INSEMINARE (27)
Raspunsuri - Pagina 6
iaura21 spune:
jubica din pacate si eu am 34 de ani si e deja o varsta incat sa ma gandesc la rezerva ovariana desi doar de 3 ani ne gandim serios la BB si de 2 fac tratamente cu pauze desigur,cat despre dr. nu stiu inca ...dar o sa fac o pauza vreo 3 luni caci totusi 2 luni de gonal isi spun cuvantul...nu stiu la ce dr. o sa ma duc dak nu vine BB luna asta,dr. Rotaru e f. tanara nu stiu dak are experienta dar a zis ceva de naturiste dak nu e luna asta
nu mai retin ,tu cate luni ai facut trat.?
te pup mai vb
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
bulinanico79 spune:
Va multumesc pt calduroasa primire...desi stiam ca o sa fie asa, asa sunteti voi niste dragute...
De asta v-am intrebat de tratament pt ca nu l-am mai vazut descris pe aici pe forum...eh o fi stiind el dr de ce mi l-a dat asa. Intr-adevar in functie de rezultatele la hormonale mi l-a prescris. Sotului i s-a descoperit o infectie la spermocultura si merg maine cu rezultatul la dr sa vedem ce tratament o sa ne dea. Nu stiu in ce masura o sa ajute daca dr vrea sa facem inseminarea in iulie...au timp gigeii sa se mai refaca..dupa tratament? Om vedea..
Nu mai fiti triste..cumva, candva tot ne vom vedea visul implinit. Trebuie sa credem asta si asa va fi
Va pup
nico
http://tt.lilypie.com/57OKp2.png
asteptam bebe din februarie 2005
jubica spune:
Iaura 21 la mine e o poveste mai lunga ......eu fac tratamente de vreo 7 ani bineinteles cu intreruperi,iar in acesti sapte ani am facut 2 inseminari ,dar nu una dupa cealalta.....in ani diferiti,am avut si doua interventii chirurgicale.Una dintre interventii am avut-o in 2004 (polipi uterini),iar a doua in noiembrie 2006 laparoscopica (endometrioza).Dupa aceasta ultima interventie am facut tratament cu Diphereline care mi-a indus o menopauza temporara(decembrie 2006-mai 2007),dupa care am incercat pe cale naturala pana acum.Vazand ca nu avem nici un rezultat,am apelat la dr.hotariti sa facem Fiv.
D-l dr ne-a recomandat sa facem mai intai cateva IA si doar pe urma sa apelam la FIV.
Acum ca ti-am facut o introducere atat de lunga am sa pot sa-ti raspund la intrebare anul acesta sunt la primul tratament si la prima IA.
Fetele sunt in a 6 a zi de la IA si simt usoare dureri de burta,aveti careva dintre voi asemenea simtome?
pupici
coletutza spune:
eu dupa toate cele trei inseminari am simtzit "lucrare " in zona, parca trecusera nemtzii prin burta mea, dar asta pret de 1 saptamina.
deja din a 2a saptamina nu mai simtzeam nimic special, mi se umflau sanii(de la duphaston), greatza greatza, dar erau simtome false.
nu am reusit nici la cea de-a 3a inseminare.
ce ma surprinde insa este ca eu stiam ca la 10 zile de la inseminare se elimina pregnylul, si am facut test de sarcina nu in ziua a10a dupa inseminare, ci in ziua a13a si a15a...si au iesit slab pozitive....deja ma pregateam sa sar in sus....dar zic nu si nu, astept ziua 28 a cm si daca intirzie mai fac test, si vine ziua 28, fac test...negativ..., mai fac si in ziua 29...negativ.......si iaca in ziua 30....a devenit iarasi ziua 1.
eu chiar nu am mai auzit sa nu se elimine pregnylul la atitea zile, asta e...o iau de la cap!
casamihaela spune:
jubica eu am avut dureri a 2zi dupa inseminare mai puternice cred ca am si ovulat atunci,iar in zilele urmatoare 3-4dureri mai putine.
problema e alta la mine aseara a 7 zi de la inseminare am prestat si noi si am incercat alta pozitie mai exact pe la spate(scuze pentru detali)dar vreau sa ma fac inteleasa, si nu am putut sa suport din cauza dureri pe partea stanga unde am avut fulicul.
e normal aceasta durere?
imi revin sau trebuie sa ma duc la dr?
precizez ca am mai avut aceste dureri in trecut tot la contact dar atunci le-am pus pe seama racelilor iar dupa tratamene au trecut
coletutza tu cate zile ai luat dufaston? presupun ca ti la dat dupa inseminare.
in ceia ce priveste pregnilul asa stiam si eu ca tine , ca se duce in 10 zile.
tu dupa ce ai avut testele slab pozitive te-ai dus fuguta la dr? ca mie asa mi-a zis sa nu astept sa treaca zilele si sa imi vina, sa fac testul si daca e slab pozitiv sa ma duc sa imi mareasca doza de dufaston.
coletutza spune:
casamihaela,
mi-a dat duphaston la 2 zile dupa inseminare, cite 3/zi, pe durata a 15zile.nu mi-a spus sa il sun....chiar insista sa imi fac test dupa 3-4 zile de la intirzierea menstruatiei...nu stiu ce sa mai zic.
o sa intreb pe dr despre test slab pozitiv in z 25 si z 27...poate o fi de la faptul ca luna asta am facut 2 injectii pregnyl de 5000unitati pt ovulatie.poate ca se elimina mai greu fiind doza mai mare, pe de alta parte cred ca e suficient cit duphaston mi-a dat...trebuie tot pe dr sa il intreb.
iaura21 spune:
coteluta,draga mea, pregnilul in doza dubla se elimina tot in timp dublu(sau mai mare decat normal)...pacat ca ai trecut prin senzatiile aleadegeaba,macar ai vazut un test poz.
capul sus si mergem mai departe,nu?!
jubicaeu luna asta nu simt nimik, nici macar ovulatia n-am simtit-o ,n-am nici simptomul premenstrual...dar inca e timp...
casamihaela apropo de si eu am avut durere dupa inseminare
pe toate ,sa ne ajute DD sa ne vedem visul implinit cat mai repede
nu plange pt. ca s-a terminat
zambeste pt. ca s-a-ntamplat
iaura
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
coletutza spune:
quote:
Originally posted by iaura21
coteluta,draga mea, pregnilul in doza dubla se elimina tot in timp dublu(sau mai mare decat normal)...pacat ca ai trecut prin senzatiile aleadegeaba,macar ai vazut un test poz.
capul sus si mergem mai departe,nu?!
decit linii false....mai bine lipsa....ma enerveaza,parca ar fi 2 kile de pregnyl sa se elimine greu....nu stiam, dar mi-am luat-o! data viitoare o sa am grija
jubica spune:
Buna dimineata ,
Slaba miscare pe aici.
Si eu iau duphaston 2/zi dar n-am inteles pana cand trebuie sa-l iau.
iaura 21 poate ma ajuti tu.Tu pana cand il iei?
Va sarut si la cat mai multi bb luna asta.
pupici
casamihaela spune:
Jubica dr mea a incercat inainte de a ma trimete la inseminare urmatorul tratament ;monitorizare z11,pregnil z12,si din z a 16 dufaston cate 1 pe zi timp de 10zile.A doua zi dupa dufaston test din pacate na mers.
acum dupa inseminare mi-a dat dufaston din z a 14 tot cate 1 pe zi tot 10 zile,test in ziua urmatoare iar daca santsa iau in continuare dufaston cate 2 pe zi.
cred ca numai 10 zile ca in caz ca nu sa prinde nimic sa aiba timp sa vina urati.
asta a fost schema mea data de dr dar mai asteapta si alte pareri.
va pup dulce si ramanem toate.
ce frumos ar fi, va astept cu vesti bune.pa.