INSEMINARE (27)
Raspunsuri - Pagina 7
florela30 spune:
fetelor, am trecut pe aici ca sa va salut. La mine nici un simptom, au trecut doar 6 zile de la inseminare, mie mi se pare ca a trecut o luna, e asa de grea asteptarea asta; te omoara psihic. poate avem noroc luna asta si umplem capitolul asta de la inseminari de gravidutze
casamihaela spune:
fetelor la mine au trecut 9 zile trebuie sa fie vreun simptom ?ca eu nu simt nimic?
miercuri ar tebui sa fac testul dar pana atunci mai e mult.
sa dea Domnu sa se intample .
bulinanico79 spune:
florela30, casamihaela va tin pumnii. Doamne ajuta sa fie cu ochisori la voi luna asta...
Eu deabia in iulie incep cu stimularea (prima mea inseminare)...si sunt trista tare ca nu gasesc in tot Brasovul Pregnyl...Off
nico
http://tt.lilypie.com/57OKp2.png
asteptam bebe din februarie 2005
inna30 spune:
bulinanico79..au timp gigeii sa se refaca, macar o sap dupa antibiotiv sa treaca si va fi bine.Ce infectie ia iesit sotului tau? ca si noi avem aceeasi problema. te pup si mult succes
florela30 spune:
bulinanico79, mergi si vb la farmaciile sensiblu ptr ca iti poti aduce pe comanda. eu asa am facut intr-o luna, le-am rugat sa-mi aduca pe comanda si au fost dragute si m-au ajutat.
casamihaela, iaura, bafta fetelor. eu de abia peste 7 zile pot sa fac un test. pana atunci, ma rog sa ma ajute Dumnezeu.
iaura21 spune:
quote:
Originally posted by jubica
Buna dimineata ,
Slaba miscare pe aici.
Si eu iau duphaston 2/zi dar n-am inteles pana cand trebuie sa-l iau.
iaura 21 poate ma ajuti tu.Tu pana cand il iei?
Va sarut si la cat mai multi bb luna asta.
pupici
Zimbeste,maine poate fi mai rau.
jubica eu iau de obicei tot 10 zile dar luna asta doar din z 18 am inceput asaca il iau 8 zile ca sa nu-mi decaleze CM ,dak vine,caci plec la mare exact cand ar trebui sa vina si vreau sa stiu inainte dak se poate...dak am test poz. il iau in continuare
flore eu n-am niciun sentiment nici ca e nici ca nu e ,asa ca speram in continuare...
nico incearca si la farmaciile dona,il aduc la comanda si acolo
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
magdita spune:
Buna fetele,
Eu va citesc in continuare si va tin pumnii stransi, stransi ! Nu v-am mai scris din lipsa de timp, insa sunt alaturi de voi si vroiam sa stiti asta.
Iaura, Florela
Doamne ajuta sa auzim de cat mai multe reusite prin IA, ca tare le asteptam
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
jubica spune:
Buna dimineata,
Multumesc pentru raspunsuri m-am edificat eu l-am luat din a doua zi dupa IA respectiv ziua a 15 a CM, 2/zi tot zece zile.......astazi e ultima zi de Duphaston.
Voi in ca citea zi de la IA faceti testul de sarcina?
Pupici
casamihaela spune:
eu il fac in a 15 zi de la inseminare, ca in a 14 zi termin dufastonul.
am si eu o intrebare cam of topic dar sa nu mai deschid alt subiect.
stie cineva ;am facut acum 1 an vacinul anti rubeolic ca nu aveam imunitate si dupa aia ne-am ferit 3 luni.mai am imunitate de la vacinul ala sau trebuie sa il fac din nou?
stie cineva cat timp dureaza sau e pentru totdeauna?
multumesc si sper sa nu va stresez prea mult.pa.
jubica iti doresc sa fie 2 liniute la test si sa te duci la odisee bafta multa.
mai am o intrebare pot sa fac testul in timp ce iau dufaston azi sant in a 12 zi de la inseminare, influienteaza cu ceva dufastonul la test?
jubica spune:
Buna dimineata,
Astazi este miercuri si o astept pe casamihaela cu vesti bune.Ai facut testul?Fac galerie
Eu sunt in a 13a zi de la inseminare si pe simbata fac testul "Doamne ajuta!" sa vad aceasta pagina plina de reusite.
Pupici