Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by darene
Eu am o dilema,sa-i mai dau sau nu cereale de orez?Am citit ca au zahar in compozitie.I-am cumparat 2 feluri : de la Nestle si de la Heinz,amandoua contin zahar.Am cumparat si un borcanel de budinca de orez cu mar si para de la Hipp(ca sa am cum sa masor);si asta contine zahar.Eu stiam ca nu e bine sa le dam zahar si sare pana pe la un an.
Incearca PURE BABY RICE de la Milupa. Nu are zahar. http://www.milupa-aptamil.ie/products/milupaCereals/
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA
Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Irinouka, LA MULTI ANI draga, multa sanatate , bucurii si satisfactii .Si sa ai parte de un Raresel frumos , sanatos si cuminte.
Nour, nu se vad pozele tale, fa ceva.........
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA
Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
moldoveanca spune:
Irlandeza acum am vazut ce frumusete de copil ti-a data Doamne-Doamne.Cat am mai plans eu cand am aflat dde sarcina ta,dar bine ca ai un ingeras de copil acum.Pupici multi
teo
ramonab spune:
Honey bafta la condus si fara frica la dentist (eu m-as pipili pe mine, ssst nu mai spune la nimeni Nush daca ai vaz mesj meu, te rugam sa imi spui si mie reteta de bezele care imi plac enorm de mult da nush sa le fac.
Irlandeza am aruncat un ochi pe furis la pozele Patriciei sa ma mai minunez inca o data de ochii aia mari si albastri.
L-am mai vazut si pe studiosu lui Aweia si pe bebe Conrad cu falcutele lui.Cu palaria ai portocalie zici ca e fetitza, asa de scump ii.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
honey79 spune:
Fetele, m-am intors de la dentist.
In curand plec sa dau examenul practic pentru permis.
Asa.... sa va spun ce mare dezamagire am avut, la cabinetul stomatologic?
Am ajuns acolo, mai devreme decat ora programata, am completat toate datele, etc... finally sunt chemata in cabinet.
Ma asez pe scaun, astept. Cabinetul cu dotari din secolu 18 zici. Stiti cum, nowadays... scaunul are chiuvetica cu pahar,pentru clatitul gurii. Asta n-avea.
Curatenia, cam ca de supermarket...asa... nu de nivelul unui cabinet medical.
Intr-un tarziu, apare o asistenta, care se cocota pe ceva sa bage o discheta intr-o unitate de calculator... pentru facutul x-ray.
Si... incepe si-mi baga aparatul asta in gura, pe toate partile si in toate felurile de nspe mii de ori, incat mi-e greu sa respir, inghit cu greu si mai mai ca-mi vine sa icnesc.
Wow... what a relief... cand a terminat. Deja ma gandeam ca, anestezia si lucratul la dinti va fi floare la ureche pe langa x-ray.
De unde.
Apare doctorul, ma ia la verificat, ajunge la concluzia ca... din cauza acidului gastric (nu i-am zis ca beau o gramada de suc gen pepsi, care e acid) smaltul meu e aproape dus.
Mai vede ca la radacina a 2 dinti sunt niste pete, care ar insemna ceva infectie. Doar ca, ei acolo... nu pot verifica.Si... ma trimite in alt oras, la vreo 50 km pentru a avea verificata treaba.
In the meantime... pot sa ma duc la ei pentru curatat si niste plombe.... si... pentru toata treaba , as avea de platit,nici mai mult nici mai putin de...2851 $$.
Fine... ii zic, o sa discut cu sotul si...i'll let you know.
Doctorul pleaca, eu ma ridic sa ies... nah, totu-i terminat, bebe e insala de asteptare...asistenta se ratoie la mine :"Sit back down in the chair" !!
Aiiii,aii aii... ce nervi mi-a facut. Ce-mi venea sa ii zic vreo doua.
I-a luat 15-20 minute sa scrie niste chestii, si sa deseneze cu rosu pe dintii ce trebuiesc reparati.... ca sa ma lase sa... ma ridic din scaun si sa ies.
Uite asa am stat eu ca bleaga pe scaunul acela ca vai de el, uitandu-ma pe pereti.
Concluzia?
Nu mai merg acolo.
Mai bine vin in Romania, o luna de zile.Cu 3000 $$ platesc biletu de avion, imi fac dantura si... ii vad si pe ai mei parinti, iar ei isi vad nepotelul.
Acum ii dau lui AJ sa suga si... apoi plecam sa dau orasul.Sper ca ala sa mearga bine...Stiti voi: una calda, una rece.
V-am tzucat.
PS: Am vazut mesajul cu bezelele, dar... n-am avut timp sa scriu, sorry.
Promit ca revin.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by Ven
Buna ziulica!
Doua treburi vreau sa zic.
1. Rodica, Paula de cand e diversificata? Is eu tampita, sau ziceai parca de cateva zile, nu??
In cazul in care rasp. e da, nu papa cumva cam devreme carne? Si cirese? Alea SIGUR ii vor sa dureri de burtica la noapte, trust me.
2. Pt. ca omul cat traieste are de invatat (daca vrea), citindu-ma pe voi am hotarat sa scot biscuitii cu gluten, pe care i-am dat 2 zile, si i-a mancat tare bine (cu fructe). Ziceam ca are copilu' aproape 6 luni, dar cand am citit linkul de la Mitsu nu prea mi-a placut.
Plus ca am avut niste discutii cu Natalia la telefon, si ea a insistat de asemenea sa fac asta . Dupa 8-9 luni vom papa asadar gluten. Better safe than sorry.
AH, si mai povesteam cu Natalia ca teoriile cu diversificarea prin America si Canada zic mai nou ca sucurile/piureurile de fructe crude trebuiesc introduse muuuuuult mai tarziu, dupa cereale si legume fierte. Pentru ca sunt mult prea tari pt. stomacul lor obisnuit numai cu lapte. And it makes sense to me. Desi si eu am inceput cu piure de fructe. Acuma ma mai consolez cu ideea ca fructe ii dau de la borcanel (Hipp mostly) si alea is macar pasteurizate.
Pt. ca vad la al meu cum s-a schimbat la 180 grade de cand e diversificat. Partzuri la greeeeeuuuuu, colici seara (da, colici goraznice in cate o seara, cu urlete infioratoare de cate 1/2 h - 1 h!!!), treziri noaptea dese, papat noaptea, regurgitat etc. etc.
Dar toate dureaza pana se obisnuieste stomacelul mic cu toate cele...
Insa merita sa incercam sa ne informam si sa facem sa le fie lor mai usor, pui mici si nevinovati .
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
deci:diversificarea nu am inceput-o de cateva zile ci de aproape doua luni.nu a papat ea bine pina acu,m vreo saptaminacu lingurita dar le-a luat din bibe.si am inceput cu suc de morcov la 4 luni
paula mica(26.12.2007)
Ellenuta spune:
OLE OLE OLE
HAI ROMANIA!!!
BATE
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
docdecap spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
OLE OLE OLE
HAI ROMANIA!!!
BATE
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
SUBSCRIU!!!
PE EI! PE EI!
PE EI PE MAMA LOR!!
desi olandezii ne sunt prieteni, mai ales daca ii batem...
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete