INSEMINARE (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Geanina..endometru ideal este sa fie peste 10, dar si peste 8 e bine..foliculii din cate stiu eutrebuie sa fie peste 20 ca sa contina ovocit, ce este sub 20 se considera imatur..asa mi-a explicat mie dr la giulesti, iar pregnilul il face sa se rupa foliculii si sa se produca ovulatia mai repede...in medie un folicul creste cam 2 mm pe zi.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Multumesc mult INNA30 pentru lamuriri.
Desi am o varsta (36 ani) inca mai am multe de aflat.

va pup pe toate,
gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Buna,ieri am fost la eco,ziua 8,si mi-a spus dr.ca cel mai mare folicul este de 12 mm pe ovarul dr.Mi-a dat inca 3 zile menopur si apoi sa vedem eco ce arata.Mi-a spus ca sunt norocoasa,ca se afla pe ovarul dr. itru-cat trompa stg este blocata.Mie mi-a spus ca trebuie sa ajunga la 18 mm ,ca sa-mi faca Hcg-ul.Nu stiu daca a fost bine,decat 12 mm,astept sa vad cum se dezvolta in continuare.Va pup,si numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

buna fetelor
sint noua pe acest subiect.
m-am hotarat sa fac inseminare dar as vrea sa-mi spuneti la ce medic sa merg in Iasi, daca este cineva care a facut inseminari astept pareri.
la noi problema este la mine, sotul are normospermie, eu am endometrioza operata de 2 ori.
pupici, mai vorbim

http://tt.lilypie.com/GhSYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello ..
am facut si io o inseminare vineri 08.08.2008 si mi se spusese ca s=a spart foliculul ; sambata au inceput ceva dureri de ovare si de burtica , si m-au tinut pana duminica ... ziceai ca de-abia atunci ovulam asa ma simteam ... voi ati patit asa ceva ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

georgia_c - si eu am avut dureri de ovare/burtica la ovulatie in fiecare luna cu stimulare insa din cate stiu eu si dupa cum s-a intamplat la mine, durerile sunt inainte de ovulatie. Nu mai siu daca stateai cu foliculii, insa probabil ca ai avut mai multi si sa-u spart pe rand , dupa cel vazut vineri. Nu ti-au dat sa faci si estradiolul? Rezultatul ajuta sa se stie daca este vorba de chisturi sau foliculi ovulatori si de cati foliculi maturi sunt ( ca sa stii la ce sa te astepti)
Tocmai pentru ca sunt mai multi si se sparg pe rand, se recomanda ca dupa inseminare sa se ... alea-alea la greu pentru ca exista sanse cu fiecare folicul in parte.

te pup si ai grija de tine,
gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

gianina .. multam de lamuriri ..
si io stiu ca durerile sunt inainte de ovulaie , si ca ,chiar si in situatia in care ai mai multi foliculi, unul ajunge la maturare si se sparge ... si atunci daca mie mi-a zis inainte de IA ca s-a spart , de ce oare m-a mai durut burta si mai ales ovarele .. ca doar ovulatia trecuse .. cine stie .. vroiam sa stiu doar daca e de bine , de rau .. sau ... cum v-ati mai simtit voi dupa IA

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

georgia_c - se sparg si ceilalti foliculi daca ajung la maturitate. Asa ca durerile simtite de tine sunt de la alt folicul, nu de la cel vazut la ecograf ca sa spart deja. Sau tie ti-a spus ca este doar un folicul si atat?
Ai facut stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna fetelor,
Am facut prima inseminare pe 18 iulie si pe 31 am facut B-HcG-ul ... 0,5 ... adica negativ. Voi face urmatoarea inseminare in septembrie.
Nu mai veniti si voi cu vesti bune sa ne mai ridicati si noua moralul ...
Sa auzim numai de II liniute.
Andra_80, aspiranta la titlul de

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Mai am o intrebare: la cat timp dupa 2 injectii de pregnyl se poate face un test de sarcina care sa poata fi luat in seama? Adica dungulita a doua care apare sa nu fie de la injectii ci de la bebe.

Asta asa ca tot nu aveam la ce sa ma mai gandesc, restul fiindu-mi absolut clar!!!!

va pup,
gianina

PS: deabia astept ziua aia cand o sa din 5 in 5 minute zambitoare

Mergi la inceput