INSEMINARE (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

buna dimineata fetili,ca la mine nu prea e buna...
Jubica azi z a 14 de la inseminare facut test diz de dimineata pazit... tot- tot se formeaza si a doua liniuta dar nu a vrut.

asa ca astept sa vina musafiri,duminica ar trebui dar pana nu vad rosu in fata ochilor mai am o mica speranta.
ce ziceti ma imbat cu apa rece?????sau nu.
acusic te astept pe tine cu vesti bune sa ne mai ridici si noua moralu ca la mine a cam cazut.sa dea Domnu sa fie cu 2 liniute la tine.te pup. pa.

fetelor exista vreo diferenta intre; echo transvaginal si cel endovaginal????????
cine stie sa ma lumineze si pe mine ca asistenta de la medicul de familie ma bagat in ceata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Eu zic ca pana duminica mai exista o sansa tin pumnii stransi.
Nu stiu care-i diferenta intre cele doua eco......habar nu am.
Multumesc pentru incurajare nu stiu ce sa zic ar fi prea frumos sa fie asa.Si mie tot duminica ar trebui sa-mi vina uratii,iar testul m-am hotarat sa-l fac doar in ziua a 16 a de la IA ......asa mi-a zis si dr.

pupici

PS slaba miscare pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

hello fetele
sunt a 2a cu test de sarcina negativ
chiar nu mai sunt rezultate bune la inseminari?
ma consoleaza(putin) faptul ca maine plec la mare si macar mai uit de nereusite
haideti fetelor macar una cu vesti bune pana plec sa ma bucur macar pt. voi
jubica ai facut inseminarea inaintea mea ,nu indraznesti sa faci un test, nici dak iti fac galerie?
va pup ,colegele mele de suferinta

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

iaura21 din pacate la mine cam sant semne de cm in dimineata asta,cam devreme tinand cont ca ar trebui sa imi vina abia duminica.
nu stiu de ce asa devreme?
posibil ca luna asta am ovulat mai devreme in a 12 zi.
tu in a cata zi ai facut testul?
jubica te asteptam cu vesti bune sa dea Domnu sa fie cu 2 liniute la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iaura, imi pare rau pentru testul negativ, insa pana nu vezi rosu, nu iti pierde speranta. Iti tin pumnii in continuare !
De Florela ce stiti? Ca si de la ea asteptam rezultatul inseminarii.
Fetelor, sa va ajute Dumnezeu sa reusiti cat mai curand sa va impliniti visul!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

scuze ca nu am mai intrat sa va salut....lipsa de timp
florela, inna multumesc de raspunsuri....
Sotului i s-a descoperit o infectie cu streptococcus viridans..desi dr de la laborator mi-a zis ca fff greu a determinat care era agentul patogen, cica ei i s-a parut ca ar fi fost contaminata proba (ma tot intreba daca sotul a respectat toate conditiile de prelevare a "probei", daca s-a spalat corect pe maini etc)...bla bla.

nico
http://tt.lilypie.com/57OKp2.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

am fost cu rezultatul la dr. si i-a dat sotului un tratament care aparent ar ucide si o herghelia de bacterii sau streptococi sau whatever...deci nici nu mai conteaza daca a fost contaminata proba sau nu ca oricim am omorat tot ce misca pe acolo (inclusiv flora bacteriana buna din stomac...sotulica sta doar la baie de vreo cateva zile).

Termina tratamentul duminica, adica maine si mai au timp gigeii sa se refaca vreo 2 saptamani. La o saptamana de la tratament ne-a zis dr sa refacem spermograma...sa vedem ce-o fi.

Despre problema semnalata de mine cu Pregnylul...Am incercat la Sensiblu, merci de sfat dar se pare nici ei nu aveau de unde sa comande. Nu se gaseste in tot judetul...mi-am inins antenutele si in Mures si tot nimic. Am gasit pana la urma in Sibiu...am aflat de la una din fetele de pe forum ca la farmacia de langa Clinica de fertilizare Polisano din Sibiu se gasesc cam toate medicamentele de care noi avem nevoie...pe stoc, fara comanda, fara reteta unule dintre ele. Am rugat pe cineva si mi-a luat pregnyl-ul (fara reteta)...astfel am rezolvat problema. Multumesc totusi de sfat.

M-am intins ingrozitor scuze. Florela iti tin pumnii...Celorlalte fete ...imi pare rau dar asa cum scria la cineva in meja (scuze dar nu mai retin la cine) zambeste, maina va fi mai bine (cred)

nico
http://tt.lilypie.com/57OKp2.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna dimineata fetele,
Imi pare rau pt voi .......din pacate nici la mine nu s-a intamplat nimik luna asta.
Nu a mai fost nevoie de test pt ca vineri deja mi-au venit uratii.
O saptamana minunata.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetelor!!!
va citesc in fiecare zi,nu stiu daca ma mai tineti minte,am 2 IA nereusite la cj.am asteptat luna asta sa imi vina CM pt a incepe un rand de stimulari ,2 tablete de clomifen pe zi,z5 -z9,dar se pare ca imi intarzie CM.ultima oara am avut CM pe 3 iunie.gravida sigur nu sant,dar ce poate fi,o dereglare de zile mari ca mie tot la 26-31 de zile imi venea,dar acum nu stiu de ce intarzie asa de mult,ca nu mai am rabdare sa incep stimularea pe o noua IA.poate voi stiti!!!!!!
luna trecuta am fost la eco in ziua 15 si aveam un folicul de 8 si pe celalalt ovar mai multe chistulete in jurul ovarului.si endometrul de 7.e normal,halal productie!!!!
si pe mine toti medicii ma trimit la HSG, dar se pare ca nu asta ar fi problema ci faptul ca nu am ovulatie lunar si ca mai am si un inceput de ovare polichistice!!!
voi ce ziceti fetelor?
va multumesc si va tin pumnii la cele care fac IA si nu numai!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna, fete dragi. Eu am fost plecata in vacanta si din cauza aceasta nu am mai putut tine legatura cu voi. Se pare ca pana acum nu e nici o reusita luna aceasta, declar si eu ziua 2 a CM. mi-a venit duminica, fix la 28 de zile. nu pot sa va spun cat de mult am sperat ca luna aceasta o sa fie cea norocoasa ptr noi..dar ce sa-i faci!? eu fac pauza de la inseminari, zic eu ca 4 luni consecutive de tratament si inseminari sunt suficiente; ne-am decis sa trecem la fiv. din pacate tocmai in septembrie se intoarce echipa de medici din vacanta. pana atunci trebuie sa invat din nou sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc non stop la asta.
fetelor care au deja rezultatul negativ le spun ca-mi pare rau ptr tot chinul lor si sa nu renunte. Celor care inca asteapta rezultatul le tin pumnii sa fie cum isi doresc

Mergi la inceput