Timisoara, Impreuna! (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No ca slaba miscare p'acilea.....mmmmmmm......
Am stat afara cu Maya de la 19 pana la 22.30 e varza de obosita si atata lapte o putut sa bea de m-o crucit 500 ml.Acu doarme de 1 ora si io numa ce terminai o farfurie de cascaval cu carnatzi picanti si cu pitoaca.
Merg la nani sa se aseze papica.
Noapte buna fetele!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Pasarea de noapte la apel....
wWow Silvanace frumos.vreauu siii euuuu
Mariaa unde ai disparut?
Mihi sper ca e bine cupilashu.Tu cum mai esti cu tzitzi?
Dana iti tin pumnii pentru maine
Claudia ai rezolvat cu mancarea?De la cat e maine party?
Geta eu sunt la engleza-germana la litere......horror...nuvrei sa iti povestesc.....
Gongy nu stiu ce aveam eu impreuna ca mergi la Eforie.Vin azi acas madaram toata sa caut pagina cand colo Olimp......eu merg la eforie din 24 iulie si ma gandeam ca ni vigiem pe plaja......ma lasa memoria
Pupici noapte buna

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Neatza..........Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

O zi frumoasa tuturor. Merci de incurajari ... sper sa fie bine ca nu mai rezist in starea asta de tensiune.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Fetelor io is muci si numai stiu unde sa dau cu capul,deci la mine stresul e in floare deja,a trecut de faza de mugur,nebunesc cu toate pe cap si deni in loca sa ma ajute numai nervi imi face,bineanteles ca nu face nimic cu fata asta aici asa cum a spus ca o ajuta la curatenie si ornat,ce paan mea ca nici nu le vad,e o mizerie la ea in camera,pijamale pe jos,patul e pe jos,oglinda iar e patata,numai fac nimic,mi-e egal cum arata camera,acu iar e plecata afara cu fata asta si pun pariu ca nici nu fac nimic,treaba lor,eu imi sparg destul capul la bucatarie,aseara vrea sa vada D-soara creme si ii spun ca nu e inca tare,dar nu ea trage frate de vailing si bineanteles ca pica crema pe jos,pe covor,in frigider asa ca de dimineata am spalat deja covorul din bucatarie,urmeaza sa spal si pe jos ca-lumea,deci crema aia la gunoi,blatul la fel am incercat sa pun gelatina deasupra si s-a topit si a curs toata,nu vreti sa stiti cum arata bucataria mea , asa ca am facut o tava de muffins marmorati,vanilie si cioco deasupra am pus cuvertura de cioco alba si cacamarturi de cioco,suna bine dar sunt numai 12 buc si inca o tava numai am nervi sa fac,mai ales ca am copt deja blatul de cioco ptr torta de maine ptr la gradi,mai am de facut crema,apoi sa vad sa aranjez masa,sa calc fata de masa,sa pregatesc pahare,farfurii,etc,mi-e rau si mai am de curatat bucataria si in casa sa spal pe jos,deja de la micul dejun numai comentarii am auzit,ma cand e cineva asa ii place lui Deni sa se dea mare sa arate cine e ea si reuseste ca e extrem de obraznica cu mine,ce-o mai face cand or fi 14 copiii,Helmut m-a anuntat ieri ca vrea sa mearga in Stuttgart cu Andi la zoo si nu am fost de acord,stiu ca nu ma ajuta si asa cu nimic dar nu e fair,am zis ca acolo mergem toata familia,ii e groaza de circul ce va fi si mie la fel,ieri a plans Andi toata seara ca nu l-au lasat si pe el la ele in camera,hai ca acu chiar am transmit gen CNN,merg sa curat bucataria si sa termin treaba.
la toate,
Deya deci la 4 vezi sa nu intarzii,te asteptam cu drag,tu stai cu copiii si eu merg in lumea larga sau lunga, egal .
Mihi tzitzile mele is pe cale de disparitie nu se sperie crema de ele .
DeciLaurel nu stiu din care tort sa te servesc dupe cum vezi e harababura in retetele mele .
Mariaa rau de tot faza cu amulanta,ce pana mea deconteaza casa de sanatate ca nu pricep,ei ce rol au numai de a incasa...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Numai eu pe aici,cu peretii mei de dat cu capul, am reusit sa termin de curatat bucataria,am spalat si pe jos si bineanteles si la D-soara in camera si iar am intrat cu gura sa faca curatenie si sa faca ceva decoratiuni si jocuri,pai ce naiba ea sta gura casca si acusi imi vine armata de copii,ce fras o sa faca atatia copiii,dar ce n-o duce capul sa organizeze ceva,bai cand ma gandesc ca anul trecut m-a durut in baston,am fost la freza de dimineata si eu si Deni,ea a vrut tot impletit ca o rapp-eritza super o aratat,am scos tortul de la comanda,am dus la pizzerie,fara probleme si stres,au venit acolo copiii,diriginta de la Lenau,frumos,gustos,elegant,nici treaba nu am avut si aici,nu ai nici o posibilitate de genul asta,vreau acasa ,Helmut s-a dus cu Andi gura casca la cumpraturi si Mc Donalds,vreau sa imi schimb o parte din gradina din fata casei,a scos seriful ieri iarba si acu l-am trimis dupa lemn macinat sa pun si flori voi cumprara eu sapt viitoare,vreau sa fac un aranjament floral pe acolo.
Mai dar voi ce faceti azi,nimeni,nimic,liniste,odihna,pace pa la Cimisoara...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Claudia ma imbrac si vinof of ce as mai face un pic de animatie cu copii.....stau si imi sparg capu aici cu examene dar nu mai e mult....hai ca trece si asta si la tinece flori iti pui?
Dana cum a fost?ce zise?
Ca azi parca niciodata nu a lipsit lumea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Deya spor si bafta...cate mai ai? Mihai viteazul al meu m-a lasat sa dorm de aseara de la 10juma pana azi dimi la 6...

Clau ...of of, mai mai...de ziua ei ar trebui s-ao pui la coltz...mama ce bunatatzi de dulciuri facusi...io-s mai pofticioasa acu decat cand eram balonata...distractie placuta la mica rebela...

Mariuca rezolvasi?...io ma gandeam sa vorbesc cu finii mei ca si-au facut de curand firma de transport dar ar trebui sa iei restul echipamentului de la spital...te-as ajuta cumva...

Silvana...probasi pe suzi?

mihi

Mergi la inceput

Vai de limba mea romana.De fapt se spune Niciodata nu a a lipsit lumea ca azi...
Mihi mai am 4...si gata sper...mi-au ajuns...ne vedem in toamna....

Mergi la inceput