INSEMINARE (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

iaura 21 multumesc pentru primirea pe care mi-ai facut-o.
Eu am facut inseminarea in ziua a 13 a si din ziua a 14 a am inceput sa iau Duphaston.
Nu sunt foarte multumita de d-l dr.,iar acum am sa-ti spun de ce :
la acest CM am inceput stimularile ovariene in ziua a doua,in ziua a 10 a m-a chemat la monitorizare,aveam un folicul de 16 ,iar in ziua a 13 a m-a chemat direct la inseminare fara sa ma mai puna la eco.Intrebarea mea este:oare acel folicul a ajuns la maturitate?si daca a ajuns la maturitate(a crescut)oare s-a si spart?Din pacate nu am un raspuns pt ca nu mi-au mai fost facute ecografii dupa ziua a 10 a.Mie mi se pare putin superficial dl dr.,poate este o simpla parere de-a mea si ar fi bine sa ma insel.Tot respectul fata de dumnealui,stiu si eu ca este renumit.....dar asta cred.
Tu ce parere ai despre el?
Eu am fost lunia trecuta (acum o saptamana)la cabinet si joia trecuta la clinica.Oare ne-am vazut?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

jubica aceeasi parere am si eu despre dr.micu,chiar azi ma duc la dr. rotaru cu o prietena si o rog sa-mi faca eco sa vedem dak s-au spart foliculii...
pai dak in dr.micu nu avem incredere in cine mai bun am putea avea?
Eu nu prea cunosc dr. din cj si nu stiu care ar fi mai bun
eu inseminarea am facut-o vineri si era o tipa pe care am mai vazut-o luna trecuta si e gravida dupa inseminare(dr. micu),deci nu stiu ce sa zic...
te pup si mai vb.
si cu ce ai facut stimularea?
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

iaura21 am facut stimularile in felul urmator:
din ziua 2 a pina in ziua a 6 a cu Clostilbegyt,iar in zilele 6,8,10 am facut injectii cu Gonal.
Astapt vesti de la tine vizvi de dr Rotaru.Parerea mea este ca noi ar trebui sa-i cerem dr. sa ne puna la eco abdominal sau inainte de inseminare sau dupa inseminare sa vada daca s-au spart foliculii.
Si daca nu o sa fie bb luna asta luna viitoare am sa-i cer.
Pai inseamna ca noi o sa avem vesti cam deodata pt ca eu am facut inseminarea cu o zi inainte de tine.
Asistenta cu care face dr Micu inseminari era gravi?Cea mai grasuta cu ochi albastri?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

fetele, am revenit. imi pare rau ca nu am fost pe aici zilele acestea dar am fost plecata intr-o mini vacanta. iaura21, te pup si te-am adaugat pe mes. eu am facut sambata la 10 dim inseminarea si am facut eco. l-am intrebat pe dr daca nu cumva dauneaza gelul spermatozoizilor si el mi-a zis ca nu pune gel la eco inainte de inseminare, e doar prezervativul si nu afecteaza cu nimic. deci sambata la ora 10 nu ovulasem, endometrul era 12 mm si foliculul era de 23 mm, trecusera 36 de ore dela pregnyl si nu s-a spart. tare ciudat mai e si organismul asta, luna trecuta in ziua 13 seara am ovulat, acum doua luni in ziua 14 la pranz ovulasem si acum eu am simtit de abia la 24 de ore dupa inseminare intepaturile in ovar ca si cum ovulam. deci, am ovulat in ziua 15 pe la 10 dimineata( sa speram ca aia mici mai erau pe acolo vioi si dornici de treaba. Acum ce-o vrea Dumnezeu. Ieri am picat intr-o mare galeata de pesimism si seara am plans de disperare ca nu se intampla odata si la mine minunea asta. Asa ca ,draga mea iaura, e randul meu sa fiu foarte pesimista.
jubica, bine ai venit si asteptam sa ne dai vesti bune.
fetelor, va pup pe toate si astept vesti bune de la voi ca sa ne dati curaj ca se poate si prin inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

florela nu dispera fi optimista sa dea domnu sa ne spui peste 14 zile ca ai 2 liniute la test.
iti doresc din toata inima mea sa fie cu ochisori si nunumai tie ci la toate fetele care sunt in situatia noastra, deci fi optimista si nu renunta.
nu trece zi sa nu ma intrb daca sa prins ceva si la mine si asteptarea mi se pare tare lunga dar incerc sa nu ma stresez prea tare iar daca imi vin urati eu deja ma gandesc la o alta incercare.
va dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

m-am tot invartit, m-am tot sucit...de un an va tot citesc dar nu am avut maturitatea necesara sa recunosc ca aici cu voi imi este locul...daca ma primiti

