INSEMINARE (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Buna dragele mele.
Sunt noua pe forum. Va urmaresc de ceva vreme si acum m-am hotarat sa-mi spun si eu offul. Vad ca aproape toate treceti prin ce trec si eu.
Pe 26 iulie am facut cea de-a doua inseminare artificiala nereusita la dr. moisa.
Totul era perfect. eram la mijlocul ovulatiei. a introdus 18 mil si rusii tot au venit.nu mai inteleg nimic.cine este de vina?As vrea sa mai incerc dar nu stiu daca se poate face inseminare fara pregnyl. nu il gasesc deloc la noi in oras.daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna Gina,
Si eu tot la dr. Anca Moisa am facut inseminarea ... nereusita din pacate. Mie mi-a dat pregnyl ... pe care l-am cumparat de la spital si tot acolo l-am si facut. Trebuie sa-l faci luna asta (pregnylul)? Ca stiam ca este in concediu si abia din septembrie poate face inseminari.
Andra_80, aspiranta la titlul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

gianina34 dupa inseminare poti face test in z14 de la inseminare pt ca ai facut 2 f de pregnil...la mine dupa o singura fiola de pregnit in z10 a iesit bebe slab pozitiv si apoi din ce in ce s-a pozitivat pe zi ce trecea .Despre durerea de ovare ce sa spun, asa si pe mine m-au intepat si inainte de inseminare dar mai mult sa spun dupa inseminare, junghiulete mici destule, chiar si dupa ce am ramas insarcinata tot asa mai primesc cate o intepatura de la ovare , asta este, deci nu va faceti griji, dar o eco nu ar strica sa vezi daca nu cumva este vre-un chistulet pe acolo.

+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

inna30, indirect mi-ai raspuns si mie la intrebari .. dar tot mai am ceva sa va intreb ... ziua in care s-a facut inseminare , e considara z1 , sau nu se numara ... caci io nu am facut nici un fel de stimulare , nici pregnyl si ma gandesc ca in z10 potsa fac un test ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Fetelor am marea rugaminte sa-mi dati si mie o mana de ajutor. De 2 ani jum incerc sa fac bb si nu reusesc. Analizele mele si ale sotului sunt toate ok...In urma cu o luna mi s-a spus sa incec IA deoarece s/ar putea sa nu fiu compatibila cu sotul meu, iar doctorita mi-a recomandat sa merg la Chisinau, deoarece la noi la Iasi nu se fac.
Ma puteti ajuta cu niste informatii? Niste costuri ale procedurii, consultatii sau orice altceva?
Imi puteti lasa PM sau sa-mi scrieti pe diaconmaria@yahoo.com. Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati.

...Mereu sperand si visand la un ...

Maria

Mergi la inceput

Nu Andra_80, nu-mi trebuie pregnylul luna asta. tot in luna septembrie as vrea sa mai incerc si eu.Multumesc mult pentru informatia primita. Acum, ca sa nu stau degeaba incerc un nou tratament: 20 ampiciline + 10 fiole polidin din prima zi a CM. ce sadica am ajuns cu mine.O fi vreo infectie in corp nedescoperita.
Stiti cumva mai multe despre compatibilitatea intre soti? Teste care se fac, orice inainte de inseminare?

Mergi la inceput

gina16, singurul lucru care imi trece prin cap , ca fiind incopatibiliatte intre soti , si care sa se rezolve prin inseminare .. este ca tu sa ai o glera foarte acida care sa omoare beietei lu' sosulica ... asta se depisteaza prin test postcoital .. insa alte incopatibilitati intre soti , care sa fie "rezolvate" prin inseminare , sincer io nu mai stiu

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

georgia_c imi poti spune mai multe despre acest test poscoital? ma gandesc ca ar fi posibil sa am o glera mai acida, deoarece la ultima inseminare doctora s-a exprimat: cata glera, ca nici nu o pot aduna........, deci foarte abundenta, poate si acida....Eu am mai cautat pe net despre test, dar nu m-am lamurit foarte tare.

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91418

gina .. citeste mai sus ... e scurt , concis si la obiect ...

Albert Einstein

Mergi la inceput