Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
selene
bine ai venit.....unde stai in galati????caci eu sunt o fosta galateancaaaaaaaaaaaaaa....stai linistita ca vei avea timp sa cunosti orasul....este frumos si cu multi oameni buni.....5+
Camelia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crisia spune:
quote:
Originally posted by BillyBilly
Alinuk si Selene bine ati venit!!
Si eu merg sapt viitoare, pe 23 iunie la eco pt pliul nucalDe-abia astept!
Fetelor, mi-am luat rezultatele la analize si n-am nevoie de vitamine si minerale, ba din contra fierul pare a fi in exces, Sideremia este peste valorile normale... mai are cineva asa?
Catalina12+
Bebelusa
Si mie mi-a iesit sideremia f mare, 232, si mie imi iesea mai tot timpul sub limita de jos. Doctorita mea mi-a zis ca se poate sa fie o eroare la laborator, ca nu se poate sa iasa asa de mare si o sa vedem la analizele urmatoare cum o sa iasa. Mi-a zis sa iau in continuare Elevit, care contine si fier.
Crisia mami de Iulia-Nicole (2.12.2002) & bebe2 10+
http://bd.lilypie.com/Uz37p3.png
http://community.webshots.com/user/iulianicole
cami_antonia spune:
fetelorrrrrrrrrrrr
o noua tema de discutieeeeeeeee.....ce ziceti de recoltarea de celule stemmmmmmmmmmmmmmmm.....stie cineva firme....cat costa....etc....as vrea sa aflu mai multe.....ca sa stiuuuuuuuuuuu....5+
Camelia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
cami_antonia, putin mai incolo de zona cu multe banci stau...
Ideea este ca nu cunosc pe nimeni in Galati, stau mai toata ziua in casa, mai ales pana e iubi la serviciu...
Orasul l-am mai vazut eu din maxi-taxi, imi plac mult fantanile arteziene...
BillyBilly spune:
crisia mie mi-a iesit 166 fata de limita superioara de 145 (lab medlife); mare curaj are doctorita ta sa-ti mai recomande Fe in continuare...am citit prin cartile de sarcina ca-i toxic pt fat in exces
Catalina 12+
Bebelusa
BillyBilly spune:
DE CE FEMEILE VALOREAZA MAI MULT DECAT BARBATII? In termeni economici, se datoreaza acestor simple cauze:
Valoarea economica a femeii :
1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte: (4 RON/litru, adica 8 RON)
2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
3. Are piept: 15,5 RON
Total: 223.50 RON
Valoarea economica a barbatului:
1. Are o banana 0.30 RON
2. Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON
3. Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0 RON
Total: 0.80 RON.
Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice :
- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini...
- Ce s-a intamplat, mai Van der Saar?
- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 .
Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca 10 metri. Soferita opreste,scoate capul pe fereastra si tipa:
- Fii mai atent!
Pietonul se ridica speriat si intreaba:
- De ce, dai inapoi?
Catalina 12+
Bebelusa
Simyrody spune:
Cine ma trece si pe mine in lista?
UM 01.04.2008, DPN: 06.01.2006
Multumesc.
Simona 11+
cami_antonia spune:
SELENA SA VEZI SI FALEZAAA...CE ATRAGATOARE ESTE....POATE NE VEDEM CAND VIN IN GALATI5+
Camelia
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Selene_Bunny
Multumesc de primire, fetelor! Si bun-venit si de la mine, noilor venite!
Raluca, n-am mai luat acid folic, daca mi-a fost rau atunci... In plus, eu m-am simtit rau din 30 aprilie incoace, de vreo 2 saptamani, asa, e mai OK, mi-am mai revenit. Mi-a fost greata de absolut orice mancare, iaurturile ce le toleram mai bine, si fructele. Am rontait si corcoduse verzi, ca nu mai stiam cu ce sa tai greata persistenta (24 de ore din 24).
Eu sunt mare amatoare de cereale integrale, care contin si acid folic. Am consumat kilograme, cred, de Cheerios si Cini Mini. Cand a aparut spanacul, am mancat si spanac, acum o sa caut gulii, ca vad ca si alea au. Am baut si sucuri naturale.
Eu am incercat sa iau acid folic la recomandarea unei prietene, nu a medicului, pentru ca nici acum nu am medic de familie. In prezent, sunt in orasul Galati, pe care nu am ajuns inca sa-l cunosc bine. Nu e orasul si nici macar zona mea de bastina. :)
Teoretic, bebe ar trebui sa fie bine, practic... Doamne fereste de ceva rau!
Selene, nu neglija importanta acidului folic. Trebuie luat zilnic in primul trimestru de sarcina pana se formeaza bb. Acidul folic previne spina bifida la bebelus. Incearca sa iei din nou chiar daca ti-e rau.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
![](gravida.gif)
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
Incerc, dar la greturile pe care le-am avut, numai cele provocate de acidul folic nu-mi lipseau...
O prietena de-a mea n-a luat deloc acid folic, pentru ca a avut o alimentatie variata... Trebuie sa nasca in iulie sau august, cel tarziu...