Sunt din Brasov si dupa un an de...facut curaj sunt din aprilie pacienta dr. Gliga Flavius si voi face prima inseminare (fara prea mari sperante dupa spusele doctorului - dar el tot timpul te pregateste pt ce-i mai rau) in iulie la Clinica Vivamed. Sotul meu are oligozoospermie, eu sunt cam supraponderala, si cu toate astea suntem increzatori si speram ca va fi bine. Avem mare incredere in dr, a fost tot timpul foarte cinstit si mi-a spus tot in fata...la ce sa ma astept si cat sa sper...

Tratamentul pe care dr l-a ales pt noi este 6 zile de MENOPUR, injectabil 2 fiole/zi, si pregnyl 1 fiola cand va spune dansul.
A mai facut careva dintre voi varianta asta de tratament?

Va multumesc si va doresc acelasi lucru pe care mi-l doresc si mie...

nico
http://tt.lilypie.com/57OKp2.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

jubica, acelasi trat. l-am facut si eu 2 luni dar degeaba dak nu prinde momentul ovulatiei, dr. rotaru a spus ieri ca ovulasem cam alaltaieri sau chiar ieri (se sparsese un folicul iar altii nu)desi nu am simtit nimik,dar curios nu ma dor deloc sanii ,ceea ce nu mi s-a mai intamplat demult , o fi de bine?!
dr. rotaru nu i-am zis de inseminare ca e colega cu micu si oricum a zis ca face si ea IA dar dupa ce vede ca s-a produs ovulatia ceea ce mi se pare corect,i-am zis de trat. ca a vazut ca e cam hiperstimulare si a zis ca de ce fac inj.cu gonal ca scade rezerva ovariana dak sunt mai multi foliculi,mi-a placut de ea mi-a explicat mai multe fata de dr. meu(fostul)care nu vb. deloc
Si nu m-am referit la as. ca-i gravi ci la alta pacienta care facuse IA ...te pup ,sa auzim de bine
florela bine ca ai venit ca eram ingrijorata,uite eu am un presentiment ca la tine o sa fie bine,caci la mine numai o minune poate face ca luna asta sa iasa ceva cu toate probl. mele de luna asta... sper sa vb. pe mess
bulinanico bine ai venit la noi,dar mi se pare cam tare trat. tau avand in vedere ca sotul are probl. cu ,dar tu sti mai bine , poate ai si tu ovulatie mai slaba,ce stiu eu?si succes

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

bine ai venit bulinanico 79 sa speram ca no sa stai mult timp aici si o sa treci dincolo.iti doresc din tot sufletul sa iti reuseasca din prima,si eu sant tot la prima.
in ceia ce priveste tratamentul eu nu te pot ajuta ca eu am facut inseminare pe natural.pregnil z10 seara inseminarea ziua 11.
poate celelante fete te pot ajuta in aceasta privinta.
sa ne tii la curent.pa.

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Florela 30 iti multumesc din suflet,asemenea si tie!
Iaura sa inteleg ca tu renunti la dr? Vei merge in continuare la Dr.Rotaru?
E destul de nasol ca Gonalul scade rezerva ovariana,eu am o virsta (32 de ani)....... si oricum scade rezerva ovariana de la o anumita virsta.

Va sarut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

bulinanico79, bine ai venit. din pacate nu am avut acelasi tratament ca al tau ca sa te pot ajuta cu mai multe informatii. banuiesc ca tratamentul a fost stabilit in urma mai multor analize hormonale. vezi ca si sotul tau ar trebui sa ia ceva tratament ptr imbunatatirea spermei. iti doresc sa ai multa baft6a si sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti visul.
fetelor, pe mine m-a apucat asa o jale ca s-ar putea sa nu fie nici luna asta, apoi ma gandesc ce frumos ar fi sa ramanem toate luna aceasta.

Mergi la inceput