Bucurii de sept-oct 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 5

microbu spune:
Salutare!
Multumim tuturor pt grija si pupici, sunteti foarte dragute .
Cu scuzele de rigoare, nu am reusit sa citesc ultimele pagini ale capitolului trecut.
Vad ca azi e ziua pozelor...am vazut frumoasele Cosmina si Daria, mult-asteptatul Victoras si Dudu la zoo.
Ramo, inca nu am plecat la Roman pt ca mai am ceva de rezolvat prin Buk. Ioana si Matteo au plecat luni.
Adriana cam la cat timp il duci pe Dudu la control ORL?
Monique si eu auzisem de Galele Circului, chiar dimineata le studiam site-ul. Personal, mi se par cam scumpe biletele avand in vedere ca reprezentatiile din cadrul festivalului vor fi in parcuri.
Roxana, super tare sotzul tau : "Nu azi, mami, avem meci."
Itzy iar te plangi ca esti grasa? Esti dusa soro...
Lilina, ce v-a zis dr? De la ce sunt bubitzele?
Scumpik, felicitari pt rabdare!
Adina, o fi bine in Co in Italia?
Gety, iar sunteti bolnavioare?
Lexi, ce ai facut la testul de franceza?
Crisnemes, Ruxa a avut o forma foarte usoara de otita cu durere pt scurt timp si intr-o singura zi.
Alexutza esti la eco acum, te asteptam cu vesti.

microbu spune:
Monique festivalul incepe azi si se termina pe 30jun. Uite programul www.circulglobus.ro/festival/ro/index.php?sectiune=desfasurare" target="_blank">aici si www.circulglobus.ro/festival/info.php" target="_blank">aici.
Itzy, Lilina unde mergeti joi?

mephala30 spune:
Microbu, si voi aveti rude la Roman?
Vad ca mai e Sephoracu socrii (?) acolo. Si noi avem socrii in Roman, .
Lilina, sper ca n-ai vorbit serios, cu fitomagra, fara fitomagra, e bine sa ai un meniu zilnic de cel putin 1000 de kcal.N-ai sa iei o mie de ani fitomagra, si-atunci pofta de mancare va reveni si n-o vei putea tine in frau. Si s-ar putea, in timp scurt, sa pui la loc ce-ai dat jos.
Cum spunea si Itzy, ideal e sa gasim un echilibru, indiferent de modul in care alegem sa ne hranim.
Usor de zis, mai greu de tinut, ...io incerc sa respect niste reguli (sa nu asociez carbohidratii cu proteinele, sa mananc fructele separat-ca masa singulara, sa mananc numai paine graham/secara-2 felii/zi-nu mai mult, lactatele sa fie semidegresate...), ma lupt cu poftele de dulciuri/prajituri; nu sunt perfecta...dar ma straduiesc,
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

itzy-bitzy spune:
Roxana iti spun de acum Casa de piatra si muuulta fericire alaturi de copilasii vostri. Ar fi un adevarat cadou...Victorasul nou nout.
Ce chestie voi va sarbatoriti maine iar noi si Lilina& company facem 4 ani de casatorie poimaine. Toti 4 ...4 ani
- aceeasi zi acelasi an...ne-am gasit
Lilina...mergem unde ai propus...
Roxana ce zici mergeti si voi sa va aniversati casatoria poimaine?
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

microbu spune:
Mephala tocmai la Ioana (Sephora) mergem , nu am rude pe-acolo. Parintii ei stau in Roman, soacra e in Italia.

microbu spune:
quote:Cred ca am fost indiscreta sa va intreb unde mergeti joi dar stiu motivul acum, ca tare curioasa m-ati facut
Originally posted by itzy-bitzy
Ce chestie voi va sarbatoriti maine iar noi si Lilina& company facem 4 ani poimaine. Toti 4 ...4 ani
Lilina...mergem unde ai propus...
Roxana ce zici mergeti si voi sa va aniversati casatoria poimaine?

Felicitari si muuulti ani impreuna celor 3 cupluri care se sarbatoresc zilele astea

itzy-bitzy spune:
Sandra ffoooarte frumoase pozele cu Gargaritza. Hai sa -ti spun care mi-au placut mie ...poza 3 ...aia cu caciula "de nordic" la malul marii, poza 21 cea cu palaria cu boruri mari, ii sta excelent...eu ador palariile, poza 24 parca....cu Matti si Ruxa cum se giugiulesc pe sub borurile palariei si ale sapcutzei...e super reusita...si cea in care Ruxa culege zmeura....foarte frumoase ce sa mai...dar tu de ce nu te arati bre?
Joi iesim la un restaurant sa marcam evenimentul
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

microbu spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Sandra ffoooarte frumoase pozele cu Gargaritza. Hai sa -ti spun care mi-au placut mie ...poza 3 ...aia cu caciula "de nordic" la malul marii, poza 21 cea cu palaria cu boruri mari, ii sta excelent...eu ador palariile, poza 24 parca....cu Matti si Ruxa cum se giugiulesc pe sub borurile palariei si ale sapcutzei...e super reusita...si cea in care Ruxa culege zmeura....foarte frumoase ce sa mai...dar tu de ce nu te arati bre?
Joi iesim la un restaurant sa marcam evenimentul
Pai cine sa-mi faca poze, Ruxa? Apar si eu in "umbra" ei intr-o poza, stand pe nisip. Si mie imi plac pozele de care spui

Petrecere placuta joi, luati si bucuriile cu voi nu?

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by microbu
Mephala tocmai la Ioana (Sephora) mergem, nu am rude pe-acolo. Parintii ei stau in Roman, soacra e in Italia.
ahaaaaaaaa,

Tare frumusica e Ruxandra,

_
Carmen, cu