Clubul moldovencelor de peste Prut (57)
Raspunsuri - Pagina 3
Lucia_B spune:
Multumesc fetelor de incurajare.
Stiu ca la inceput e nevoie de multa rabdare, sper sa o gasesc.
Laura si-a gasit o prietena la gradi, se inpart cu ursuletii/iepurasii (isi iau de acasa).
Educatoare zice ca i-a propus sa stea culcata doar cu ochii deschisi, dar nu vrea. O sa incerc miine sa fac dupa propunerea Nataliei. Cred ca daca o sa se joace citeva zile singura in timp ce copiii dorm se v-a plictisi repede si de nevoie o sa doarma si ea. Vedem.
Veronica - mercik de complimente. Sa stii ca mie imi este dor de momentele cind Laura imprastia toate prin casa.
Alina - felicitari pentru Olivia, Laura tot la 10 luni mergea singura, imi amintesc cu exactitate, eram atunci in Bratislava. Ca dovada pun si ceva poze de pe atunxi ![]()
Fetelor, poate de scris la moderatori sau mai stiu eu cui, o propunere, de scos reclama asta aiurea cu pampers. Sau cistiga site-ul mult pe ea si nu o sa renunte?
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
alincic spune:
salut moldovencelor.
Eu sunt frinta de somn,cred ca medicamentele ma fac somnoroasa.
Vero,cred ca m-a tras aerul rece din masina,caci afara este foarte cald si cind intri vrei s-o racoresti cit mai repede.Dar vara trecuta nu am avut astfel de probleme,acuma nu stiu e-i cu mine,deja e a doua oara.
Astazi am mincat peanut buter pie,si mi-a placut foarte mult.Acuma tre sa caut receta pe net,ori mi-o aduce o colega daca o gaseste.
Va zic daca l-am facut.
Ah,da,am uitat sa va zic,astazi lui Sami i-a cazut un dinte
deci a cistigat si el 1$![]()
alinkav spune:
Neata!
Vero, sa stii ca esti norocoasa cu gresia deschisa la culoare!!!
Iti garantez eu, care am gresia maro inchis, si stau cu mopul in dinti toata ziua, ca se vede tot praful, orice picatura, ulei, e dezastru total. A si acum se vad si amprentele Oliviei, de ma dispera!
La cum merge Olivia, pai la 1 an renutam la carut definitiv!
Va astept si pe voi la discutii.....![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Balbina spune:
Fetelor, va recomand sa va puneti gresie patata, ca la mine, nu se vede gunoiul decit atunci cind incepi sa-l dai la o parte ca sa treci 
Multa sanatate celor bolnavi, mamicilor si copilasilor!
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze
Tania21 spune:
Noroace tuturor!
Eu cam bolnavioara dupa peripetiile din Carpati
Am poze multe dar tre sa le mai sortez, ca-s amestecate cu ale celorlalti. O sa pun link-ul aici.
A fost super interesant la rafting, locuri tare frumoase, si timpul de afara nu ne-a stricat odihna. Era chiar nu departe de Roamnia locul in care am stat, in ukr ii zice "Pereval Nemcici", dar prin apropiere e Hust-ul, care stiu ca e satuc roman.
Azi tre sa-mi soseasca parintii in vizita, si eu ii astept cu nerabdare... Poate iesim la frigarui in w/e, daca-i conving.
Va doresc tuturor sfirsit de saptamina frumos!
alinkav spune:
Ce faceti fetelor?
Ma intrebam ce mai face Tania(Oxi), de nu apare pe aici?Si nici Karina nu mai trece, Mariana la fel.
Diana poate stie de Mamanati ceva, da nu ne spune nimic....
Natalia, arunci doar o gluma pe aici, si in rest, nimic?
Alina,
Balbina spune:
Sint acasa cu amindoi copiii acum, si e mai greu cu statul pe internet ca inainte. Am fost afara de dimineata, cind ne-am intors, repede am hranit copiii si i-am culcat, iar eu m-am apucat de descurcat treburile de prin casa. Abia acum mi-am gasit putin timp liber, caci cind se trezesc, iesim din nou afara. 
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze
Balbina spune:
Lucia, reclama respectiva este deranjanta pentru foarte multa lume, vezi ca la sectiunea tehnica sint chiar mai multe subiecte despre aceasta. Mi se pare ca sint date si niste solutii, cum sa faci sa blochezi reclama, dar nu mai tin minte pentru ce browsere erau valabile. Intra si vezi.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze
alinkav spune:
Nu-l mai duci pe Vlad la gradinita?Noi mai avem o saptamana de gradi.
De 3 zile ii tot promit lui Alex ca ma voi duce sa cumpar bilete la circ, si nici azi nu reusesc. Maine stau acasa si ma voi duce neaparat.
Alina,
Balbina spune:
Nu-l mai duc. Nu i-a placut ca nu are colegi din vechea grupa, s-a plictisit si nu s-a simtit bine, l-am gasit f. suparat si i-am promis ca nu-l mai duc decit in toamna, cind se va reface grupa.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda
Poze