o data un weekend linistit si sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

va multumesc ptr primirea facuta.Azi nu-s buna de nik..astept un telefon sa sune...

pupici "scorpiilor"

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
ana, hai gata nu mai fii agitata doar pleci la distractie
Lory multumim...alinut ce mai face?

gabriela, si a sunat?
noi suntem pe-aici...prin casa inca...asteptam caldurica
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

DAAAAAAAAAAAAAAAA, a sunat.Mamei i-a rezistat inima !MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU PTR TOATE MINUNILE SI TOT AJUTORUL!VA MULTUMESC VOUA CA MI-ATI FOST ALATURI!LE MULTUMESC PARINTILOR MEI CA SUNT ...SI SOTULUI MEU CA M-A SUPORTAT!
SUNT FERICITA!
MULTUMESC ,DOAMNE!

Gabriela

Mergi la inceput

moaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaa ce multe prajuri ,vai ,mama ,si ce foame mi s-a facut...cred ca n-am mancat de ..nush,vreo 2 zile....mi-e foame.........sete,somn si mai am de stat la servici,offff...daca ma mai uit mult la prajituri,clachez:)) .Azi cred ca mananc cel putin 5... sa mi-ajunga...sper

Gabriela

Mergi la inceput

gabriela...ce ma bucur ca totul este bine
Doamne ajuta! multa sanatate si recuperare rapida mamicii tale

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

O sambata frumoasa va doresc si tot binele din lume.

Gabriella1 bine ai venit in

Despre Bogdi ce sa spun?!....de o saptamana nu mai face in pampersi o singura data s-a scapat in 7 zile

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

felicitari dodo bogdaniciul
si toate scorpiutele sa aveti unw e minunat

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragelor
noi ne-am reintors acasa din vacanta, doar intr-o mica pauza pana maine cand plecam din nou. A fost foarte frumos, ne-a si plouat vreo doua zile de ne-a stins dar a fost bine.
Ma duc sa le fac dus si sa-i bag in pat pe teroristii mei ai mici si apoi incerc sa pun poze...............atat cat am ca aparatul meu de doua zile si-a dat duhul. Asa ca saptamana urmatoare probabil fara poze

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput