Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by honey79
Vi-l prezint pe AJ tipator si gangurici:
http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=talkyBaby.flv
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
andrew e un dulce pupici pe nasucul lui de smecher
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
paula mica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ginnette spune:
Neata fetelor,
Ven, poza asta s-o pui pe panou publicitar; e dementiala!
Laura_D, un pentru crestina Eleni - abia astept sa vad poze, ca ne-au de-banat site-ul "flickr" (sau le-ai pus si eu sunt ametita?!
Si un pt Dimitris, sa-i mai treaca din dorul de mami!
Cat despre salariul bonus, l-am luat, martea trecuta; i-am amenintat ca "dak pana pe 9 (9 iunie, adik de ziua buburuzei ) nu primesc banii, am o prietena (adik tu) care este avocat la Inalta Curte de Casatie si Justitie si rezolva problema din poignet" - ti-a placut, nu?!
Si dupa 2 ore, m-a chemat patronul (care e englez) si mi-a zis ca "maine - adik pe 10 - ai banii", Si i-am avut! Ha !
Dak nu scoti nu rezolvi nimik!
Am vrut sa-ti scriu PM dar m-am gandit ca esti ocupata si numai de prostiile mele n-ai timp.
Oricum saru'mana pentru ajutor!
(eu de salariul bonus de intrebasem; nu stiu ce e cu legea idioata de 600 RON)
Si, bineinteles, the most important issue:
IRINA
Sa fii rasfatzata de viata si sa ai noroc!
Mai vroiam sa va zic ceva, dar suna tel ca la balamuc si mi-a taiat shirul gandului.
revin!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ginnette spune:
Theli, eu zic sa n-o trezesti (nu stiu cat are bulina ta); buburuza mea doarme de la 9:30 la 7:30, cam de la 4 luni.
Dak ia in greutate bine, inseamna ca asta e ritmul ei.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by isidora
Buna,zuzici!
Am spus cu ceva timp in urma ca nu mai fac nici un cometariu referitor la vaccinuri;pana am primit pe mail asta:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
O sa va socheze dar poate mai putem face ceva.Cititi pana la capat ,e important!!!!
Va imbratisez,multa sanatate voua si clopoteilor!
Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)
ADINA tu nu-ti vaccinezi copii? intrb la modul serios.ce putem face? ca e pe bune,nici eu nu credeam in vaccinuri
paula mica
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by danonique
Buna!Azi nu am reusit sa intru la cafea dar acum am cateva clipe libere(dorm amandoi).Am vazut ca se discuta despre gluten.Mie pediatrul mi-a zis ca pana la 6 luni sa ii dau cereale fara gluten iar dupa 6 luni sa ii dau cu gluten.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
fetelor care ar fi raspunsul la faptul ca fetita mea care pana azi noapte nu s-a trzit niciodata in 5 luni jumate? credeti ca are legatura ca i-am dat ieri prima data biscuite cu mar(cu gluten) ca doar in 26 face 6 luni?toata noaptea s-a trezit si a plins sfisietor o durea rau burtica ca o luam in brate si dadea la pirturi ca mitraliera si apoi iar somn vreo ora.
scuzati daca sunt incoerenta dar sunt franta si nu sunt obisnuita cu treziri noaptea
paula mica
Ven spune:
Rodica, da, sigur!! Si al meu a facut la fel din prima zi de diversificare, si acum, dupa o luna se tot trezeste noaptea, doarme rau, se foieste, si, in plus, mananca iar noaptea!!!
Btw, v-am vazut pozele. Sunteti doua frumoase, mai ales in poza asta.
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by CameliaHquote:
Originally posted by rodicamarza
ne ajuta cineva cu sfatul despre afte please?
ca nu mai stiu cu ce s-o dau
daca stiti altceva in afara de glicerina si nistatin?
paula mica
Rodica bine ai venit! Eu scriu mai rar dar citesc tot, in fiecare zi. BEbeul meu a avut afte nasoale acu vreo luna. Mi-au facut la farmacie dupa reteta de la dr glicerina cu stamicin si vitamina A. Apoi alt dr mi-a zis sa pisez si doua pastile de aciclovir si sa-i pun in glicerina. Puneam pe suzeta si gata. Sau ii dai tu in gurita.
Am scapat repede. Sanatate va doresc!
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
multumim mult incercam si dam raspuns ok?
paula mica
laura_dimitris spune:
IRINUKA !!!!
si o "restanta" datorata lipsei mele de pe forum: LARISA!!!!
Sa fiti snatoase, fericite si norocoase, sa aveti o viata frumoasa si implinita alaturi de familiile voastre frumoase dragele mele !!!!
Theli, iti urez si eu bun venit in mijlocul nostru! Cred ca nu gresesc si ai "aparut" pe aici in decursul celor 3 saptamani cat am lipsit eu!
Si parerea mea este sa nu o trezesti pe micuta ca sa pape cata vreme ea ia in greutate si se dezvolta armonios! Important este sa manance cantitatea de lapte necesara in 24 de ore. Nu are importanta in cate "reprize" o mananca!
Mi-am amintit ca am mai citit despre Miha - o poveste emotionata care m-a facut sa lacrimez cu drag!!! Bine ai venit in mijlocul nostru si sa-ti traiasca sanatosi copilasii !!!
Roxana, ma bucur ca ai rezolvat problema salariului bonus. Eu vorbeam de un proces pe care il poate intenta orice mamica ce se intoarce la serviciu mai devreme de 2 ani, impinsa fiind de legea noua care-ti acorda doar 6 milioane pe luna daca vrei sa stai cu copilul acsa iar nu 85% din salariul fiecareia cum mi se pare corect.
O judecatoare a dat statul in judecata si a castigat o suma de bani repezentand despagubiri morale pentru stresul provocat de intoarcerea la serviciu, pentru lipsa pe care o resimte copilul etc...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by theliIrinouka !!!
`Neatza fetelor! Spre rusinea mea...azi n-am apucat sa va citesc din urma...
Sanatate multa bebeilor bolnaviori!
Avem si noi o mica problema...pitika mea e cam lenesa: nu reusesc sub nici o forma s-o trezesc dimineata.Ultima masa o are la 21.30-22.00 si dimineata se trezeste la 8.30-9.00si pe timpul noptii nu mai mananca deloc.Pediatra mi-a zis ca e f.mare distanta intre mese si mi-a recomandat s-o trezesc (nu reusesc deloc, o ridic in fund,o iau in brate - deschide ochii si dupa cateva secunde ii cade capul si-adoarme instant) sau sa-i dau prin somn (nici asta nu merge, strange gurita si nu accepta biberonul).S-a mai lovit careva de aceeasi problema?Stiu ca majoritatea se plange de inversul problemei: bebei care inca se trezes pt. masa de noapte...
Pupam toti pitikotii si toate mamicile
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
scuze nu stiu ce pediatru ai tu dar eu nu am mai auzit de trezitul copilului noaptea sa pape.alte mamici se roaga sa fie happy ca noi.
adica sa doarma o noapte cap-coada.daca ia bine in greutate nu fa prostia asta cu trezitul ca asa doarme si a mea si la 8-9 cand se trezeste nici nu prea vrea papa citeodata.asta e cand le este foame cer ei .eu tot asta zic
paula mica
emabucuresti spune:
buna fetelor,
Ginnette am salvat si reteta ta de branzica pentru cand oi avea nevoie.Bucuruza ta poate plangea ieri s-i iei in brate ca semn de salut, daca zici ca atunci cand te-a vazut a inceput sa se smiorcaie.Si eu il iau pe al meu cand cere, apoi cand ii este distrasa atentia cu altceva, il pun jos si ne jucam cu jucarii.Si pozele, unde-s pozele?Hehe, las' ca-ti faci tu timp de poze noi.
Eu am filmulete cu bb razacios nevoie mare dar asa mi-e lene sa imi fac cont pt video in alta parte...
Ceska iti uram succes in "formatarea'" sotului.Pupici!
Ereena dar tu chiar ne-ai abandonat?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/