Buna ziua!
Am si eu cateva nelamuriri si rog din suflet sa la lamuriti si pe mine!
Sunt studenta la Iasi si momentan locuiesc in camin,legal,cu viza de flotant.Insa de anul viitor eu si prietenul meu vrem sa stam undeva cu chirie si sa vand eventual locul meu de cazare de la camin.
Precizez ca prietenul meu nu este student la Iasi,ci vine ca sa ne angajam amandoi aici.
Nelamuririle mele sunt:
1.Cum sa procedam ca sa obtinem viza de flotant atat eu cat si el pentru angajare?Auzisem cum ca e foarte simplu,te duci la politie si ti-o face pe loc.Este adevarat?
2.Cum sa procedez eu ca sa vand locul la camin si ca persoana care il cumpara sa locuiasca legal in locul meu(sper ca m-am exprimat cum trebuie).Este prima data cand vreau sa-mi vand locul si nu stiu cum sa procedez.
Sper ca m-am facut inteleasa si va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Este ilegal sa iti vinzi locul in camin deci persoana care va sta in locul tau nu va avea viza.
Esti sigura ca iti va trebui viza pentru angajare? Tu vei avea oricum pe adresa de la camin, prietenul tau nu decat daca aveti vreun prieten cu proprietate care ii face.
If all else fails, look cute.
Nu ai cum sa-ti pui viza de flotant decat daca te ia cineva in spatiu.Deci merge cu tine cu actul de proprietate si declara ca te ia in spatiu.Oricum nu-ti trebuie viza asta pentru angajare.
Si cum adica sa vinzi locul la camin?
Mai in ce an esti?Vezi cu prietenul, sa nu te muti si sa ramai sa nu poti plati chiria, si sa nu mai reusesti sa te intorci nici in camin.
Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15